הג'ודו על המפה

../images/Emo41.gifהג'ודו על המפה../images/Emo43.gif

פורום ג'ודו מארח הערב את הספורטאי ששם את הג'ודו על מפת הספורט הבינלאומי. אורן סמדג'ה - הספורטאי הראשון אי פעם לזכות במדליה אולימפית עבור ישראל, יענה לשאלות הגולשים בפורום אולימפיאדת אתונה 2004 בשעה 19:00. הגולשים מוזמנים.

איזו הודעה מעצבנת ../images/Emo46.gif

יעל ארד היתה הספורטאית הראשונה לזכות במדליה, ושמה את הג'ודו הישראלי על המפה לא פחות מסמדג'ה.

יוֹאב

New member
סוס של נייר, שלום לך

במידה והמארגנים הספרדים היו מציבים את גמר הגברים יום לפני גמר הנשים, המצב היה שונה. לכן, בפרספקטיבה הנכונה - שניהם היו הראשונים להביא מדליה אולימפית. אין כאן זלזול חלילה ביעל ארד.

מסכימה,

זה לא מצדיק התעלמות טוטאלית. וגם התעלמות מספורטאינו הנכים, שהיו ראשונים ראשונים לשים אותנו על המפה.

יוֹאב

New member
כפי שאת ודאי רואה

בהודעה שפתחתי לגבי האירוח של סמדג'ה, אין התעלמות מיעל ארד. לגבי הספורטאים הנכים אני מסכים, אולם מדובר בכל זאת במפעל שונה מהמשחקים האולימפיים ה"רגילים". אמנם זה לא מפחית מההישג של הנכים, אבל עדיין - זה מפעל שונה.

lionoftherock

New member
מה לא פחות

מה לא פחות, הרבה יותר מסמדגה! יעל ארד זכתה במדליה הראשונה שלנו והיא זאת שעשתה הסטיוריה, סמדגה כל הכבוד לו שהוא גם זכה אני לא מזלזל, אבל חוץ מזה הוא גם זכה בארד ויעל בכסף שזה יותר מרשים אבל שניהם שיחקו אותה איזה בסה שפספסתי את הראיון עם סמדגה- אני צריך לבקר כאן יותר

sagi m2

New member
עם כל הכבוד ליעל ארד...

עם כל הכבוד אתה כנראה לא מבין בספורט ובמיוחד בג'ודו יעל ארד אומנם בעלת מדליית כסף אבל בנינו מי בכלל מחשיב את ההישג של יעל להישגו של אורן סמדג'ה? ג'ודו גברים הרבה יותר קשה !!! תשווה כדורסל נשים לגברים ותקבל את התשובה... זה שיעל עושה יחסי ציבור מהמדליה שלה זה עדיין לא עושה אותה לטובה יותר תשאל ותעשה משאל לדבר הזה בקרב הג'דוקות בעולם והארץ ותראה שבכלל לא מחשיבים אותה כספורטאית טובה ולעומת זאת את סמדג'ה בעולם הג'ודו כולם מכירים כאחד המתמודדים הטובים בעולם למשקלו. אז עם כל הכבוד ליעל ויש כבוד אני לא חושב שניתן בכלל להשוות את התוצאות המדהימות שלהם...

למעלה