האובססיה החדשה של אורלנדו...

קמימונת

New member
../images/Emo41.gifהאובססיה החדשה של אורלנדו...../images/Emo41.gif

מצאתי כתבה נחמדה וחמודה על אורלנדו והנה אני משתפת: האובססיה החדשה של אורלנדו בלום היא לא בחורה חדשה (כי הוא, כנראה, חזר לזרועותיה של קייט בוסוורת'), לא בתים עתיקים ויקרים (הוא מעדיף לחיות בדירות יוקרה אי שם בלונדון), ולא ציורים או פסלים של אומנים מוכרים. האובססיה החדשה של בלום היא תכשיטים. מאז ומתמיד ידעתי שהבחור מחובר מאוד לצד הנשי שלו, תראו איזה פנים מתוקות יש לו ואני בטוחה שהוא משתמש בלפחות שלושה מרככי עור וקרם לחות אחרת אין לי דרך להסביר איך העור שלו נראה כל כך טוב. בכל אופן, אורלנדו מצא תחביב מאוד יקר ויצירתי בשנים האחרונות, תכשיטים, בייחוד עם מדובר בתכשיטים השייכים לאנשי המאורי. בלום, שהיה בניו זילאנד קרוב לשלוש שנים בזמן צילומי "שר הטבעות" התאהב בתרבות המאורית, המנהגים, המוסיקה, הטקסים והתכשיטים. "אני ממש קשור לתכשיטים האלה" הוא מספר בראיון שנתן לאחרונה. "כשהייתי בניו זילאנד הסתובבתי המון וכמעט בכל שוק או מקום שהייתי קניתי לי שרשרת". האבנים החביבות על בלום הן האבן הירוקה פואונאמו ואבן הפאואה. "אני חושב שכל התכשיטים שקניתי שם הם מזכרת למקומות שהייתי, אני לא הולך עם התכשיטים האלה אבל אני שומר אותם בבית ויש להם מקום בליבי". אבל, כשאורלנדו מתקרב לניו זילאנד הוא זוכר את המתנות שקיבל ומגיע יחד איתם. "תשמעו, לא מעט מהשרשרות הללו ניתנו לי" והוא מוסיף עם חיוך "מי יודע, בקצב הזה, בעוד חמש שנים אני ממש אהיה שפוף מרוב העומס".
מצחיק.

תודה על הכתבה!../images/Emo9.gif

אממ אממ מה יש לי להגיד?חח כפר על אורלנדו..אני אוהבת גבר שמטפח את עצמו..ותכשיטים זה לא רע..לא רע בכלל..גם לי יש אהבה גדולה לתכשיטים מכל סוג שהם:שרשרות,צמידים,טבעות,ובמיוחד עגילים..
ומה הקשר בין צד נשי לבין טיפוח?כאילו וואט דה פאק?
גברים לדעתי צריכים להיות מודעים לעצמם ולטפח את עצמם באותה מידה בה נשים מטפחות את עצמן..גברים מלוכלכים ומזיעים זה אמנם סקסי לדעתי אבל..צריך מתישהו ללכת להתקלח ולשים איזה קרם ידיים לא?
...חחחחח אחחח כפרעל אורלנדו הזה
...הלוואי וכל הגברים היו מגיעים אפילו לקרסוליים שלו...העולם היה נראה הרבה יותר טוב אז..אני בטוחה..

קמימונת

New member
חח בבקשה ../images/Emo9.gif

ובאמת לא ברור למה הכתבת כתבה שהוא נשי
לא נורא..

זה מאוד נורא!../images/Emo3.gif

חוצפנית שכמוה!
.. אולי היא רגילה לגברים שלוחים כאלה..
בעיה שלה,אורלנדו לא כזה.!

אובססיה "חדשה"?

טוב שכמעט בכל הפרימיירות\אירועים וכד' הוא הולך עם כמות מאסיבית של גורמטים למינהם

זו אכן אובססיה חדשה..

אבל לא בשביל אורלנדו..אלא בשביל מי שכתב את זה..
מי שכתב את זה כנראה לא היה מודע לאובססיה הזו של אורלנדו עד...עכשיו?:-
P

למעלה