הבהרה!!!!

פורומית

New member
../images/Emo41.gif הבהרה!!!! ../images/Emo41.gif

בגלל שאלי כנראה אדם עסוק ועוד לא קיבל את האימייל ההמום שלי ובגלל שכבר פנו אלי אנשים בתמיהה אני מכריזה בפומבי, ההודעות השתפרסמו פה היום בשמי אינם נכתבו על ידי!!! מישהו נכנס בשם שלי!!! אני לא לוקחת שום אחריות על מילים לא שלי, אני בשוק יותר ממכם! אפילו לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות שנכתבו כאילו בשמי, אבל אם אני לא טועה אחת ההודעות היו בלשון זכר, ואני בת!! ושימו
שאני תמיד תמיד פותחת את ההודעות שלי בשורת רווח ומסיימת בשורת רווח
ותקראו את ההודעה שכן נכתבה על ידי, שבאשכול "בהצלחה" ותראו את ההבדל בין הדעות שלי למה שנכתב היום! פורומית ההמומה!!!!

אלי פלס

New member
שנה טובה לדוד אמיץ...

למתחזה שכתב כאן בשמה של פורומית: כפי שאתה רואה, לי יש את היושר האינטלקטואלי לבוא ולטעון טענות בשמי. אני לא מתחזה מאחורי זהויות מזוייפות. אני מצפה ממך לבוא ולעשות את אותו הדבר או לפחות לא להתחזות לחברים אחרים. ההודעות שכתבת נמחקו. לא מפני שאין לי מה לענות עליהן אלא מפני שהתחזית. אם תכתוב את אותן הודעות בזהות משלך, אני אענה. לפורומית: אני ממש מצטער על הבלאגן. לא הייתי במשך היום על הרשת ולכן לא מחקתי את ההודעות של המתחזה עד עכשיו. סליחה. מקווה להמשיך לראות אותך כאן לכל אלו שניסו להגן עלי: כשהחלטתי לפתוח את הפורום בשמי האמיתי, ידעתי שיבואו לכאן אנשים שמכירים את משפחתי וינסו להשמיץ או לכתוב חצאי עובדות. זה חלק מהמחיר אותו אני מוכן לשלם עבור הפורום הזה. בכל מקרה, תודה לכם. לילה נפלא לכולנו ובתקווה שהאור יגבר על החושך, אלי (שעבר עכשיו את טבילת האש הראשונה) אלי

למעלה