האמנים האהובים עלינו

tali_le

New member
../images/Emo41.gif האמנים האהובים עלינו

אז כיוון שרונה חולה ובלי שזה אומר שנפסיק לשמוע את המוזיקה שלי בדיסקמן במחשב שרשור של אמנים שאתם אוהבים (שהם לא רונה) והמלצות על דיסקים שלהם יאאלה, לכו על זה.....

tali_le

New member
ואני אתחיל

אז דבר ראשון יש את האמנית האהובה עליי בעולם כולו: קורין אלאל ואני אמליץ על הדיסק השני שלה, פירות אסורים שהוא מהפחות מוכרים אבל לדעתי ההכי טוב שלה - דיסק עצוב ושקט יחסית אבל גאוני פשוט. המממ הבאה בתור יהודית רביץ והדיסק המוצלח מאוד של ההופעה שלה ביחד עם התזמורת הפילהרמונית וזמר שאני מתאהבת בו לאחרונה - אביתר בנאי!! שאני לא אמליץ על דיסק ספציפי כי יש שניים ואני מכירה רק אחד אבל בקרוב יצא לו דיסק שלישי וחדש שאמור להיות מגניב מאוד. נמליץ ככה על הדרך גם על להקת אלג'יר המוצלחת מאוד שאני ממליצה לשמוע גם את הדיסק הראשון והפחות מוכר שלהם שחזר עכשיו להימכר לקהל

Gods Wave

New member
אוקיי,

אביתר בנאי - הדיסק הראשון. אחד הדיסקים המדהימים שיצאו בארץ... ואני בספק אם אני מגזימה. יהודית רביץ - "מאוד לא פשוט לחכות" - יופי צרוף. ו"געגוע" שהוא קצת פחות מושלם... אבל עליי הוא אהוב מאוד. אחינועם ניני - הדיסק משנת 93, של שירי לאה גולדברג ורחל. דיסק שכבר שנים מלווה אותי וכל פעם מחדש אני מתאהבת בו. וגם המכשפות. "עד העונג הבא". (אם כי גם "זמנים מוזרים" נפלא.) כי הן פשוט היו גדולות. (ויש גם את דנה ברגר, שאני לא בטוחה איזה דיסק שלה הכי טוב, ו"ספרי לי הכל" של רונית שחר...)

The L Name

New member
אוקיי....

אז דבר ראשון גנבת לי כמה! חחחח...
קורין אלאל - מדהימה מדהימה מדהימה! במיוחד בהופעות! אני אוהבת מאוד את הדיסק האחרון - "הכחול של השמיים" וגם את "תנינענק"
יהודית רביץ - הייתי בהופעה לא מזמן ופשוט התאהבתי
טל גורדון - גם בעקבות הופעה שראיתי שהיא השתתפה בה, איזה קול!!! הדיסק עם רונה מדהים ומומלץ בחום!
רוקפור - לאחרונה התחלתי לשמוע ונדבקתי
מיקה קרני - מוכשרת ומיוחדת מאוד! ואני אפסיק עכשיו אחרת זה לא ייגמר

שבלולה2

New member
שאלה קשה

אני תמיד שוכחת לכתוב חלק אבל ננסה אז כיון שהייתי בהופעה של יהלי סובול ונורא נורא נהנתי אני ממליצה עליו בחום חוץ מזה הדיסק של טל גורדון ורונה קינן ממש משובח השיר החדש של פיטר רוט מעולה מה שנראה כמו הבטחה לדיסק נחמד זהו בנתיים מה שעלה לי לראש

morito

New member
אוקיי

אז יש המוןןןןן השאלה על מה אנחנו מדברים לועזי או עברי? אני אגיד מה אני הכי ממליץ מהמוזיקה הישראלית שאני שומע זה עברי לידר, הדיסק הראשון שלו מלטף ומשקר... דנה ברגר - עד הקצה - אלבום שנשאר לנצח מדהים מרב סימן טוב - מאמינה במלאכים לאחרונה שמתי לב לזמרת מאוד מוכשרת - בתי.. כדאי לשים לב אליה ומוניקה סקס כמובן :) לועזי.. אני בעיקר אוהב להקות כמו Green day החדש Red Hot chilli Peppers אוסף הלהיטים שלהם שיצא לפני שנתיים R.E.M - Around the sun האלבום האחרון שלהם.. אחלה שירים שקטים ומרגיעים Oasis - Morning Glory זה המומלצים שלי :)

green sheep

New member
הלו...../images/Emo140.gif

ממצב?... הפורום רדום
בא לי להמליץ על: רוקפור אביב גפן טל גורדון רונה קינן שילה פרבר אינפקציה אביתר בנאי נושאי המגבעת חמי רודנר
לא מקורי אך איכותי...{= ולכם ולרונה
שנה טובה ואל תפקירו פיכם בפיו של זר הלילה...

