"האם היום"

../images/Emo41.gif"האם היום"../images/Emo41.gif

נלקח מפורום עידן יניב..
שתית מיץ?
שתית קפה?
אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה?
התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים?
חשבת כובע?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת?
רקדת?
ציירת?
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לבשת חולצה אדומה?
לבשת חולצה ירוקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו? ________________________________________________________________ שלליי:p שתית מיץ?לאא שתית קפה?לאא אכלת עוגה?לאא אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?עדיין לא ראית טלוויזיה?לא חשבת על קופים?לא
חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?לא התעצבנת?לא שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לאאאאא חשבת מחשבות פילוסופיות?לאא עשית שיעורי בית?לאא רבת עם מישהו?כןןן אבל השלמנוו :D

טוב אני יתחיל

שתית מיץ? - בטח אני אוהב מיץ שתית קפה? - לא היום לא שתיתי קפה אכלת עוגה? - לא היום לא אכלתי עוגה אכלת סנוויץ'? - סנוויץ כן אכלתי (לא אחד) נפגשת עם חברים? - כן נפגשתי אם אנשים אבל לא חברים (נפגשתי אם חברות חחחחחחחח) דיברת בטלפון? - לא היום דיברתי בפלאפון דיברת בפלאפון? - עניתי כבר זה רשום למעלה שלחת אס אמ אס? - לא בשביל מה היית במסנגר\איסיקיו? - כן הייתי הרגשת עצוב? - לא למה להיות עצוב הרגשת שמח? - אני תמיד שמח אכלת במבה? - וואלה לא התקלחת? - איזה שאלה ? מה יש פה מישהו שלא ראית טלוויזיה? - כן יצא לי לראות (שמחתי כי היה קליפ של מאיה בערוץ 24) חשבת על קופים? - איזה שאלות ? למה אני צריך לחשוב על קופים שכל היום אני רואה אנשים שדומים לקוף חשבת כובע? - לא שמעת מוזיקה? - כן שמעתי התאכזבת? - כן מאוד מהשאלות פה התעצבנת? - אם התעצבנתי כן מהשאלות פה לבשת חולצה אדומה? - לא אני אוהד ביתר לבשת חולצה ירוקה? - לא אני אוהד ביתר *טוב סתם שאלון אבל עניתי כי משעמם לי קצת ואם זה עוזר לפורום אז מה זה מפריע לי

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif גמ'ני :)

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אוהב אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? לא הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? לא חשבת על קופים? כן חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן(תפוח) עישנת? לא צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? כן חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? כן

nitzangro2

New member
ממ..עונה..:)

שתית מיץ?לימונדה.. כמו כל יום.. שתית קפה?כןן! אמא מביאה למיטה..[= אכלת עוגה?מממ..לא אכלת סנוויץ'?לא..אמא הביאה לי פיצה לבצפר..חהחהחה נפגשת עם חברים?לייק כן! דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?לא אכלת במבה?לא התקלחת?לא ראית טלוויזיה?דה חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?לא התאכזבת?לא התעצבנת?כן שרת?לא רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?כן חשבת להתאבד?קצת חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?כן רבת עם מישהו?לא וזהו..[=

למעלה