האתר של הפורום - קדימון

../images/Emo41.gif האתר של הפורום - קדימון ../images/Emo41.gif

יהיה לנו אתר, זו עובדה נתונה. מה שיהיה בו, יהיה תלוי גם במה שמעניין אתכם שאתר כזה יכיל, והנה הכוונה: אמנם הדומיים הוא של תפוז, אבל המטרה שלי היא שאתר כזה יוכל, מבחינת מראה ותוכן להחזיק את עצמו, ולאו דווקא להוות "מלווה" לפורום. הרצון הכללי שלי לגבי האתר הוא שהוא יהווה מקור של מידע ועניין עבור אנשים שיצאו מהבית, או שעתידים לעשות את זה. ההבדל בינו לבין הפורום הוא שכאן הכל מבוסס-שיחה, ושם יש יותר אפשרויות עיצוב, התוכן יכול להיות אינטראקטיבי בדרכים שונות וכו'. דוגמא למשהו שיהיה שם, כמו שהזכרתי, זו מערכת נחמדת לאגירת כל המתכונים המוצעים כאן, כך שאפשר יהיה לעיין בהם בנוחות. יש לי עוד כמה רעיונות, אבל מאוד מאוד הייתי רוצה לשמוע מכם (ותנסו לחשוב גם עבור מה שאנשים באופן כללי יכולים להתעניין בו, לאו דווקא אתם ספציפית), מה אתם הייתם רוצים למצוא באתר כזה, שמיועד לעניין אנשים שעושים את צעדיהם הראשונים בחיים עצמאיים. אגב, הדברים שאתם מעלים ממש לא חייבים להיות בהקשר של דירה-חשבונות-שותפים, שכן אני תופסת את המעבר הזה כמכלול, כגיבוש של עצמאות במישורים שונים, ולכן אם יש איזשהו תוכן שסביר שיעניין את שכבת הגיל הרלוונטית, אז גם תאמרו.

ailag

New member
למה לשים את המתכונים באתר?

ולא במאמרים? טכנית, זה הרבה יותר קל..

הנה הסיבה

לו הייתי רוצה לשים אותם במאמרים הייתי צריכה לאגד ערימת מתכונים, ולרשום אותם אחד אחרי השני במסמך אחד. על מנת לגשת לאחד, היה צריך לעבור על המסמך. יתרה מזאת, אני הייתי היחידה שיכולה לעדכן את המאמר. יש מערכת טובה יותר מזה, ועל כן אני אשתמש במערכת הטובה יותר. מאמרים זה טוב ויפה, פשוט לטעמי לא מתאים.

karnaf7

New member
אני מאמין שהילה יכולה לעזור

היא מנהלת גם אתר מעולה (חוץ מפורום) לגבי תחומי עניין אני אחשוב...

sobolina

New member
קראת לי ../images/Emo6.gif

העיפו מבט באתר הנחמד שלי ...אבל שוב,הצרכים וקהל היעד של האתר הם שונים לחלוטין,אבל תמיד אפשר לפתח משהו מעבר לזה.... הילה

למעלה