האלבום -ריכוז דעותנו על האלבום לכאן

TheMashMash

New member
../images/Emo41.gif האלבום -ריכוז דעותנו על האלבום לכאן../images/Emo41.gif

חבר'ה! מגיע לדנה שלנו מזל טוב! אלבום מלוטש ומהמם הדיווה הוציאה. נפתח כרגע שרשור ובו ירוכזו דעתנו על האלבום. להלן רשימת השירים :
הכל זה לטובה
יום הולדת
בראשית
לא מאמינה
יאללה בלאגן
סרט הודי - הדואט עם עידן יניב
LOVE BOY
את מוכנה
איפה הלב ?
ממגנט (אתה ממגנט אותי)
יום אחר
חורבות האהבה
שתהיה לכם האזנה נעימה. שוקי.

ליאב26

New member
אלבום מהמם - אין מילים - דנה אחרת - בשלה

ללא מילים - דנה עושה גאוווווווווווווווווה והמון נחת . ניתן לראות עד כמה היא אישה בשלה , שירים שכייף לשמוע. תענוג

TheMashMash

New member
והנה ביקורת שלי פייר שיר.

הכל זה לטובה
הכל זה לטובה, שיר הפתיחה של האלבום, שם הנושא את האלבום, הוא השיר הכי טוב בדיסק! הוא יפה, משמח קליט ומרגש. אין ספק שאחד מבין ה TOP 20 שלה. ציון שלי: 10
יום הולדת
השיר יום הולדת הפתיע אותי קצת, הוא שיר מאוד יפה. הוא מזכיר לי את תחלום במקצת, מבחינת קצב. הוא מדבר על זה שאנשים שמתבגרים באיזשהו שלב מתחמקים מלחגוג את יום ההולדת ואפילו רואים בזה יום עצוב. דנה יכולה לרגש כמו שרק היא יודעת עם שיר שאומר "יש לך יום הולדת , למה זה עצוב? קחי לך מסיבה" ציון שלי: 10
בראשית
POP רציתם?! אחרי LOVE BOY בראשית זה השיר שהכי בכיוון של פופ. סטייל "החלום האפשרי" על סיפור גן עדן "אדם וחווה" מנקודת המבט של דנה. שיר מעט פרובוקטיבי, ויכול לעורר מלא ריגושים אם יצא כסינגל ויצולם קליפ שבו נראה אותה עם עלה תאנה. (מקווה) ציון שלי: 10
לא מאמינה
יותר אתני מהשיר הזה, אין באלבום. סטייל מזרחי בשיר. אני אישית, לא אהבתי. אבל זה גם לא שיר "לא טוב" ציון שלי: 7
יאללה בלאגן
מכת חום זה בהחלט יכול להיות מציאותי אחרי השיר הזה יאללה בלאגן, שיר צעיר, נוזע וחצוף. "היום עולה לי בטירוף" שיר מסיבות מדהים. עוד קצת "אי לה דיר לה דה דה" וזה ממש מכת חום. אהבתי ציון שלי: 9
סרט הודי - הדואט עם עידן יניב
אנשים, אחרי לאב בוי - זה הסינגל שצריך לצאת לדעתי. לאב בוי שבר השמעות? זה ישבור את שיא לאב בוי. מבטיח. ציון שלי: 10
LOVE BOY
כולם יודעים שהרי מדובר בסמפול של המלים של ידידי טינטן עם נגיעה מ "אני ניצחתי" האנגלי. זה שיר מעולה! הרבה זמן חיכיתי למשהו שיעשה אותי שמח כמו ניצחתי עולה מעל הציפיות השיר הזה. ציון שלי: 10
את מוכנה
כיוון אחר של דנה, רוק. דנה פורקת את זעמה על התקשורת מראה להם שיודעת שמחכים לה בפינה ומה שמחפשים זו עוד נפילה. סינגל? אולי... לדעתי, החמישי .. ציון שלי: 8
איפה הלב ?
השיר הזה אמנם "חביב" אבל יכול להיות להיט מועדונים היסטרי עם הפקה ראויה. אני חושב שרוני מלר RNM הוא זה שצריך לעשות מיקס לשיר. ציון שלי: 8
ממגנט (אתה ממגנט אותי)
אהבתי. טיפה מונוטוני, אבל יפה. ציון שלי: 7
יום אחר
הבלדה הכי טובה בדיסק. מזכירה את אות משמיים השקט או את בוא. ציון שלי: 8
חורבות האהבה
כמו שכבר שמעו ב YNET והתגובות... חורבות האהבה לחן של יהודה פוליקר שיר טוב מאוד. הייתי מאוד שמח אם היה שר איתה את הפזמון כמו שעשה ב"אחרי הכל". ציון שלי: 8 ======================================= זהו חברים. עכשיו תורכם.

