האם לדעתכם הפורום צריך כללים?

אסף כץ

New member
../images/Emo41.gifהאם לדעתכם הפורום צריך כללים?../images/Emo41.gif

האם הפורום צריך כללים? אם לא, למה? אם כן, למה ובשביל מה?

כללים ?

כללים אלמנטרים ? נגיד, לא לקלל, להשמיץ וכ´ו ? או כללים..ממ אחרים ? זאת שאלה כללית מידי לא ? יש דברים שאסור ויש כאלה שמותר..זה דיי ברור לא ? עידו.

איה@

New member
כמו בכל חברה - בוודאי שיש כללים

יש את כללי ההתנהגות - של הנהלת תפוז. ויש את הכללים שבמשך הזמן התווספו לפורום זה - כמו לדוגמא: חתימת שם עם קישור לבלוג האישי שלך. (דבר שהרבה שכחו שלא היה קודם לכן - והוסיף לכולנו קוראים.....) ויהיו עוד כללים - אם תציעו כאלו...... ויש - או יותר נכון היה נסיון (עוד דיון שלא התפתח...אפרופו ההודעה שלי לאור...) לקבוע כללים לבלוגרים/יומנים הישראליים - מין "עשרת דיברות" ההצעה עדיין פתוחה.
איה.

אני לא מסכים עם כללים לבלוג

זה אמור להיות דבר פתוח..דבר טבעי...לא בתוך מסגרת של אסור ומותר..לא ? עידו.

0רחלי

New member
סליחה שאני מתפרצת בנושא לא קשור...

אסף, מה החתימה שלך אמורה לומר?

אסף כץ

New member
אההה זאת מישהיא שאני מחפש, או יותר

נכון חיפשתי. לפני שנתיים בערך התחלתי לחפש את הילדה הזאת, לא יודע איך קוראים לה, לא יודע מאיפה היא או איך נשמעת, רק היתה לי תמונה בראש של ילדה עם עיניים כחולות ושיער שחור. החתימה כבר לא אקטואלית, רציתי לכתוב על זה כשהבלוג שלי יפתח אבל אפשר קצת להקדים את זה קצת. לפני יומיים חזרתי מטיול של ארבעה ימים מהתנועה, ביום האחרון התפזרנו לאוטובוסים, האוטובוס שלי עוד לא הגיע אז בינתיים הסתכלתי על האוטובוסים האחרים, ואז פתאום אני רואה אותה, עיניים כחולות, שיער שחור.. מדהימה, הסתכלתי עליה, היא הסתכלה עלי וזהו. הפסדתי אותה באותו יום, אבל האמת שלא רציתי יותר מזה, רק רציתי לראות אותה, לדעת שהיא קיימת. זה היה שווה את זה. תודה שהזכרת לי להחליף את החתימה.

CZ2

New member
ואני חושב שכן צריך כללים

כמו למשל: מספיק עם הודעות ה"עדכנתי" המאוסות. הפשרה של איה, לפיה הודעות אלו מקומן הוא אך ורק בשרשור העדכונים, מקובלת עלי. אבל בקובץ הכללים צריך להבהיר זאת, ולהסביר שהודעות "עדכנתי" שיירשמו שלא בשרשור - יימחקו. כמובן שמתפקידה של איה יהיה לאכוף את הכלל. הודעות "שיניתי עיצוב" לא חייבות להירשם בשרשור, לדעתי, שכן זה יותר מסתם עדכון. אבל שיהיה ברור לכם שמי שמודיע על שינוי עיצוב קבל עם ועדה מהיום ואילך חושף את עצמו לביקורת. ראו הוזהרתם
כלל נוסף - לקח שנלמד בעקבות פרשת Emale/איה-חמדה - בלי סגירת חשבונות מלוכלכת בפורום. אם יש לכם מה לומר, יש לכם בלוג. תשפכו שם את הלב. זו זכותכם, כי זה האתר שלכם ואתם יכולים לנאץ ולקלל שם כאוות נפשכם. אנא, נסו לשמור על רמת דיון נאותה בפורום.

איה@

New member
אוקי - כללים ../images/Emo26.gif

אני אפתח שירשור חדש בנושא. ביחד! - ננסח את "ההאמנה החברתית" של הפורום - אותה נפרסם בדף הקהילה שלנו - על פיה ננהג, והיא תחייב את כולנו וותיקים כחדשים. אנא שרשרו את הצעתכם - ודעתכם - ועיזרו בניסוח.
איה.

למעלה