האלבום החדש כבר כמעט פה

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יאיי ^^

אוף. אני צריכה למשכן את שתי הכליות שלי בשביל כל הדיסקים שיוצאים וכל ההופעות בקיץ ;[

Knives Out

New member
כן, זה היה ממש מפתיע כשהוא כתב את זה..

ואיזה שבועיים שהם לא עדכנו עד אז.. תסכול למעריץ האובססיבי הממוצע. :O עכשיו אני יותר בלחץ. להוריד כמה שיותר מהר או לחכות שהאלבום יצא? אני לא יכול להסתכן בשני דברים: 1) אנשים אחרים מסביבי ישמעו את זה וייגנבו לפניי, זה די מבאס 2) יקח לפחות חודש עד שזה יגיע לחנויות. מסקנה - להוריד. D:

The Walrus

New member
עזוב להוריד

מנסיון, דיסקים מגיעים לחנויות לרוב ימים בודדים מיציאתם בחול. אם אתה באמת אוהב את הלהקה, אז לפחות את הדיסק הזה תקנה... בכל זאת, דיסק חדש של הלהקה האהובה עליך. תאמין לי בדבר אחד - אין כמו לקנות דיסק. התחושה של לשמוע הכל פעם ראשונה, לפתוח את העטיפה, לקרוא את החוברת... להוריד בכלל לא מתקרב לזה, ותאמין לי שניסיתי את שניהם. וחשבת על האפשרות שהורדה לוקחת זמן, ושעד שהיא תסיים כל האנשים האחרים מסביבך ישמעו את זה לפניך?

Knives Out

New member
אני קונה דיסקים כל הזמן

ותאמין לי שאני אוהב את ההרגשה הזאת בדיוק כמוך. ואני גם אקנה את הדיסק מתישהו. השאלה היא מה לעשות קודם :X

kittycatbone

New member
|כו|בדיוק!!

אני אישית לא מורידה אלבומים בלי קשר בגלל הסיבה הזאת.. אבל אלבום חדש ללהקה אהובה שאני כבר מצפה אליו הרבה זמן? עוד יותר לא ארצה להרוס את זה בלהוריד ולשמוע על המחשב ככה סתם. אין כמו לקנות אלבום, ועוד יותר אין כמו לקנות אלבום חדש ולשמוע אותו בפעם הראשונה ככה.

Latisia

New member
oh mazal tov!!

(= ממש הגיע הזמן. אנחנו זקוקים למשו חדש מצידם.

למעלה