דרושים

oferreut

New member
מחפש תוכנת נישה

שלום, לעסק קטן בתחום ההתעמלות דרושה תוכנה עסקית בעלת הדרישות הבאות: 1) עבודה על בסיס שבועי הכנסה והוצאה קלה של לקוחות 2) מאגר לקוחות בסיסי שם כתובת טלפון והערות רפואיות 3) אפשרות מכירה של חבילת שעורים וקיזוז כל שעור מהחבילה בכל פעם שלקוח מגיע. 4) NICE TO HAVE אפשרות למכור מוצרים ו/או ממשק להנהלת חשבונות 5) תוכנה בעברית 6) הקמה ידנית של מאגר הלקוחות 7) שליטה מהבית דרך הWEB או רשת IP אחרת 8) תקציב: $1000 הצעות אפיון וסדרי גודל תקציביים נא לשלוח ל[email protected] או להתקשר: 067687588 עופר

og33

New member
דרוש תוכניתן .NET

לחברה צומחת דרוש באופן מיידי תוכניתן .NET בעל ידע וניסיון באחד או יותר מהתחומים הבאים : sql,ADO.NET,Remoting,Sql Server,Oracle. קו"ח נא לשלוח ל : [email protected] רק פניות מתאימות תענינה. תודה.

YOPPL

New member
עיתון משרות חדש עדכני יצא:מהדורה56

בעיתון הפעם : המון משרות היי טק . כולל מבצעים חדשים ולוח קונים מוכרים חינם. העיתון מופץ חינם במייל. הרשמו עוד היום ותרשמו גם את החברים שלכם , רבים מצאו עבודה באמצעות העיתון, גם אתם יכולים. Mailjobs יוצא בכל יום רביעי. המהדורה העדכנית כרגע 56 . ניתן גם לראות עיתונים בארכיון העיתונים בכתובת המצורפת. בהצלחה YOPPL

akinom76

New member
חדשות טובות- הצעת עבודה

לחברת היי טק דרושים טכנאים והנדסאי אלקטרוניקה - ללא ניסיון - בעלי ניסיון במכירות - חובה - מגורים באזור המרכז-חובה - עד גיל 30 (סליחה, זה לא אישי) למשרה מלאה, תנאים מעולים למתאימים. (נא לא לשלוח סתם כי זה חסר ערך!!) פקס: 7530701-03 לידי מוניקה

אופה3

New member
דרושים מכונאים ומזכירה למוסך בהוד"ש

דרושים מכונאים לעבודה לאחר שחרור מצה"ל, בעלי חוש טכני, ורצון לעבוד, שעות עבודה סבירות עד 16:30, כולל ימי שישי, רצוי עם ניסיון. דרושה מזכירה למוסך UMI , ידע באנגלית, ניסיון בעבודה במוסך, לאחר שחרור מצה"ל, בעלת רישיון נהיגה, ורצוי גם רכב. מאיזור השרון בלבד. לפרטים ניתן לשלוח לי מסרים, וגם להתקשר לטלפון : 7402328 - 09 אני אעביר את כל הפרטים לחברתי מהמוסך. האופה

מוטקה10

New member
נשמע בולשיט

מהנדסים בלי נסיון במה בדיוק ? איזה תחום ? נסיון במכירות ?? מה הקשר בן הנדסאי או טכנאי למכירות ? חברת הייטק איזה חברה ? נשמע לי חרטה ברטה או סתם עוד MLM

למעלה