שישיץ

New member
היי חזרתי :)

המחשב שב אליי סופסוף אחרי תיקון ארוך מדי האומן הכי אהוב עליי זה עברי לידר כי..כי ככה כי הוא מדהים על דיסק אני לא אמליץ אלא על שלושה שירים- "כשהכל יעבור" "אגדות" כשהקיץ יבוא" והאומן השני הוא פיטררר רוט (בס וקולות רקע במוניקה סקס) כי הוא הכי יפה בארץ והכי מוכשר לדעתי מבחינה מוזיקלית..הבנאדם גאון מוזיקלי! ויש לו בינתיים סינגל אחד "היא אוהבת" שמושמע ברדיו ויש גם קליפ ב-24.. אז זהו בינתיים.. כמובן שגם רונה נמנית בין הראשונים.. עוד להקה שאני נורא אוהבת אלו "האנשים" התחלתי לשמוע אותם רק בזמן האחרון יש להם שיר מדהים "בואי לאילת" שמזה מתאים לי עכשיו! וחוצמזה מה שלומכם..?!

עכשיו אני....

אממ...אז ככה: * יציאת חרום- להקה נפלאה ולא כל כך מוכרת, מומלץ בחום! * שילה פרבר- האישה והאגדה. חומר אנושי משובח. *רונית שחר- 2 הדיסקים נפלאים בעיני. * עברי לידר- הכל, ובעיקר 2 הראשונים. *דיסק של רונה וטל גורדון מומלץ בחום. * וכמובן, איך לא-ברי סחרוף המדהים-כל דבר שלו גאוני. ויש עוד המון אבל אני עפה לביצפר...

היי אני דיי חדשה, ואני גם אצליץ קצת

קודם כל.. המכשפות- קוצים של פחד {למרות שכל הדיסקים מצויינים} פוליאנה פראנק- נדירים {לכל חובבי שרון בן עזר המלכה} אביתר בנאי - אני לא אמליץ על אף דיסק בניפרד כי הכול פשוט טוב! ערן צור- כנ"ל ענבל פרלמוטר- הקלטות אחרונות עד כאן, עוגי

KoSeMeT

New member
אוקי אז ככה

המכשפות- עד העונג הבא. טל גורדון- האמת שגם יצא לי לדבר איתה באופן אישי- אישה מדהימה וזמרת מעולה! ממליצה על מסיכות דנה ברגר- גם איתה יצא לי לדבר ולהפגש. עד הקצה- אלבום מעולה! שילה פרבר- "תתנהגי יפה" (נראה לי ככה קוראים לו. אין לי כוח לחפש ת'דיסק). בתי- פרפרים. ויש עוד הרבה אבל השעה מאוחרת מידיי בשביל להזכר. מי ששמע על ונוס- השיר 'החוצה לאן' מומלץ בחום. גם 'מציאות' לא רע בכלל. עכשיו הגיע הזמן שאני אלך לנסות לישון לילה טוב :)

איזה יופי

יהודית רביץ, כמובן מתי כספי אחינועם ניני (על אף שהיא זמרת ולא מוסיקאית) Kate Rusby Tracy Chapman Tori Amos וגם רונ'לה. לאוהבי לידר למיניהם - הוא מתארח בשבועות אלו ממש באיג"י (למעוניינים)

איזה יופי

יהודית רביץ, כמובן מתי כספי אחינועם ניני (על אף שהיא זמרת ולא מוסיקאית) Kate Rusby Tracy Chapman Tori Amos וגם רונ'לה. לאוהבי לידר למיניהם - הוא מתארח בשבועות אלו ממש באיג"י (למעוניינים)

lonely TearDrop

New member
שלי ../images/Emo105.gif

המכשפות וענבל פרלמוטר ערן צור (לבד ובכל הרכב שהוא- טאטו, כרמלה גרוס ואגנר..) פוליאנה פראנק- "אין לבחור" אביתר בנאי- הראשון ד"ר קספר- הכל כנסיית השכל- "רוץ ילד" pixies- doolittle, bossanova janis joplin astrud gilberto איפה הילד פורטיס שילה פרבר ועוד..

למעלה