דרושים

ron10128

New member
מחפשים מעצב גרפי 3D

לחברת הייטק ציבורית דרושים מעצבים ב- 3D לפרוייקטי פיתוח. דרישות: * הכרות טובה עם כלי 3D מובילים, כמו 3D STUDIO ו- MAYA * ידע באנימציה ו- SCRIPTING * רקע בתכנות ++C יתקבל בברכה * עדיפות למעצבים גרפיים מהצבא * סיווג בטחוני * אנגלית טובה נא לשלוח קו"ח לאימייל. תודה! רון

alon sham

New member
דרוש עובד / עובדת

דרוש עובד/ת תאור המשרה: עבודת שיווק מול חו"ל עבור בית תוכנה עם מוצר ייחוד. איתור לקוחות פוטנציאלים , ביצוע תכתובת , הדגמת התוכנה , מכירה , ליווי ההטמעה ותמיכה שוטפת. דרישות: חשוב ביותר - ידע רב וניסיון! בשיווק באמצעות האינטרנט! ניסיון במידענות וכריית מידע, יכולת עבודה עצמית , אנגלית ברמת שפת אם. יתרון : שפות נוספות , רקע בתוכנה , יכולת תכנות ( לא הכרחי ) תשלום : בסיס + אחוזים אפשרויות קידום המעונינים נא לשלוח קורות חיים וטלפון להתקשרות.

../images/Emo41.gif דרושים ../images/Emo41.gif

נא להמנע מפרסום מספרי טלפון על גבי הפורום. את יצירת הקשר ניתן לעשות באמצעות המסרים או המייל.

ipaq3000

New member
דרושים ברחובות מהנדסי תכנה ו QA

Programmer / Software engineer 1. Extensive Java experience: 3 years minimum. Knowledge of serialization, encryption, tcp 2. Extensive C++ : 3 years minimum. Knowledge of Win32, COM 3. Extensive Knowledge of Internet protocols like HTTP, WebDAV 4. Javascript, Perl, VBScript, DHMTL knowledge an advantage. 5. Indipendant [email protected] QA Person 1. Experience of 4 years at least. 2. Extensive knowledge of automatic tools 3. Proven manual testing experience 4. Indipendant

ליליxx

New member
אני רואה שגם פה חלש

כתבתי כבר שלפני כחודש היו לי מלא ראיונות, ופתאום דממה. לא רק שאין לי זימונים, אלה בקושי מוצאת מודעות רלואנטיות לגבי. והינה אני רואה שגם פה, כמות ההצעות נמוכה מהרגיל, ואין אפילו את הקישורים הרגילים לעתוני משרות שבד"כ את מפרסמת. האם באמת מדובר בתקופת החגים והמצב צפוי לחזור למסלולו? האם יש שותפים להתרשמותי?

לי אישית ניראה, שהמצב יותר טוב

הייתי בראיון בתחילת השבוע. בסוף השבוע יש לי ראיון בעוד מקום, וביום ראשון ראיון במקום שלישי. אני לא זוכר מתי פעם אחרונה היו לי 3 ראיונות בשבוע. למען האמת אני מתקשה לזכור מתי היו לי 3 ראיונות בחודש.

uperp

New member
מחפש אשת מכירות מאיזור השרון

למכירת פרסום בלוח אינטרנט חדש לנדל"ן ורכב דרוש/ה איש/ת מכירות לעבודה מיידית. שילוב של עבודה משרדית ועבודת שטח. רק מעל גיל 25 (לא שיש לנו משהו נגד צעירים...) תשובות במסרים או בדוא"ל [email protected]

../images/Emo41.gif דרושים ../images/Emo41.gif

נא להמנע מפרסום מספרי טלפון על גבי הפורום. את יצירת הקשר ניתן לעשות באמצעות המסרים או המייל.

mediamember

New member
לכל המתכנתים/ות המובטלים/ות

היי שמי סער ואני יחד עם חבר מפתחים כמה תוכנות סטטיסטיקה ושירותי מידע .. אנחנו בשלבים סופיים של התוכנה הראשונה ויש עוד כ 5-6 בדרך עקב העבודה המרובה והזמן הדחוק אנו צריכים עזרה בבניית תוכנת בילינג קטנה לניהול לקוחות שירותים מערך תשלומים ספקים וסוכנים... כרגע אנחנו עדיין לא חברה , עד שיהיה הכל מוכן תינתן תמורה עתידית למי שיבחר להיות שותף לעבודת הבניה בצורת תשלום שיקבע מראש או אופציות.. חובה ידע ב- VB, ACCESS,C,++V/C ונסיון בתוכנות בילינג יתרון לידע ב - API , שילובי ישומיי אופיס, FLASH, PHOTOSHOP, SMS SERVER/CLIENT,HTML,JAVA ,WAP,SHTML בנוסף גם מתכנתיי אפליקציות אינטרנט ו WEB DESIGNER FLASH, PHOTOSHOP, SMS ,SERVER/CLIENT,HTML,ASP,JAVA ,JavaScript, WAP,SHTML לפנות לסער ב [email protected]

ilanr25

New member
דרוש פרילאנס לתיכנות ב- ASP.NET

שלום רב! לחברה שלי דרושים מתכנתי ASP.NET + SQL Server מקצועיים לעבודת פרילאנס מתמשכת. העבודה דורשת ידע נרחב ב-ASP.NET, Javascript ן-SQL Server (Stored Procedures, Triggers, Indexes , etc.) העבודה עצמה כוללת שידרוג של אתרים קיימים ובניית אפליקציות אינטרנט חדשות. ניתן לעבוד גם מהבית. אם אתם מעוניינים, ויש לכם את הכישורים הנדרשים, אנא שילחו אלי אימייל עם פרטי ההתקשרות שלכם והמחיר שלכם לשעה, ואשתדל לחזור אליכם בהקדם. הכתובת שלי היא: [email protected] בברכה, אילן

דרוש\ה כותב\ת טכני

לחברת ישומי בקרה הממוקמת בתל אביב דרוש\דרושה כותב\כותבת טכני\טכנית. דואר - [email protected] בגלל מדיניות תפוז, הכתובת והפאקס מצויים רק באתר - www.ddc.co.il אתר - www.ddc.co.il שאלות אפשר להשאיר בתגובות להודעה זו.

tom kook

New member
דרוש/ה איש/ה שיווק

לסטודיו גדול לעיצוב תדמית חזותית דרוש/ה איש/ה שיווק עם הרבה "פלפל בתחת" ורצון לקדם ולדחוף מקום מרתק בעל יכולת יחודיית קדימה. לפרטים נוספים נא לפנות ל: [email protected] תודה תום

inbal76

New member
לא יודעת למה פושיצית התכוונה, אבל

אני לא הצלחתי לפתוח את המצגת.

rikihad

New member
ניסיתי עכשיו והצלחתי

נסי שוב ובמידה ולא תצליחי אשלח לך ישירות לאימל שלך במידה ותרשי לי

למעלה