האם אתם מכורים לדיימנדז

../images/Emo41.gifהאם אתם מכורים לדיימנדז../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo22.gif

בחן את עצמך! האם את/ה מכור/ה לדיימנדז
רוצים לדעת עד כמה
זה המקום
(לקוח מפורום פלוריסיינטה,אהבה מעבר לפינה ומאיה בוסקילה!)
השאלות:
1.יש לדודה שלך חתונה באותו השעה שיש לדיימנדז הופעה ענקית ומיוחדת מה תעשה
א.נו מה הביג דיל זה כולה הופעה! אני ילך בפעם אחרת! ב.ילך לחתונה! ויפרוש באמצע! שלא נפספס הכל! ג.שום דבר לא יגרום ממני לפספס ת'הופעה! גם לא חתונה!!! 2. אתה מדבר עם החבר הכי טוב שלך בפלאפון ובדיוק יש משהו חשוב על דיימנדז בטלויזיה! מה תעשה
א.אני ינתק לו! דיימנדז יותר חשובות!!! ב.אני יסביר לו בנימוס שאני רוצה לראות ושאני מאוד אוהב אותו אבל אני יתקשר אליו חזרה כשזה ייגמר. ג.אני ידבר איתו, דיימנדז לא חשובות יותר ממנו!!!! .יש תחרות שהפרס הוא לפגוש את דיימנדז מה תעשה כדי להישתתף בה
א.אני יבוא כמו שאני ואם לא אז לא! העולם לא ימות בגלל זה! ב.אני בכלל לא הולך לזה! ג.הכלל..כל מה שידרש אני ישחד את השופטים את המשתתפים העיקר להיכנס ולזכות בתחרות!!!! 4.אמא שלך לא מרגישה טוב והיא מבקשת ממך להוריד דקה את הזבל כי הוא מסריח אבל בדיוק יש קליפ של דיימנדז שלא ראית עדיין! מה תגיד לה
א.אני יוריד את הזבל ויחזור לראות את מה שנשאר. ב.אני יגיד לה שאחרי הקליפ אני יוריד את הזבל! ג.לא עונה לה (מרוכז כולי בקליפ)! 5.קליפ חדש של דיימנדז התחיל!, אתה בשיא המתח ופתאום יש קצר מה תעשה
א.אני יחכה שזה יסתדר מעצמו ואם לא אז לא משנה! ב.אני ירד למטה להרים את המתג וימשיך לראות! ג.אני ירוץ לשכנה ויראה אצלה ! 6.האם בחדר ובמחשב יש תמונות וכל מיני דברים על דיימנדז
א.כן,ברור כל החדר + המחשב שלי מפוצץ בזה! ב.פה ושם אולי איזה תמונה או שתיים במחשב זהו! ג.לא! אני לא מבזבז על כל זה כסף חוץ מזה משביל מה להעמיס על המחשב סתם תמונות
7.אם היו נותנים לך אפשרות להגשים חלום איזה חלום הייתה רוצה שיתגשם
א.לפגוש את דיימנדז זה ה-חלום שלי!!! ב.לא יודע אני יחשוב על זה! ג.אממ לא יודע מזה אבל זה יהיה יותר חשוב מלפגוש את דיימנדז! אולי שלום עולמי? 8. החברים שלך צוחקים עליך בגלל שאתה מעריץ את דיימנדז כי לפי דעתם זה דבילי ותינוקי (ויש כאלה אנשים!) מה תעשה
א.יפסיק להעריץ אותם!!! ב.זה לא עניין שלהם אני יעשה מה שבא לי !!! ג.אני לא ידבר איתם על זה וישתדל להפסיק להערי. אותם! 9.יצאה חוברת מדבקות של דיימנדז! שהפרס שלה הוא טיסה לחו"ל ופגישה עם איתם! מה תעשה
א.אני יקנה כמה חבילות וינסה להצליח לזכות אם לא אז לא נורא! ב.אין לי עצבים לשטויות האלה אני יקח את מה שחילקו בבצפר וזהו! ג.אני יקנה את כל החבילות של המדבקות שאפשר וכשהם יגמרו אני יקנה עוד העיקר לזכות!!!! 10.איך תקרא לילדות שלך
א. נחפש איזשהו שם יפה ואם לא נמצא אז נקרא לה הילה,סיון או לימור! ב. טל ג. רק הילה,לימור וסיוון! ברורררר
סיכום נקודות: 1. א=0,ב=5,ג=10 2. א=10,ב=5,ג=0 3. א=10,ב=5,ג=0 4. א=5,ב=0,ג=10 5. א=0,ב=5,ג=10 6. א=0,ב=5,ג=10 7. א=10,ב=5,ג=0 8. א=10,ב=5,ג=0 9. א=0,ב=10,ג=5 10.|א=5,ב=0,ג=10 (חשבו את הניקוד שלכם!וכדי לדעת מהי התוצאה שלכם! כנסו לחלק ה-2 של השרשור ותדעו! (התוצאות בהודעה הבאה...) סורי...

