דרישת שלום מדודי

עינבלית

New member
../images/Emo41.gifדרישת שלום מדודי../images/Emo151.gif../images/Emo66.gif../images/Emo115.gif

דודי מוסר (בסמס) שנגמר לו הקול מרוב הצגות
שכואב לו הגב (מרוב הצגות, כמובן, יש לו איזה קטע עם התרסקויות על הבמה כחלק מההצגה. זה קורע את הילדים בקהל מצחוק אך מסתבר שזה כואב) שהוא עייף ומטושטש (טירוף! 3 הצגות ביום, בקצווי הארץ השונים. בע"ה אני מקווה שזה משתלם כלכלי כי קיווינו לארח אותך לפני שהבנו שחנוכה זה "עבדים היינו" של ההצגות, וסיום חנוכה זה "מעבדות לחירות", יציאת מצריים של ממש). ובכן, דש חם מאיש מקסים שנמצא כעת במרתון בלתי נתפס בכלל של הצגות. אני מקווה ששאר שחקני הפורום מצליחים לתפוס שתי ציפורים במכה אחת- גם להופיע ולהרוויח וגם לנוח להתארח! חג אורים שמח!

ד"ש חזרה ותרגיע עם הנפילות....../images/Emo196.gif

גם אם תיפול בצורה קצת פחות מושקעת- לא ישימו לב! אתה צריך לשמור על הגוף שלך! אנחנו צריכים מנהל פורום שלם, לא מפורק! אבל הנה כבר הגיע סוף השבוע ואני מקווה שתהיה לך הרבה מנוחה! תודה עינבלית שאת מעדכנת !

עינבלית

New member
אני מחכה לראשית השבוע

ומאחלת התאוששות קלה לכל המרתונים! סיימתי את בובת האצבע ואני מרוצה ממנה. אשלח מחר.

ayaly2

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo13.gif דודי אתה חסר../images/Emo10.gif

"באה מנוחה ליגע...ומרגוע לעמל
בשעה טובה נגמר מרתון חנוכה אשתף בהמשך ודודי חמודי כמו שאני וילדי רואים בלופ תמידי 24 שעות בלי להגזים את הקוסם בדיוידי אז לא צריך להגזים עם הנפילות ומספיק שאתה ...יודע מאלתר עם ההלצות" תגיד לי אתה אריה...?או סמרטוט ריצפה?" כמו שילדי יודעים זאת בעל פה ונקרעים מצחוק כל פעם מחדש...אז תגיד לי אתה מכונה או בן אדם? מנוחההההההההההההה אוהבת ומתגעגעת איילה

../images/Emo24.gif המון בריאות חבר יקר שלי../images/Emo140.gif

תנוח לך וכשתחזור אלינו מחכה לך הפתעה ...פינת הסדנא תופסת תאוצה...
אוהבת דבוש

feyoula

New member
מאמי רחמים על הברכיים...

תן להם כבוד. הם קודם כל נמצאות ממש במרכז הרגל, שזה לא דבר להמעיט בערכו. חוץ מזה הן מאוד קטנות אבל נורא חשובות וגם מאוד חמודות וקומפקטיות כי אפשר לקפל אותן. מהשיחות האחרונות שהיו לי עם ירך ושוק, נראה לי שנרקמים שם יחסים אינטימיים.. הייתי ממליצה לשמור עליהן ידידי. ברכיים הם חבר טוב לאדם :) לא, לא שתיתי שום דבר אלכוהולי ואני מרגישה בסדר גמור. תהיה בריא דודינקה כפרה עלייך ותחזור כבר, הגעגועים מתעופפים פה בפורום. שבוע טוב לכולנו!

למעלה