דרושים

../images/Emo41.gif דרושים ../images/Emo41.gif

נא להמנע מפרסום מספרי טלפון על גבי הפורום. את יצירת הקשר ניתן לעשות באמצעות המסרים או המייל. [ודרוש מנהל לפורום הזה, נא לשלוח לי מסר
]

פושיצית

New member
דרוש מתכנת...לשפות התכנות הבאות:

HTML, ASP, JAVA, FLASH בקיצור, תוכנות עיצוב... יש לי חברה שהיא מעצבת מדהימה (גרפיקה, אתרי אינטרנט, באנרים, פרסומות ל - MTV וכו'...), עם בסיס לקוחות הולך וגדל. היא כרגע עובדת עם מתכנת אחד, ממנו היא לא מרוצה. היא שאלה אותי אם אני מכירה מתכנתים, ומייד חשבתי על הפורום!! העבודה היא פרילנסרית, אבל אני יכולה להבטיח לכם שהבחורה ממש מוצפת בעבודות...הלוואי על כולנו. אם מישהו מעוניין, אנא צרו עימי קשר בתיבה האישית ואני אפנה את האינפורמציה לחברתי. אני חושבת שזה שווה לאללה, אפילו אם זה בינתיים, עד שמוצאים עבודה אחרת, אבל למי שרוצה להיות עצמאי - זו ממש הזדמנות נהדרת.

Jony Jerusalem

New member
דרוש מנהדס/הנדסאי - זרם חזק

לאבא שלי משרד להנדסת חשמל והוא מחפש מהנדס או הנדסאי זרם חזק לתכנון מתקנים ותאורה בגלל שאנחנו לא רוצים שההודעה תגיע למשרד מי שמעוניין יכול לשלוח קורות חיים אלי לאימייל אשמח אם אוכל דרך פורום זה גם למצוא לו עובד וגם להוציא מישהו אחד ממעגל האבטלה מקום העבודה ירושלים ושעות העבודה 7-15 למעט ימי שישי במשרד פרטי [email protected] תודה

למעלה