הארכת תחרות סיפורים על הבר שימו - לבקשת הקהל, הוארך זמן התחרות עד ליום ראשון 8.7.07
B Bezalel P New member 27/6/07 #1 ../images/Emo41.gifהארכת תחרות סיפורים על הבר../images/Emo41.gif שימו - לבקשת הקהל, הוארך זמן התחרות עד ליום ראשון 8.7.07
../images/Emo41.gifהארכת תחרות סיפורים על הבר../images/Emo41.gif שימו - לבקשת הקהל, הוארך זמן התחרות עד ליום ראשון 8.7.07
S shalom של הצאט New member 29/6/07 #5 זהו, כתבתי. עכשיו נקווה לטוב. אני לא בבית, אז לא גייסתי את וורד מחולל הפלאים שיבדוק לי שגיאות. מקווה שיצא לי משהו קריא.
זהו, כתבתי. עכשיו נקווה לטוב. אני לא בבית, אז לא גייסתי את וורד מחולל הפלאים שיבדוק לי שגיאות. מקווה שיצא לי משהו קריא.
W wranger New member 28/6/07 #3 מצוין, זה נותן לי עוד שבוע להשתכר בלי חשבון! ... בתירוץ של "אבל ק', יקירתי, יש תחרות סיפורים על הבר ואין לי על מה לכתוב. אני בסך הכל עושה תחקיר! היי, אתה, עוד שלושה צ'ייסרים לכאן בבקשה!"
מצוין, זה נותן לי עוד שבוע להשתכר בלי חשבון! ... בתירוץ של "אבל ק', יקירתי, יש תחרות סיפורים על הבר ואין לי על מה לכתוב. אני בסך הכל עושה תחקיר! היי, אתה, עוד שלושה צ'ייסרים לכאן בבקשה!"