דרוש - נגן MP3

lior297

New member
../images/Emo41.gif דרוש - נגן MP3

תמיכה מלאה! בעברית
אפשרות הקלטת קול
lyrics תפריט נוח
רדיו
(לא חובה) לשימוש ילדה בת 9 וקצת לאבא שלה (לריצות) יש חיה כזאת, במחיר סביר?

יאיר B

New member
יש חיה כזאת, אבל היא לא מומלצת

יש נגן של ארגוטק - יצרן של מוצרים ג'נריים. חברת טופ מיבאת את המוצרים שלו והיא פיתחה עבורו עברית. הבעיה היא שהנגן רחוק מלהיות איכותי. יש הרבה סיפורים על בעיות עם נגים מסוג זה (תוכלי לקרא במאמרים: לי זה לא יקרה - דוגמאות מהזמן האחרון). יש גם את הנגן IBEAD שהוא טוב (לשים לב טוב לשם כי יש חיקוי עם שם דומה). גם לנגן הזה יש עברית (אבל אני לא יודע עד כמה היא מלאה). אפשר למצוא אותו לפעמים במכרזים ואתרי מכירות ברשת. הוא יותר יקר מהנגן של טופ. הערה: אין להשיג ברשת קבצי ליריקס בעברית, יש רק באנגלית. כל נגן מבוסס פלאש טוב לריצות (והוא עמיד באופן כללי יותר מאשר נגן דיסקשיח).

lior297

New member
מממ

האיי ביד, ראיתי שמחירו מתחיל מ800 ש"ח ל512 מ"ב, יש בפחות? הארגוטק, שמעתי כאן הרבה על זה שהוא לא משהו, חוץ מהסאונד, מאיזה בחינה? מה לא יכול להיות בו טוב לילדה בת 9? נצל"ש - עברית באיריבר h300 אחד המנהלים אמר שבמידה ומתקינים עברית, האחריות שנויה במחלוקת היום קראתי כתבה בynet (מלפני חצי שנה בערך) שהיבואן של אייריבר יתקן בכל זאת נגן שמותקנת עליו עברית. אז מה שנוי במחלוקת? נצלו"ש הנצל"ש - האוזניות שהגיעו עם האייריבר הרבו ליפול לי מהאוזן. קניתי אוזניות של פנסוניק, אומנם לא יקרות מידי - 70 ש"ח, שתלויות על האוזן, אך זה קצת מציק, וגם לא מסתדר ממש עם משקפיים (שלא נדבר על זה שזה מסתבך לי בשיער
) יש אוזניות, לא יקרות, שלא יפלו לי מהאוזן, נוחות יותר? חשוב לי שלא תהיה להם קשת, כי אני שמה אותם בכיס (מכנס ב' צבאי) יש דגם ספציפי מומלץ, שידוע לכם מחירו בדיוטיפרי? חן חן, ותודה.

lior297

New member
שוב תוספת

בקשר לאוזניות - אם הם יהיו על קשת, לא נורא, רק עדיף שלא ומה בעצם מחפשים שקונים אוזניות?

יאיר B

New member
טוב,

בנוגע לארגוטק: הוא פשוט עלול להפסיק לעבוד פתאום (כבר היו מקרים), אם הוא יפול לה מהיד - הוא עלול להתפרק (איכות ההרכבה לא משהו). ואכן הסאונד בו נוראי. נגן יותר זול מהאיביד שתומך במה שאתם רוצים אני לא מכיר (חוץ מהארגוטק). בנוגע לאיריבר: יש כיום שני יבואנים לאיריבר: ארקדיה (הוותיק) ובנדא (חדש). ארקדיה מוכנים לקבל את העידכון של אוהד (העברית). אני לא יודע מה המדיניות של בנדא. לכן חשוב לראות ממי קנית את המכשיר. הכתבה נכתבה בתקופה שהיה רק יבואן אחד - ארקדיה (אגב, אפשר לקבל קישור לכתבה ב-YNET? תודה). באוזניות אני לא ממש מתמצא - נחכה שיגיעו האנשים שמבינים בזה ממש.

lior297

New member
אז לקנות לה דיסקמן?

הכתבה אכן היבואן הוא ארקדיה, אז מאיפה אני מורידה עברית?

יאיר B

New member
תודה על הקישור לכתבה.

מאיפה הגיע הדיסקמן? זה קונספפט אחר מאשר נגן MP3 (הוא יותר מגושם, צורל יותר סוללות, צריך לצרוב את השירים על CD אבל נמיתן להחליף את המוזיקה ללא תלות במחשב). אגב, דיסקמן הוא קצת בעייתי בריצה (קופץ, למרות הבאפר שלו והוא גם יותר גדול וזה לא נוח). בקשר לעברית - יש קישורים במדור הקישורים תחת IRIVER (ויש גם קישור לאתר של ארקדיה - שם יש פורומים, תעשי חיפוש שם ואולי הם התייחסו לנושא האחריות על עידכון העברי).

lior297

New member
הדיסקמן

זה מה שהיא רצתה מהתחלה, אבל כשחשבתי שהמחירים זהים (לנגנים הג'נרים) ושהיא גם רוצה רשמקול, חשבתי שאולי יותר יעיל בשבילה הנגן.

