הבלוג הנטוריסטי הישראלי בתפוז

giora10

New member
../images/Emo41.gifהבלוג הנטוריסטי הישראלי בתפוז../images/Emo41.gif

לאחרונה אני משקיע וכותב בבלוג שפתחתי לפני יותר משנה, אך לאחרונה הציעו כמה מחברי פורום זה לטפח ואולי יצא מזה משהו. במהלך חודש פברואר שנה זו הוספתי כתבה אחת ולאחר מכן הוספתי כתבות נוספות. מתברר שאוהבים לקרוא את הבלוג והתוצאה היום מראה על כמעט 7000 כניסות. אני מזמין אתכם לקרוא את הבלוג שלי. אשמח לשמוע ביקורת עניינית, שאלות, הבהרות, תוספות ובקשות מיוחדות. כתובת הבלוג היא :http://blog.tapuz.co.il/naturism
הבלוג הנטוריסטי הישראלי

קוואנט

New member
../images/Emo45.gif

יופי של בלוג
אני בכלל סבור שכל אתר באינטרנט שמדבר על נטוריזם, חושף עוד כמה אנשים לרעיון הנטוריסטי, ואט-אט מרחיב את הקהילה. אני מאחל לך שלא יגמרו לך המילים אף פעם

giora10

New member
שלא תגמרנה התגובות../images/Emo41.gif

תגובות ורייטינג אלה המובילים אותו להמשיך ולכתוב. אילו גבי וחנושה לא היו ממריצים אותי להמשיך ולכתוב את הבלוג, הוא היה נתקע בדיוק באותו מקום שהתחלתי בו בפברואר ב 2006 קוואנט
מאז שפתחת את הפורום ונחשפתי לכובתים חדשים, קיבלתי רצון להמשיך ולכתוב. מה שמוביל אותי זו תוצאת הרייטינג המכובדת של הבלוג. אני יודע שלאנשים קשה להגיב, אך תוצאות כאלה שכמו שיש לבלוג שלי לא ציפיתי. תודה לכל אלה שביקרו בבלוג ולאלה שעוד יבקרו. בימים הקרובים יתפרסם סיפור חדש ויש למה לצפות.

sl 3977

New member
../images/Emo45.gif

אם ספנסר טוניק יבוא לצלם בארץ אנשים בעירום אני מיד התייצב ע"מ להצטלם הלוואי וזה יקרה כאן בקרוב או בכיכר רבין או בטיילת תל אביב והלוואי ותהיה היענות מאוד גדולה מצד אנשים ושיהיו נגיד 400.000 אנשים ואז אנחנו נופיע בספר השיאים של גינס

sl 3977

New member
אופס../images/Emo3.gif

אני מצטער פירסמתי את התגובה במקום בשרשור הלא נכון קוואנט תסלח לי בבקשה

40גבי

New member
גיורא גם אם לא תמיד מגיבים..

הבלוג תורם רבות לדעתי לקידום הנטוריזם בארץ , ואני בטוח שעוזר לחדשים לגלות ולרצות לנסות את עולם הנטוריזם. גבי

giora10

New member
תוצאת רייטינג זה הקו שמנחה אותי../images/Emo41.gif

כאשר אני רואה שכל יום מבקרים בבלוג כ 100 איש בממוצע, עושה לי חשק להוסיף ולכתוב.

giora10

New member
אתם מוזמנים לחוות דעתכם על הבלוג../images/Emo127.gif

בצד שמאל של הבלוג ישנו מקום להביע את דעתכם. אשמח אם תביעו דעתכם ע"י הצבעה או ע"י תגובה כאן בפורום. תודה לאותם אלה שביקרו בפורום עד היום. אתם מוזמנים להמשיך לבקר בבלוג, ואני מצידי מבטיח לחדש ולרענן אותו בסיפורים נוספים.

למעלה