:../images/Emo41.gifהביקורת המצונזרת על צוותא../images/Emo106.gif
כשההופעה אמורה להתחיל בתשע וחצי, אני יוצאת לי מהבית בתשע ועשרים ויש לי זמן.. אני עוד הולכת ברגל.. הייתי בטוחה שההופעה תתחיל בעשר לפחות... אבל לפי כמות הטלפונים שאני מקבלת, אני מבינה שההופעה עומדת להתחיל כל רגע ואני תופסת מונית ומגיעה כשכבר מצלצלים להיכנס...עולה למעלה ובגלל שהגעתי כ"כ מאוחר והאורות כבר כבים, אני לא ממש מוצאת מקום וההופעה מתחילה... מתחילים עם "רצה הביתה" שאחרי שתי מילים אפשר לשמוע כמה קרן צרודה (אולי די עם הסיגריות???!!!). שיר חדש ומדהים, מרגש, עוצמתי, יש בו הכול, כמו שרק קרן יודעת "את רצה הביתה אל השקט שלך ששומר אותך...". אני מנסה לפלס את דרכי למטה, כי אני לא רואה כלום (ככה זה כשיוצאים מהבית 5 דק' לפני שההופעה אמורה להתחיל) וקולטת שאפילו המדרגות מלאות באנשים.. מה נסגר? סינגל ראשון או פלטינה כפולה???
קרן ממשיכה ישר עם "זמנים משוגעים" שמאפשר לי להתגנב למטה ולמצוא לי כסא בשורה הראשונה (מפתיע...חחח). לכבוד המונדיאל "רכבת באירופה". היא מספרת שיש לה שפעת (טוב, אולי בגלל זה הצרידות) ולואי להב הבטיח לה שכשעולים לבמה יש סם כזה שהכול עובר.
-צונזר- היא עוברת לסינגל הראשון "איתי"... ומשם ל"שוכחת אותך"....
–צונזר- היא עוברת ל"שמעון השכן" ומפסיקה אחרי כמה צלילים לשאגות הקהל 'איך עשיתם אווו
על שיר שעוד לא יצא לרדיו, למי יש את זה צרוב מהופעה...? (מצביעים בקהל...) אני ניפיתי שם את האזור הזה שם'. "החצאית הזאת קצרה ... הייתה תקופה שהייתי הולכת עם חצאיות "וזה מציק"... כולם נקרעים מצחוק והיא מתחילה מהתחלה.. וכשהיא מגיעה לחצאית כולם נקרעים שוב מצחוק... הפעם היא ממשיכה מהפזמון.. כשלידי רייצ'ל שחווה הופעה של קרן בפעם הראשונה פוערת עיניים
וקצת בהלם ששמעון מת לה פתאום באמצע השיר השמח הזה...חחח (למי שלא הבין קרן פשוט התחילה לדבר באמצע השיר.. ) ועוברים לשיר שאני לא מבינה איך הוא לא הסינגל הבא "על שפת הכנרת"... סופסוף הבנתי מה קרן אומרת בבית השני.. ואדי ערה... את כל השיר אני זוכרת בעל פה וכל הופעה ניסיתי להבין מה היא אומרת שם, סופסוף נפתרה התעלומה.. "ואדי ערה משמאלי, יד מונחת על שלי"... זה גם שיר יחסית חדש שקרן כתבה לפני חצי שנה.
לא יודעת אם זה בהשפעת האדוויל, אבל ללא ספק קרן משועשעת מתמיד ומדברת הרבה יותר מתמיד:
- צונזר- -צונזר- ובפעם הראשונה "יותר מדי" בלי אוהד...
-צונזר- . "ואת"... "שיהיה לנו בית"... שיר מקסים... ואפילו עם שפעת קרן שרה אותו מדהים. אם דיברנו כבר על שפעת וכדורים אז עוברים ל"עוד יום" (או 60 שניות, איך שתרצו)
-צונזר- -צונזר- קרן: 'עבר לי לגמרי כל הכאב ראש, אפשר להתחיל את ההופעה'. מיקי: 'הוא עבר אלינו '
הקהל נקרע מצחוק ... 'אתה יודע שזה יכול להמשך עד מחר בבוקר. אבל אתה יודע בגלל שבפורום שלי פתחו קומונה למיקי (שרשור קרן, שרשור ). יש שם מלא תמונות של מיקי החתיך מיקי הסקסי.. אז אני לא רוצה לקלקל לו את היום החגיגי ואני לא אחזיר לו' . 'אח"כ כותבים בפורום שאני לוקחת דברים... ' "סוני אצל שוני"
-צונזר- ולשיר היפה והמרגש ביותר "זאת שבמקומי".. לשיר הזה אי אפשר להישאר אדישים..
'השיר האחרון, עכשיו הוא יצא להדפסה. כתבתי אותו בגיל 17 בערך, וזה הולך להיות הסינגל הבא שלי "אם אלה החיים".. בעיבוד החדש... כמובן שבחנתי פה את תגובות הקהל והשיר הזה השאיר ממש רושם חזק שקודם לא הייתי חושבת שהוא ישאיר... תמיד חשבתי שזה שיר טוב, אבל לא חשבתי עליו כסינגל, עד שכמובן שמעתי את הסינגל והוא אכן מדהים . קרן חוזרת להדרן עם "לשם" והפעם תודה חדשה 'תודה לאיתי פרל שהוא גם חבר וגם הייתי בהופעה שלו לפני כמה ימים והייתה לו הופעה מדהימה וממש עשה לי חשק לעשות הופעה יותר טובה משלו
וזהו נקנח בשיר אחרון....' "לרוץ לרוץ"... וזה באמת אחרון, לא חשוב כמה הקהל מוחא כפיים משום מה כנראה לא מקובל בצוותא לעשות הדרן שני.. לא יודעת.. איפה "אביתר"... הייתה הופעה ממש קצרה.. מממממש מממממש קצרה... וללא ספק עם טעם של עוד . לדעתי ההופעה הזאת הייתה יותר טובה מהופעת היחצ"נות בצוותא. לא יודעת למה אבל שמתי לב לזה שכשקרן חולה, מיגרנה, משהו, אלה ההופעות הכי טובות.. חחח.. בפעם הבאה קרן, אני ממליצה על פטיש בראש
.. באמת... זה עובד...חחח ... הייתה באמת הופעה מדהימה . אל תחמיצו את ההופעה הבאה. אני מבטיחה לעדכן
*אין לי WORD, אז אם יש טעויות היה לי קשה לראות אותן.. וניסיתי לעשות משהו נחמד כשהביקורת מוקלטת ואז לא צריך לקרוא הכל... אבל זה לא יצא טוב.. אז אם אתם פה.. כנראה שקראתם... זה אחרי שצונזרתי!!!