../images/Emo41.gif../images/Emo22.gif../images/Emo9.gifחלק 2: התוצאות../images/Emo41.gif../images/Emo22.gif../images/Emo9.gif

החלק השני!
התוצאות:
0-30: דיימנדז היא לא ממש האהבה שלכם! הלהקה בכלל לא מעניינת אותכם לפעמים כשמאוד משעמם לכם אז אתם רואים איזה קליפ שלהן או שמים שיר שלהן במחשב! 35-70 : אתם אוהבים דיימנדז! אבל אתם חושבים שיש עוד דברים חוץ מהן כמו חברים ומשפחה אם אתם תפספסו שקשור בהן (כמו הופעה) אתם לא תקחו את זה ממש קשה! 75-110: וואהו!!!! אתם לא חושבים שאתם מגזימים?דיימנדז! זה כל החיים שלכם אתם לא נפרדים מההערצה אליהן לרגע! אתם מוכנים לעשות הכל בשבילהן !משהו ממני: אתם גדולים מהחיים
ועוד שאלה (בלי ניקוד) מה אתם חושבים על השאלון
א.מדהים תמשיכי להכין עוד! ב.חמוד ג.סתם משעמם! מקווה שאהבתם! אתם מוזמנים לשלוח את התשובות שלכם ואת התגובות שלכן לכאן

בואו נראה מה יצא לי:p

יואו הסקר הזה לא הגיוני שימו לב לתוצאות של המספרים חחחחח בכולופן יצא לי את התשובה השנייה ובגלל שזה לא הגיוני זה מה שאמור לצאת לי: וואהו!!!! אתם לא חושבים שאתם מגזימים?דיימנדז! זה כל החיים שלכם אתם לא נפרדים מההערצה אליהן לרגע! אתם מוכנים לעשות הכל בשבילהן !משהו ממני: אתם גדולים מהחיים
שימו לב למספרים אני לא משקרת...

