הבהרה

../images/Emo41.gifהבהרה../images/Emo41.gif

לאור ההודעות האחרונות והאי בהירות בקשר לנושא החלטנו לפרסם את מדניות תפוז לגבי ההורדות. הורדת פרקים\שירים וכל שאר הדברים בסגנון, נחשב לפגיעה בזכויות יוצרים, כמו שקניית דיסקים צרובים נחשב. כל עוד אנו כותבים בתפוז אנו צריכים להישמע לחוקים שלהם לכן אי אפשר לדבר על הנושא! זה לא שאנחנו לא רוצות או לא מוכנות, פשוט אי אפשר. זה שתגידו סליחה, או בבקשה לא יכופף את החוקים, לכן כשאתם מתחילים הודעה ב"אני יודע\ת שאסור לדבר על זה.." תחסכו את זה ופשוט אל תכתבו אותה... אתם יודעים שאסור אתם רושמים בעצמכם שאתם יודעים שאסור אבל אתם ממשיכים? תראו אנחנו לא רוצות למחוק ואנחנו לא קבענו את החוקים האלו, אבל אנחנו כן חייבות לציית להם אז קצת עזרה... חברים יקרים, אנא שימרו על חוקי הפורום ובנושא זה אל תפרטו ותסבירו
-יום טוב

../images/Emo32.gifאפשר לנצל"ש?../images/Emo91.gif

היום בשעה 10, ערוץ 4 בכבלים, סרט "בנים אינם בוכים"- סרט יפייפה!

LuZ dE EsTrElLa

New member
בטח שאםשר תודה שהזכרת לי../images/Emo70.gif

אצה רצה להקליט נדפקתי- מחר מבחן בהסטוריה מה אני עושה פה תזכירו לי

THEchosen1

New member
אהההה לכי ללמודדדדדד

לי עדיין אין ... אבל תיכף .. לא לדאוג בנתיים יש לי עוד חודש בערך מגןןןןןןן בהיסטוריהההההההההההההההההההההה יש משהו עם תקופת הנציבים ושטויות כאלה , למרות שזה נחמד כי זה דיי מזכיר לי את תקופה זינה , עם כל השמות המסובכים האלה , אספסיאנוס , קליגולה , הורדוס בלאגנים .. בעע הכי מבאס שקיבלנו מיקוד כבר והוריד את הדבר שאני הכייי למדתי ויודעת אותו .. איח כיתה י' .. יש מישהו שמזדהה איתי ? י'ים למיניהם ?

למעלה