דרושים

דרושים מישרות טכניות להייטק

שלום כולם, מספר בתי תוכנה וחברות יישום ואינטגרציה מחפשים עבור לקוחות ממשלתיים גדולים (משרדי ממשלה, חברות ממשלתיות ויחידות סמך ממשלתיות) : אנשי תוכנה (תוכניתנים) , מהנדסי תוכנה, מנהלי פרוייקטים (חומרה, תוכנה, תשתיות), ראשי צוותים,מנתחי מערכות, בודקי תוכנה,יועצים,טכנאים, בתחומים הבאים : 1. סביבת מיקרוסופט - דוטנט, DNA Assist, Access 2. סביבת JAVA 3. סביבת אינטרנט/אינטרה-נט – פיתוח אתרים/פורטלים ,מנועי חיפוש, ניהול תוכן ,פורמים, קבוצות דיון , E-COMMERCE , e-'business , 4. ניהול בסיסי נתונים רלציונים - DB2, אינפורמיקס, אורקל,SQL, SYBASE 5. מערכות הפעלה פתוחות - יוניקס, NT, novell כולל כלים נלווים 6. ניהול תשתיות SYSTEM ותקשורת כולל: רשתות מקומיות,רשתות רחבות,פתרונות DRP, איחסון, שליטה ובקרה . 7. פתרונות אינטגרציה, כולל MESSAGING ,EAI . 8. אבטחת מידע 9. מתודולוגיות פיתוח מערכות מידע,אבטחת איכות,כלי CASE, כלי בדיקות,UML. 10. מערכות לניהול משתמשים ולקוחות: CRM, אנשי HELP DESK,, CALL CENTR *** נא לצרף קורות חיים רלוונטיים לתחום ,נא לציין בעמוד הראשון, בכותרת של קורות החיים לאילו תחומים (1-10) המועמד מתאים (ניתן לציין יותר מתחום אחד) *** יש לשלוח אל : [email protected]  נדרש ניסיון בכל המשרות .  שעות העבודה נעות בין רבע משרה למשרה מלאה .  למתאימים יוענקו תנאים סוציאליים מלאים .  רק פניות מתאימות תענינה  לא נדרשים תפקידי שיווק , מכירות ופיתוח עסקי אלא רק מישרות טכניות.

frommophir

New member
../images/Emo41.gif דרושים ל- PC4PC.COM ../images/Emo41.gif

להלן מידע על המשרה המבוקשת: - אנחנו מחפשים אנשים עם יכולת לשווק אחד או יותר מהשרותים שאנחנו מספקים ללקוחות חדשים וללקוחות קיימים. - אנחנו מתרכזים בעיקר ב: א. שירותי אחסון אתרים (תמיכה ומכירות). ב. בניית אתרים (פיתוח). ג. שירותי דואר אלקטרוני. ד. שירותים מתקדמים להגנה על אתרים ותיבות דואר אלקטרוני. - האנשים הדרושים לנו, צריכים להיות עם ידע ויכולת הפעלה של מחשב, גישה לאינטרנט וכו'. - אנחנו מעסיקים על בסיס פרילנסר ואילו שאינם כאלה, אנחנו ניתן להם הכשרה, וחממה עסקית ומקצועית שבהם יוכלו לעבוד ללא צורך בפתיחת תיק עצמאי. - אפשרי וניתן לעבוד בשעות גמישות או קבועות וגם מהבית לפי הצורך. - העבודה אפשרית בכל איזורי הארץ. איך ממשיכים מכאן: 1. נא ליצור קשר בטלפון: 04-8262950 או: 09-7660057 ולבחור בשלוחת תמיכה או מכירות לתיאום ראיון (בימים א-ה, בשעות 9:00 עד 17:00) 2. בראיון תבדק האפשרות להעסקתך על פי בסיס קבוע ויקבעו פגישות נוספות להכשרה לעבודה. חשוב: 1. איננו חברה מסוג MLM - שיווק רב שכבתי, או מסוג: WORK FROM HOME. 2. אנחנו לא מכוונים אותך לרכוש מאיתנו מוצרים, ולא למכירת "אויר" לאחרים. 4. עדיף פניה בטלפון למעוניינים להסתיר את תיבת הדואר שלהם. 3. אין לנו עניין באנשים המעוניינים בעבודה זמנית - ההתקשרות המועדפת היא לקביעות. בברכה, צוות PC4PC http://www.pc4pc.com [email protected]

מוטקה10

New member
יפה, אבל ...

חברה כ"כ רצינית ומכובדת עם מייל חינמי של yahoo ? זה נראה לי כמו חברת השמה סוג ז' .

או מישהו שאוסף כתובות למייל

כדי להפציץ אותן בספאם ("עבודה מהבית", למשל...)
אבל "זכאי עד שתוכח אשמתו", אז אני לא מוחקת. רק מציעה להזהר.

../images/Emo41.gif דרושים ../images/Emo41.gif

נא להמנע מפרסום מספרי טלפון על גבי הפורום. את יצירת הקשר ניתן לעשות באמצעות המסרים או המייל. [ודרוש מנהל לפורום הזה, נא לשלוח לי מסר
]

ofek10

New member
דרוש מתכנת J2ME

יש לי כמה רעיונות... חלקם טובים וחלקם פחות טובים.... לפיתוח אפליקציות לסלולר. דרוש מתכנת בעל ידע וניסיון ב - J2ME (רצוי ידע ב PDA) [email protected] רם

Yazamut

New member
דרוש בונה אתרים.

שלום רב, אני בן 30 נשוי ממרכז הארץ, מחפש בחור/ה שיפתח עבורי אתר אינטרנט עסקי. אין באפשרותי לשלם היום את המחיר המלא שדורשות חברות מקצועיות לבניית אתרים, אך אם זאת אני מוכן לשלם סכום מסויים עבור עבודה זו. כמו כן חשוב לי להדגיש שזהו לא אתר פשוט במיוחד (לא חנות אינטרנטית) ויש פה אינטאראקטיביות בין המשתמש לאתר. אם אתה גר במרכז, יש לך את היכולת, זמן ואכן אתה מעוניין לעלות פרוייקט שכזה אשמח אם תחזור אלי, פה בפורום או במסר אישי. אם ישנה אפשרות לצרף לינק לעבודה או עבודות הדבר התקבל בברכה. חשוב לי לציין שאני בחור אמין וישר. תודה מראש.

Mr Boggy Man

New member
חייב מהמרכז?

אי אפשר מהבית? יש לי את כל הציוד שאני צריך כאן, ואני יכול לסדר לך איזה דף התקנה אוטומתית.....

avis1505

New member
מנהל פורום

במה כרוך ניהול הפורום? מה צריך לדעת? לעשות? זה בהתנדבות?

למעלה