דרושים

NaturalBeauty

New member
../images/Emo41.gifדרושים../images/Emo41.gif

סיפור ארוך קיים ביני לבין הכביכול חבר שלי. הוא עזר לי כל כך ואני אוהבת אותו מאוד. רציתי לתת לו מתנה. פעם נתתי לו דיסק של שירים מעורבים שאני אוהבת מהן דונט ספיק של ND עכשיו, כי אני זמרת וכי הייתי רוצה לתת לו מתנה יותר אמיתית, אני רוצה להכין לו דיסק ביתי בו אני אשלב עם שירים ששרתי אני בעצמי קטעים ממכתבים או קטעים בלתי נשכחים של שנינו. זה חשוב לי מאוד. אז בבקשה תעזרו לי... אני מחפשת נגן/ית גיטרה/פסנתר/קלידים/תופים שיכולים לעזור לי בלהקליט פלייבק לשירים עם הקול שלי. אני מחפשת גם אנשים שיודעים לערוך קבצי קול ולסדר לי משהו יפה. מן הסתם, אני אערב בדיסק גם שירים של ND. בבקשה תנסו ככל יכולתם לעזור לי
*בקשה זאת הוצעה גם בפורמים מובחרים אחרים
(אפילו שאתם בראש הרשימה)* דינה.

dilan angel

New member
פפפשש רעיון מקורי../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

את יודעת מה יותר קל? במקום לחפש עכשיו שנים אנשים שינסו לעזור לך... יש אולפני הקלטות מיוחדים שעושים דברים כאלה, כמובן שזה לא עולה מעט.. אני אנסה לברר לך

NaturalBeauty

New member
תודה../images/Emo70.gif

אין יותר מותק ממך... מצאתי שלוש בנות מפורום אוונסנס...בעע... אני פשוט מה זה רוצה לעשות את זה
...

donell

New member
ממ.

אני בטוח שזה לא כזה קשה למצוא...לא הבנתי בדיוק מה את מחפשת. אני עצמי מנגן על גיטרה. יש לי ידע בסיסי בקלידים, אם בא לך את מוזמנת לכתוב לי הודעה לדואר פה של תפוז..

למעלה