דרמה בשינוי: המפלגה מתפצלת

bhnadav

New member
../images/Emo41.gif דרמה בשינוי: המפלגה מתפצלת

חברי מועצת שינוי, הבוחרים את הרכב הרשימה לכנסת, הצביעו אי-אמון בהנהגה הנוכחית: פורז הפסיד את המקום השני ללוינטל ממועצת עיריית תל-אביב והודיע על פרישתו. מוקדם יותר נבחר לפיד בקושי למקום הראשון. בעקבות זאת הסירו 6 ח"כים את מועמדותם. גורם בשינוי: לפיד, פורז ו-6 הח"כים יקימו סיעה חדשה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3199438,00.html

היא לא מתפצלת, היא מתרסקת.

ותסתכלו עליהם טוב טוב, כי שאתם מסתכלים עליהם, אתם רואים את העתיד שלכם. כי כפי שאני אומר תמיד, בועה וירטואלית סופה ככל בועה להתפוצץ.
העבודה המחושת הולכת לנצח את הבחירות האלה ובגדול.

bhnadav

New member
אוי נו...

עד שיש רגע שגם אנחנו וגם אתה בהחלט מרוצים ממנו, אתה מערב את העניינים האלה עכשיו?
תרים כוסית איתנו
סתם

vantan

New member
אני מצטער שזה סופה של שינוי

שהוקמה בזמנו ע"י פרופ' אמנון רובינשטיין והשתלטו עליה שני הביריונים הפוליטיים לפיד ופורז שהפכוה למכשיר לקידום שאיפותיהם האישיות. פורז, לפיד ומשרתיהם הרסו את המפלגה שהתיימרה לשנות את החברה הישראלית לחברה מודרנית וליברלית הבנוייה על עבודה ויצירה, דמוקרטיה, זכויות אדם וממשל תקין. הלפיד בשינוי כבה מזמן והאפר שנותר ממנו משאיר רק לכלוך.

אני לא מצטער כלל

אני חזיתי את זה כבר לפני שנה, וכבר אז שינוי הביאה את זה על עצמה. ניסיתי להזהיר אותם שזה מה שיקרה להם, אבל כרגיל, כפי שאלכוהוליסט לא מודה שהוא אלכוהוליסט, והיפוכונדר לא מודה שהוא היפוכונדר, גם בוחרי שינוי בדיוק כמו שעכשיו בוחרי, מסרבים להבין את המובן מאליו.

אתה לא מצטער כלל?

אתה הרי כתבת בפורום שינוי שאינך רוצה ששינוי תיעלם כליל, על מנת שתישמר לך האופציה. אתה לא זוכר את מה שאתה כותב? אני זוכר מצוין.

למה עלי להצטער?

האם אני אשם ששינוי התרסקה? האם לא הזהרתי שזה מה שיקרה? אז למה עלי להצטער בדיוק? שלפיד ופורז יצטערו על מה שהם עוללו לבוחרים שלהם, לא אני, מה פתאום שאני אצטער בשבילם?

אתם מזמן על נתיב התרסקות

תבין שאף אחד כבר לא סופר אתכם , אתם בכלל לא פונקציה בבחירות האלה , והשאלה היא אם אתם בכלל תישארו המפלגה השניה בגודלה. בבחירות האחרונות שינוי כמעט עברה אתכם , והפעם כנראה שהליכוד יעבור אתכם ,בקרב הנחשק על ראשות ממשלת הצללים של מדינת ישראל. גם אני שמח על התרסקות שינוי , אבל השמחה האמיתית שמורה ל -28 במארס - והיא תהיה מתוקה מאין כמוה - כאשר תושלם התרסקותה של מפלגת האבודה. אני במקומך הייתי מציע לעמיר פרץ להתחיל כבר בקמפיין לראשות ההסתדרות.

כדאי שתפנים תפוז

עוד לא קבלתם אפילו מנדט אחד אמיתי, עוד לא שלשל לקלפי פתק של קדימה אפילו בוחר אחד אמיתי, בינתיים הכל זה וירטואלי, וב18 לחודש הקרב האמיתי עומד להתחיל, אז כדאי שתפנים את העובדה הזאת כבר מעכשיו.

ElvisAlive

New member
גם מפלגת העבודה החדשה לא

עכשיו כמו שאמרת זאת בכלל לא אותה מפגה בראשות לוזר אז עכשיו זה כמו הפעם הראשונה.

כדאי שתפנים את ההתרסקות שלכם

אנחנו בקדימה ממשיכים לצחוק כל הדרך אל הקלפי , ונראה לי שאתה לא מפנים את מצבה העלוב של מפלגתך. אין צורך לחכות ל -18 בחודש כדי לדעת את הרכב רשימת העבודה , ברור איך תיראה העשירייה הראשונה בעבודה , כדאי לאלוף השביתות לדאוג ל"בייבי" שלו שלי יחימוביץ' ולשבץ אותה בין 13 הראשונים , אם הוא רוצה שהיא תיבחר לכנסת. בינתיים כל שבוע שעובר ממתיק לנו יותר ויותר את מצב הרוח , אתם והליכוד לעומת זאת מתחרים ביניכם מי מתוסכל יותר מהמצב.

למעלה