דרושים

../images/Emo41.gif דרושים../images/Emo41.gif

נא להמנע מפרסום מספרי טלפון על גבי הפורום. את יצירת הקשר ניתן לעשות באמצעות המסרים או המייל. [ודרוש מנהל לפורום הזה, נא לשלוח לי מסר
]

גיא ע

New member
דרושים מתכנתים

לחברת SuperDerivatives דרושים מתכנתי אינטרנט חובה ידע נרחב ונסיון בכל הטכנולוגיות הקשורות בתכנות לאינטרנט: COM+ / COM / DCOM, XML, DHTML, JAVASCRIPT, SQL 7 & 2000, VB קורות חיים נא לשלוח ל- [email protected] תודה

zurih

New member
דרושים "דוחפים" לרעיון שיווקי חדש

בארץ, אשר מצליח לא רע בחו"ל. הרעיון קשור לתחום השיווק של מחשבים לאנשים פרטיים (לא חנות/אתר מכירות וכו'). אין לי תוכנית עסקית וכרגע אני מחפש שותפים "משוגעים למחשבים אישיים לכל סוגיהם" (חובת ידע בבניית ותפעול אתר אינטרנט מקצועי) שיעזרו לי "להרים" את הפרוייקט. ביחד נכין תוכנית עסקית ונראה אם העסק אכן משתלם כפי שזה נראה. חובת חתימה על הסכם סודיות. בשלב ראשון נדרשת עבודה ללא-שכר, עד למצב שבו העסק יהפוך לכלכלי (או - באם נמצא משקיע שיממן את ההקמה בשכר - BETTER)... אני מובטל (20 שנה בענף ההיי-טק) "בהכשרתי"...

מנחם64

New member
מחפש עובד מיומן עבור חבר

עובד מיומן בהפעלת מערכות קדם דפוס ממוחשב בסביבת AGFA - APOGY בעל הבנה בתחום ונסיון הפעלה רחב כולל מונטא'ז אלקטרוני ב PREPS העבודה באיזור תל אביב 6 ימים בשבוע ומשלמים יפה פרטים במסרים

zurih

New member
חשבתי להתחיל במרכז הארץ

ואח"כ להתרחב לאזורים נוספים. כרגע אני תושב הדרום. המיקום אינו חשוב, כי ניתן ליישם בכל אזור בארץ.

גיא ע

New member
תוספת חשובה שנשכחה

העבודה הינה בתל אביב תודה וסליחה עם הפונים ממקומות מרוחקים

../images/Emo41.gif דרושים ../images/Emo41.gif

נא להמנע מפרסום מספרי טלפון על גבי הפורום. את יצירת הקשר ניתן לעשות באמצעות המסרים או המייל. [ודרוש מנהל לפורום הזה, נא לשלוח לי מסר
]

למעלה