ד"ר פיל השבועי-Music4Life

../images/Emo41.gif ד"ר פיל השבועי-Music4Life ../images/Emo41.gif

מאחר ולא נראה שד"ר פיל יגיע לארץ בקרוב, הגיע הזמן לפתוח בסידרת ראיונות עם ד"ר פיל פיקטיבים, שהם אתם. אז הנה ההזדמנות לשאול את Music4Life בתור ד"ר פיל כל שאלה שתעלה על רוחכם- הזויה, מצחיקה, או אפילו רצינית... ותזכרו: הודעה רצינית- נא לסמן
בכותרת הודעה מצחיקה/הזויה- נא לסמן
בכותרת, וזאת כדי ש-Music4Life תדע איך להגיב- בצחוק או ברצינות. החל ממחר Music4Life תואדם למשך שבוע, ומי שמעונין להיות ד"ר פיל הבא- נא לשלוח לי מסר ונתחיל בסבב

השאלות שלי ../images/Emo132.gif

איך זה לעבוד עם כל המשפחה- הבנים ורובין
האם העבודה המשותפת בתוכנית תורמת ליחסים בינכם כבני זוג וכהורים של...
הא... ומה דעתך על הנישואים של הבן שלך עם כוכבת פורנו לשעבר, האם זה לא קצת צבוע מצידך אחרי התוכנית שהייתה השבוע
זהו... משאירה לכם גם לכתוב שאלות

Music4Life

New member
חחח איזה שאלות (התקלת אותי)

סתם, תודה..ואני יעשה את העבודה הכי טובה שאוכל! וחבר'ה, תשאלו גם אתם, לא להיות יבשים

Music4Life

New member
../images/Emo132.gif ד"ר פיל עונה :

איך זה לעבוד עם כל המשפחה- הבנים ורובין האם העבודה המשותפת בתוכנית תורמת ליחסים בינכם כבני זוג וכהורים של...?
ובכן, זה מאד כיף בשבילי לעבוד עם המשפחה, העבודה שלי נהפכה למשהו שכל בני המשפחה מעורבים בו ואני שמח וגאה על כך שהם מוכנים לתרום לנושא כל כך חשוב כמו לעזור לאנשים ברחבי ארה"ב. בני ג'יי עושה עבודות מחקר על בעיית עודף משקל בארה"ב ומצליח בה מאד יפה ואני גאה בו. אשתי רובין, גם היא עוזרת לי בנושאים שונים כמו בנושא נשים בעלות משקל עודף, דיאטה ואחרים...זה בהחלט מקרב ביננו לעבוד ביחד, למרות שלעיתים יש בנינו אי הסכמות וויכוחים בנושאים מסוימים, אבל זה מאחד לדעתי בסופו של דבר.
ומה דעתך על הנישואים של הבן שלך עם כוכבת פורנו לשעבר, האם זה לא קצת צבוע מצידך אחרי התוכנית שהייתה השבוע?
אני לא חושב שאני צבוע או שהתוכנית גם היתה צבועה, מכיוון שג'יי הוא איש בפני עצמו שיכול להחליט החלטות לעצמו. אמרתי ואני עדיין אומר שלעסוק במכירת הגוף שלך בעד כסף הוא דבר לא בריא, משפיל, לא נכון ואף ניצול...והאמת היא שאני לא הכי מרוצה מהעובדה שאישתו של בני עוסקת בכוכבת מהסוג הזה אבל בני ג'יי אוהב אותה...בנוסף, היא משרה לו הרבה אושר בחיים שזה הדבר הראשון והחשוב ביותר עבורי. ובגלל זה, יש מעט שאני יכול לעשות בנידון. בני ג'י יודע היטב את דעתי בנושא ואני לא מסתיר אותה. חוצמזה, לא תמיד אני צריך להסכים עם בחירותיהם של ילדיי ולא הם עם שלי. תרגישו חופשי לשלוח לי עוד שאלות... להתראות במקבץ השאלות הבא... :)

מ ר י ל

New member
את התשובות את לוקחת מהאתר

של דוקטור פיל? קשה להשיג ממנו התייחסות.

Music4Life

New member
מריל כנסי

{או כנס...} לא הבנת את עצם
הרעיון ככל הנראה.... כל שבוע נבחר מישהו אחר מהפורום הזה להיות ד"ר פיל ולהשיב לשאלות {רציניות וקצת פחות רציניות} .... אני נבחרתי קודם להיות הד"ר פיל שלכם
ואת התשובות אני עונה ורק אני, מראשי. אני נכנסת לתפקיד כאן וצריכה לענות כמו שד"ר פיל היה עונה......... יש מבין
זהו, אז...סעו עם השאלות שלכם, אני {ד"ר פיל{ פה לענות לכם

Music4Life

New member
בבקשה לך יקירתי...

התחלתי להיות פעילה כאן וזה כיף ועל לא דבר על העזרה...אני עושה את ברצון רב

Y. Welis

New member
לא בדיוק כוכבת פורנו - רק פלייבוי

שזה משהו רך יותר, וגם חד-פעמי במקרה שלה.

Y. Welis

New member
ואגב פורנו - שתי האחיות קריסטל

וג'וסלין, מהתוכנית של ה-16.10, הן כוכבות פורנו *נטו*. הרושם שנוצר שם שהאחת מנסה לשכנע את השניה להצטרף, מצוץ מהאצבע (אם לא ממקום אחר..), כי יש די סרטי וידאו שכוללים את *שתיהן*. העמדת הפנים של ג'וסלין שהיא מעולם לא עסקה בזה מגוחכת: שתיהן עובדות בתעשיה מגיל 20 לפחות (והן כיום עם וותק של לפחות 3 שנים), וידועות מאוד. מוזר שמפיקי התוכנית נפלו כך, ועל דבר שקל להוכיח כשקר מגוחך, שכל מטרתו כנראה לקדם את העסקים של שתיהן. מאוד מוזר, ואפילו חשוד.

Music4Life

New member
אז זהו, אין יותר שאלות ??

איזה נקניקים...יאללה שאלו... איזה יבשנים

למעלה