RINAT1983

New member
תגובתי על האלבום

כמה שאני מתה על דנה וכל דבר מדנה זו ברכה... אבל ממבטו של הצרכן מוסיקה האלבום נחמד, רגיל (גם לא שונה מכל האלבומים שיצא בארץ), שילוב בין חלום אפשרי לבין יותר ויותר. דנה לא חידשה , לא צעד קדימה ברמה מוסיקאית אלא אחורה. האלבום איכז, אולי כי הציפיות היו גבוהות מידי, היה מדובר בהשקעה גדולה באלבום, חמש שנים אבל זה לא נשמע כך מבחינת האיכותו והחומרים. מבחינתי הציפיה הייתה שהאלבום יהיה ברמה של חוץ לארץ. רואים שדנה עברה שינויים, שזה גם לטובה וגם לרע כי חל שינוי ביכולת המוסקאית של דנה. יש כמה שרים נחמדים, קליטים כמו יום הולדת, יאללה באלגן... עם יחסי ציבור ענקיים הם יהפכו ללהיטים. אני חייבת להגיד שעופר עשה עבודה נהדר, מנהל יחסי ציבור מעולה ( גם חתיך),"דחף" כל שיר, את דנה לכל מקום. אבל יש כמה נקודות שעופר לא נגע בהם וזה חבל כי הם חשובים וחיונים בכל הפרוייקט זה. חבריה מה קרה לכם, קראתי את כל התגובות שהיו פה ,למה אתם קופצים על כל אחד שכותב ביקורת, תנו לכל הגולשים בפורום להביע דעה, גם אם היא בקורתית, אחרת אף אחד לא ישתתף יותר. לכל אחד יש זכות להביע את דעתו. לא לכל דבר מורידים את הכובע.

TheMashMash

New member
../images/Emo208.gif אני מבצע הקפצה.

:) הקפצה. רק שבכל מה שקשור לסרט הודי - דנה שרה יותר יפה מעידן.

שני32889

New member
האמת?ציפיתי ליותר....

כאילו יש שירים מעלפים כמו יום אחר,יומולדת,לאב בוי וכ"ו אבל מנגד יש גם שירים ממש מיותריםפ וחסרי כל טעם כמו איפה הלב,סרט הודי,ממגנט אותי ולפחות עוד 2 כאלה ועם כל זה שאני מתה על דנה וחיכיתי לאלבום הזה בטירוף התבאסתי עליו קצת,במיוחד לאור כל ההצלחה של לאב בוי והדיבורים על האלבום ציפיתי שהוא יהיה כזה ו-ו-א-ו מלא להיטים שמפציצים אחד אחרי השני ולא שיהיה שיר אחד להיט ושיר אחד נפילה באמת שיש שירים שהכי התחברתי אליהם בעולם ואני חורשת עליהם אבל הם מעטים,בוא נומר ש5 שירים מהאלבום מעלפים ו5 לא מציאה,נראה לי שהם סתם נכנסו כדי לכסות חורים או משהו.... אבל העיקר שיהיה בהצלחה ושימכור הרבה ודנה אני מתה עליךךך מדהימה איזה תמונות יפות יש שם אמאאאאאאא יאללה לזהב,פלטינה ומה לאאאאאא חחח

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifזהו, עכשיו יש לי את האלבום!!

הוא מצוין באופן כללי אני אוהב את יאללה בלאגן, והוא נורא מזכיר לי איזה שיר שכבר שמעתי. לא בהכרח שלה. עכשיו אני שומע את יש בו אש, עם כל הענתיקה שהוא...

למעלה