דרושים

assafsia

New member
דרושים מפתחי אפליקציות WEB

אנחנו חברת סטארט-אפ צעירה בעלת רעיון חדשני ומלהיב בתחום (החם) של המסחר אלקטרוני. אנחנו מחפשים אותך, מפתח/ת אפליקציות מבוססות בסיסי נתונים, בעל ניסיון (הכרחי) עם ראש גדול ושאיפות, שעקב המצב מעביר/ה את הימים בין האינטרנט למקרר. אם את/ה לא רוצה לבזבז את הזמן, בוא/י והצטרף/י אלינו. אנחנו עובדים עכשיו במלוא המרץ למצוא את המשקיע שישלם את המשכורת שלך (ושלנו), ואנחנו מאוד אופטימיים (מי שמכיר את תחום המסחר האלקטרוני בישראל לא שואל "למה?"). ממתינה לך אצלנו עמדת מחשב, פינת קפה והמון עבודה מעניינת. אנחנו בונים על גיוס תוך מספר חודשים (בין שלשה לשישה), והפיתוח שלך יעשה את ההבדל בפגישות עם המשקיעים. כרגע אין לנו כסף לשלם לך משכורת, אבל, כמו שאמרנו, הסיכויים לגיוס ממשיים והסימנים חיוביים. במקרה הכי גרוע היית שותף/ה ליוזמה מלהיבה וסתמת חור בקורות החיים. בסטארט-אפ כמו בחיים, סיכונים מול אפשרויות, הצלחה תרים אותך למעלה מהרבה בחינות (שכר, תפקיד, אפשרויות להתנסות בדברים מגוונים שקשה להגיע אליהם בחברות מבוססות). שלח/י קורות חיים לכתובת למטה, נפגש ונדבר. אסף: [email protected]

5דרושים

New member
../images/Emo124.gifדרוש מומחה ב-ASP

לעבודה מידית בשעות הפנאי באתר הלקוח בת"א. שעות גמישות ושכר גבוה. תיק עבודות חובה! קורות חיים אפשר לשלוח בהודעה פרטית. תודה.

naftalyb

New member
דרוש תכנת

דרוש תכנת לבניית תוכנה בתחום הצופן התנכי אם יש אדם שהנושא קרוב ללבו והוא גם מתכנת ברמה גבוה מוזמן לפנות אלי בפורום

underdog30

New member
מקבלים סטודנטים?

מקבלים סטודנטים חסרי ניסיון?.:) מוכן לעבוד גם ללא שכר רק לשם הניסיון!.

shpits77

New member
דרוש מידע נוסף

איזו תוכנה דרושה לך? ע"י איזו טכנולוגיה? על איזו מערכת הפעלה התוכנה צריכה לרוץ? למה דרוש שהנושא יהיה קרוב לליבי? אם הכוונה היא לפיתוח חינם, בסליחה מראש בבקשה אל תחזור אלי, אני מהטובים בשוק וביחס ישיר זמני יקר. שיהיה שבוע שקט
ונשתמע.

naftalyb

New member
אם אתה דורש כסף על תוכנה

כזאת אז בטוח אתה לא מבין במחשבים והכל אצלך פוזה כמו כל אנשי המחשבים החכמים

shpits77

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

אני מבין שאין לי את הידע המתאים ו\או הכישורים לפרוייקט שאתה מתכנן
סליחה שפניתי... שהשבוע ימשיך להיות שקט.

naftalyb

New member
יש לך את הידע לעשות תוכנה

של הצופן התנכי . אבל אינך יודע מה הוא הפוטנציאל של התוכנה הזאת עולם המחשבים בלי תוכנה של הצופן אינו שווה הרבה . לכן זאת השקעה כדאית מאוד . אם אתה רוצה להשקיע בדבר בטוח לעתיד המחשבים ועתיד המדינה כדאי שתשקיע בתוכנה של הצופן התנכי תוכנה כזאת תצעיד את העולם בכל התחומים

dudil

New member
מי שזורק משפטים

כמו 'עולם המחשבים לא שווה כלום בלי הצופן התנכ"י' הןא זה שצריך לבכות. מעניין מה עשינו עד עכשיו...

naftalyb

New member
מה עשיתם עד עכשיו ?? לדעתי כלום

ואפילו על הצופן התנכי אנשי המחשבים לא שמעו ולא יודעים הצופן התנכי הוא תוכנת מחשב

dudil

New member
כלומר הדיון שאנחנו מקיימים כרגע

הוא בעצם בדמיון שלנו? אז בוא נפסיק כאן.

naftalyb

New member
הצופן התנכי זה לא צחוק ואין מה

לזלזל בצופן . ואם אתה עושה צחוק מהצופן . אז על פי מיטב ידיעתי הצופן עושה צחוק מאנשי המחשבים כולם

oshkalim

New member
אני האדם המתאים

יש לי נסיון רב בפיתוח תוכנות בתכנולוגית מיקרוסופט גם על PC וגם על ה-WEB אני בעל תואר ראשון במדעי המחשב (בוגר מכון-לב) וגם מנתח מערכות מידע אשמח לשמוע ממכם אורן : [email protected]

../images/Emo41.gif דרושים ../images/Emo41.gif

נא להמנע מפרסום מספרי טלפון על גבי הפורום. את יצירת הקשר ניתן לעשות באמצעות המסרים או המייל.

oshkalim

New member
דרוש תותח ASP

כישורים נדרשים: ניסיון בבנית אתרים דינמיים בתכנולוגית ASP אוריאנתציה שיווקית יכול הנעה עצמית מגורים באיזור ירושלים - חובה! למעונינים לפנות למייל: [email protected]

mikelyordan

New member
מחפש בוני אתרים

יש לי רעיון להקמת אתר - מחפש בוני אתרים ומעצבים. ניסיון לא הכרחי, רצוי ידע רחב במספר שפות תכנות. vb, js, php, ssl וכו'. גרפיקאים ומעצבים עם ידע ב - flash. העבודה כמובן בתשלום, אפשרות לפרילאנס. אפשרות גם לשותפות באתר - האתר מתוכנן להיות ריווחי. [email protected]

למעלה