יאיר B

New member
דיסקמן טוב יעלה קצת יותר מג'נרי

אבל הוא שווה יותר ממנו. בדיסקמן לא ניתן להקליט מוזיקה (כמו בטייפ). החברות המובילות בנושא הן סוני (לסוני: לדאוג שתהיה תמיכה ב-MP3 ולא רק בפורמט הקנייני של סוני - Atrec3) ופנסוניק (בסדר הזה) ואני אמליץ מניסיון על SAFA (אם עוד מוכרים אותם בישראל). הערה: יש הרבה חברות אנונימיות שמייצרות דיסקמנים. עדיף להימנע ולהשקיע טיפה יותר באחד ממותג שיעבוד קצת יותר זמן (אני עוד זוכר סיפור עצוב שהיה לי עם דיסקמן של גרץ'
) מחירים תוכלי למצוא בזאפ. מציע לדאוג לסוללות נענות עבור הדיסקמן (יש לו נטייה לשתות סוללות
).

lior297

New member
המממ... נושא התקציב

כשאתה אומר "קצת יותר מנגן ג'נרי" למה אתה מתכוון? הנגן לילדה בת 9. היא תקפוץ, תיפול, תרוץ, ינזל לה הארטיק על זה וכו', בוא נגיד ש300 שקל זה גג מה שנשקיע בזה (כי גם אם הוא לא יהרס, הוא בטח ימצא את עצמו באיזה מדף נידח אחרי קצת זמן) תודה בכל אופן.

יאיר B

New member
דיסקמן

אחד סביר של סוני יעלה בין 350 ל-400 ש"ח בערך (תוכלי לראות בקישור למטה). ב-300 ש"ח ניתן למצוא מכשירים של פנסוניק (שגם הם לא רעים). לא יודע מה העמידות של המכשירים הללו ב"התקפות" של ילדה בת 9 (כשאני הייתי בן 9 לא היו מכשירים כאלו
). מבחינת נגן MP3 - ב-300 ש"ח תוכלו לקנות לה רק נגן ג'נרי. גם פה אני לא יודע איך הוא ישרוד ב"מתקפה" (יש לו ייתרון על הדיסקמן בזה שאין בו חלקים נעים ולכן הסיכוי שיתקלקל מנפילה מגובה הוא יותר קטן). הערה על שמישות: אני חושב שדיסקמן יהיה לה יותר קל להפעיל מאשר נגן (יש בו כפתור ייחודי לכל פעולה. בנגן יש מעט כפתורים וצריך לעבור תפריטים שונים וזה יכול לתסכל ילדה קטנה, אלא אם כן יש לה טאצ' למכשירים אלקטרוניים). גם הטעינה של המוזיקה (בדיסקמן זה CD) תהיה קלה יותר (בנגן צריך לחבר למחשב ולגרור שירים). זה כבר לשיקולך.

lior297

New member
ד"א

לאח שלי יש נגן ג'נרי, הוא קנה אותו בזמן שהם התחילו לתפוס תאוצה, שזה כמה חודשים בערך.. הוא מרוצה ממנו (הוא בן 21) מספק לשעה וחצי בדרך לצבא וחזרה. לא ברור לי למה כולם מתלוננים על הנגנים האלה. לא לכולם יש אוזן רדיופונית שמבדילה כל כך בין איכויות, ולא כולם זורקים את הנגן על השולחן כשהם חוזרים הביתה. מה שמזכיר לי, לעשות ניסוי עם האיי ריבר והנגן שלו, עם אותו שיר ואותם אוזניות, ולראות כמה באמת אני מרגישה בהבדל.

stardust19

New member
לא ממש הבנתי משהו פה- קודם מדברים

על בת אחכ על האבא ואחכ על האמא??? אז למי בעצם הנגן הזה מיועד??? בקשר לאזניות- אז איזה אזניות את רוצה- עם קשת, בלי קשת, OPENAIR, INEAR ??? קצת קשה לדעת מהי ההעדפה שלך כי הכל מבולגן (מבחינתי לפחות). מה שצריך לחפש באזניות, וזוב פעם אני משער לא ממש יקרות ומקצעיות, זה נוחות בעיקר וטווח תדרים

lior297

New member
../images/Emo6.gif

הנגן מיועד לאחותי. בלי שום קשר בטח אבא שלי יקח אותו לשעה כל בוקר להליכה בעקרון אני רוצה אוזניות בלי קשת, שיכנסו לכיס. איך אפשר לבדוק נוחות של אוזניות? מה זה אוזנית openair? ומה המשמעות של הטווח תדרים?

JustThomas

New member
תשובות:

לבדוק נוחות של אוזניות - וובכן יש רק שיטה אחת, והיא למדוד אותן. רוב החנויות לא נותנת כזה דבר לעשות, אז צריך ללכת בעיקר לפי עדויות או אוזניות של חבר. אוזניות openair - אוזניות שהממברנה שלהן "פתוחה" - כלומר אין איזה שהוא מעטה שעוטף את האוזן או אוזניות שכולן נכנסות לתוך האוזן, כלומר האוזניות "פתוחות לאוויר". אוזניות כאלה נחשבות הכי בטוחות מבחינת נזק לאוזניים אבל הכי דלות מבחינת אטימות. טווח התדרים - האוזן האנושים שומעת בתדרים (על הנייר) של 20 הרץ (יש הטוענים שפחות) עד 20,000 הרץ (מעטים מאוד האנשים ששומעים 20KHZ.) אוזניות שמספקות פחות מזה - לא נחשבות טובות במיוחד.

TheRealDeal

New member
אוזניות מהדיוטי פרי

יש להם דגם נחמד, אוזניות של סוני מבודדות (פועלות כמו אטמים אם מכניסים אותן נכון לאוזן), והסאונד נחמד.. המחיר 60$ http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=961&CategoryID=124&Page=1

למעלה