שלייי

1.יש לדודה שלך חתונה באותו השעה שיש לדיימנדז הופעה ענקית ומיוחדת מה תעשה? ב.ילך לחתונה! ויפרוש באמצע! שלא נפספס הכל! 2. אתה מדבר עם החבר הכי טוב שלך בפלאפון ובדיוק יש משהו חשוב על דיימנדז בטלויזיה! מה תעשה ב.אני יסביר לו בנימוס שאני רוצה לראות ושאני מאוד אוהב אותו אבל אני יתקשר אליו חזרה כשזה ייגמר. .יש תחרות שהפרס הוא לפגוש את דיימנדז מה תעשה כדי להישתתף בה ג.הכלל..כל מה שידרש אני ישחד את השופטים את המשתתפים העיקר להיכנס ולזכות בתחרות!!!! 4.אמא שלך לא מרגישה טוב והיא מבקשת ממך להוריד דקה את הזבל כי הוא מסריח אבל בדיוק יש קליפ של דיימנדז שלא ראית עדיין! מה תגיד לה ב.אני יגיד לה שאחרי הקליפ אני יוריד את הזבל! 5.קליפ חדש של דיימנדז התחיל!, אתה בשיא המתח ופתאום יש קצר מה תעשה ב.אני ירד למטה להרים את המתג וימשיך לראות! השכנים שלי לא משו חחחחחח! 6.האם בחדר ובמחשב יש תמונות וכל מיני דברים על דיימנדז א.כן,ברור כל החדר + המחשב שלי מפוצץ בזה! 7.אם היו נותנים לך אפשרות להגשים חלום איזה חלום הייתה רוצה שיתגשם אף תשובה כייי ...כבר פגשתי אותן והחלום התגשם
8. החברים שלך צוחקים עליך בגלל שאתה מעריץ את דיימנדז כי לפי דעתם זה דבילי ותינוקי (ויש כאלה אנשים!) מה תעשה ב.זה לא עניין שלהם אני יעשה מה שבא לי !!! 9.יצאה חוברת מדבקות של דיימנדז! שהפרס שלה הוא טיסה לחו"ל ופגישה עם איתם! מה תעשה ג.אני יקנה את כל החבילות של המדבקות שאפשר וכשהם יגמרו אני יקנה עוד העיקר לזכות!!!! 10.איך תקרא לילדות שלך עזבו אותי מילדים חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

1.יש לדודה שלך חתונה באותו השעה שיש לדיימנדז הופעה ענקית ומיוחדת מה תעשה ג.שום דבר לא יגרום ממני לפספס ת'הופעה! גם לא חתונה!!! למה מי ישמע אתם משווים דודה למלאך? -------- 2. אתה מדבר עם החבר הכי טוב שלך בפלאפון ובדיוק יש משהו חשוב על דיימנדז בטלויזיה! מה תעשה א.אני ינתק לו! דיימנדז יותר חשובות!!! להההההההההההה ----- .יש תחרות שהפרס הוא לפגוש את דיימנדז מה תעשה כדי להישתתף בה ג.הכלל..כל מה שידרש אני ישחד את השופטים את המשתתפים העיקר להיכנס ולזכות בתחרות!!!! מקסימום נסניף טיפקס ונאיים בהתאבדות חחחחחחחחחח המבין יבין ------------- 4.אמא שלך לא מרגישה טוב והיא מבקשת ממך להוריד דקה את הזבל כי הוא מסריח אבל בדיוק יש קליפ של דיימנדז שלא ראית עדיין! מה תגיד לה ד. את כלכך רוצה שהזבל ירד, תורידי אותו! -------------- 5.קליפ חדש של דיימנדז התחיל!, אתה בשיא המתח ופתאום יש קצר מה תעשה ג.אני ירוץ לשכנה ויראה אצלה ! ומקסימום אתאבד =\ ----------- 6.האם בחדר ובמחשב יש תמונות וכל מיני דברים על דיימנדז א.כן,ברור כל החדר + המחשב שלי מפוצץ בזה+הקירות בטוש לא מחיק --------- 7.אם היו נותנים לך אפשרות להגשים חלום איזה חלום הייתה רוצה שיתגשם א.לפגוש את דיימנדז זה ה-חלום שלי!!! ------------- 8. החברים שלך צוחקים עליך בגלל שאתה מעריץ את דיימנדז כי לפי דעתם זה דבילי ותינוקי (ויש כאלה אנשים!) מה תעשה.. ב.זה לא עניין שלהם אני יעשה מה שבא לי !!! מעיין לוקחת את השאלות מחיי האישים -------------- 9.יצאה חוברת מדבקות של דיימנדז! שהפרס שלה הוא טיסה לחו"ל ופגישה עם איתם! מה תעשה ד. לא חבל על הכסף? אני יכולה בכסף הזה לסוע ולהפגש איתם ולשלוח את ה1150 של הבת מצווה מה שכל החברות נתנו- להילה (תחשיבו את זה כג') -------------- 10.איך תקרא לילדות שלך ג. רק הילה,לימור וסיוון! ברורררר

למעלה