האמן השבועי

../images/Emo41.gifהאמן השבועי../images/Emo41.gif

היום בחרתי, לכבוד הפורום החדש, באמנית
שיש לה אצלנו הרבה פרוטקציות... מעבר להיותה זמרת יוצרת מעולה היא בת דודה של..
ואם עוד לא הבנתם אני מדברת על
איגי וקסמן
בתחילת שנות התשעים התפרסמה בעיקר כדמות בטורי הרכילות וכדוגמנית.
בעקבות נישואיה לחמי רודנר, סולן להקת "איפה הילד?" בשנת 1995 חידשה את עניינה במוזיקה והוציאה את התקליט "אדום", אותו הפיק מוזיקלית ועיבד רודנר. וקסמן כתבה את המילים לשירים, ואילו את הלחנים סיפקו רודנר, שרון הולצמן ורם אוריון.
בשנת 1997 הוציאה וקסמן את אלבומה השני, "לא מחכה יותר לדוור", שהופק שוב על–ידי חמי רודנר. לשני האלבומים הופקו מספר קליפים, והם נמכרו בכחמישה עשר אלף עותקים כל אחד
.
אחרי הוצאת האלבום השני התגרשה וקסמן מרודנר. בשנת 2000 הוציאה תקליט שלישי בשם "בעדינות", שהופק מוזיקלית על–ידי טל שגב.
בשנת 2006, שש שנים אחרי כן, הוציאה את התקליט "מסתובבים".
מה דעתכם על איגי
אוהבים את השירים שלה?
איזה שיר הכי?
יש לכם את האלבומים שלה בבית?
הייתם פעם בהופעה שלה? אם כן, נהנהתם?
עם מי הייתם רוצים לשמוע את איגי מבצעת דואט?
איזה שיר הייתם רוצים שאיגי תחדש?
עוד משו?

O f r i s h

New member
נמנמנמ:]

יש לי כמה שירים של איגי במחשב.. לא יותר מידי
נמ, אני יודעת שיהרגו אותי פה באבנים או משהו, אבל אני לא מתה עליה
היא נחמד והכל, וכשהאייטיונס בוחר באקראי את השיר שלה, אני לא אעביר
אבל לא חושבת שאני סתם ככה אלחץ ואשמע
^__^ אל תהרגו אותי, אללל!@$;[ בבקשה

A t z a

New member
האמת היא ש..../images/Emo80.gif

אדום כבר הגיע ל20,000,אבל לא נהיה קטנוניים
ימוז המהממת,סחטיין עליך
אוהבים את השירים שלה? מאוד איזה שיר הכי? "בעדינות"..וגם "להתעטף בעצב לכבודך" יש לכם את האלבומים שלה בבית? אכן כן. הייתם פעם בהופעה שלה? אם כן, נהנהתם? נהייתי,נהניתי בטירוף.. עם מי הייתם רוצים לשמוע את איגי מבצעת דואט? ממ...תנו לי לחשוב על זה איזה שיר הייתם רוצים שאיגי תחדש? כנ"ל^ עוד משו? כן
ב12.3 איגי מופיעה בקפה ביאליק ת"א,הופעה אקוסטית! ב24.4 היא מופיעה בלולה שבכפר תבור,גם זאת הופעה אקוסטית! מי שגר באיזור-ההופעות זולות מאוד ושוות מאוד. אני ממליצה בחום לנסות וללכת,גם מי שלא שומע יותר מדי איגי...פשוט תנסו! אין לכם מה להפסיד...

האמת..

שאני ממש אוהבת את השירים שלה:) (לפחות את המפורסמים ביניהם) והיא בהחלט זמרת טובה אני מקווה שמתישהו יצא לי להיות בהופעה שלה

נמ, אוקיי... ../images/Emo99.gif

אוהבים את השירים שלה? אהא.
איזה שיר הכי? האיש שחסר, בעדינות. יש לכם את האלבומים שלה בבית?
, חוץ מבעדינות.
הייתם פעם בהופעה שלה? אם כן, נהנהתם? ב24.4, טפו חמסה, אם ירצה השם (
), כן. D: עם מי הייתם רוצים לשמוע את איגי מבצעת דואט? אין לי שמץ. איזה שיר הייתם רוצים שאיגי תחדש? גם אין לי שמץ. עוד משו? היא מהממת על. :)

איגי../images/Emo99.gif

מה דעתכם על איגי
מהממת1!! אוהבים את השירים שלה? כן כן כן!1 מאוד
איזה שיר הכי? נראה לי ש... "יש עוד סיכוי" או "בדרך למילווקי" יש לכם את האלבומים שלה בבית? 3 מתוך 4 הייתם פעם בהופעה שלה? אם כן, נהנהתם? אני יהיה בקרוב.. חמסה חמסה שום בצל!! עם מי הייתם רוצים לשמוע את איגי מבצעת דואט? עברי לידר! איזה שיר הייתם רוצים שאיגי תחדש? אחד השירים של ענבל עוד משו? לאיגי קוראים מ[א]יה.. והיא נקראת איגי על שם איגי דיין המתופף של משינה

A t z a

New member
הידעת../images/Emo6.gif?../images/Emo80.gif

מיה וקסמן זה השם שמסתתר מאחורי הדמות "איגי וקסמן",אבל זה לא השם המלא!
תודי שאת בהלם. ואת תהיי עוד יותר בהלם כשאני אגיד לך מה השם האמצעי

האגוש

New member
למה היא קוראת לעצמה על שם כינוי של מישהו אחר?

זה כמו שאני אקרא לעצמי ג'נגו

A t z a

New member
זה לא רק על שמו..זו סתם שמועה שנופחה מדי../images/Emo80.gif

A m 0 s

New member
איגי הפצצתית!!

מה דעתכם על איגי - זמרת מעולה! אוהבים את השירים שלה? יאפפ איזה שיר הכי? אולי מילים יפות והדוור.. יש לכם את האלבומים שלה בבית? יאפפפ הייתם פעם בהופעה שלה? לא כי כל פעם שיש לה הופעה או שיש לי משהו או שיש לי הופעה יום לפני או משהו כזהה... אווףףף אם כן, נהנהתם? --- עם מי הייתם רוצים לשמוע את איגי מבצעת דואט? עם דנה ברגר איזה שיר הייתם רוצים שאיגי תחדש? אין לי מושג.. עוד משו? לא!

למעלה