הגיגים ושאלות

xuphv

New member
למה אסור להצביע לשי ולשיפרה?

משום שאסור להיות שאננים יוסי בובליל למליון הצביעו רק יוסי !

xuphv

New member
להצביע רק ליוסי -לא לשיפרה ולא לשי!!!

כל מי שאוהב את יוסי ועינב להכנס דחוף האחיות והחברות של שפרה יודעות שאין לה סיכוי לכן הם כותבות הודעות בנוסך "להצביע גם ליוסי וגם לשפרה רק לא לשי". מי שאוהב את יוסי יודע שהשבוע צריך להצביע רק ליוסי. מי שבנהם לא ילך השבוע ילך בשבוע הבא בעזרת השם.

SmokeDetector

New member
מלבד העובדה

שהאח הגדול פשוט משעממת ורדודה כבר זמן ארוך שאני מבין עד כמה אנשים כמותכם וכשאר הצופים האדוקים חסרי חיים שורפים את זמנם אל מול התוכנית האוילית הזו. יותר מכך התוכנית הזו נותנת במה לאנשים חסרי תועלת בטלנים סטייל עינב בובליל שאם לא תיזכה כדאי שתתרגל את מיומנויות הספונג'ה שלה כי לבטלנים שכמוה שיא הקריירה יהיה מנקת חדרי מדרגות בבניין יוקרה. האבא של יותר גרוע הוא דוגמא מעולה לאך לא לעשות כלום כל החיים לדבר שטויות ולרוב שחצנות חסרת מקור אמתי. כל השאר הם או ילדי שמנת שלא צריכים ממש לעבוד או כאלו שלא מסוגלים למצוא עבודה ואומרים יאללה ננסה את המזל נלך לטלויזיה. לבסוף אם יש בין הקוראים אדם אשר חושב כי הוא ישתתף בעונה הבאה הוא יזכה ויסדרת את החיים , או שחלומו הרטוב הוא לזכות בתוכנית ריאלטי ויותר לא לעשות כלום כל החיים. אני ממליץ לדפוק את הראש בקיר עד שיכנס קצת הגיון ותאמרו לעצמכם כדאי ללמוד ולהצליח בחיים במקום להשתתף או לראות תוכניות ריאליטי מטופשות רדודות וחסרות תוכן.

amiram001

New member
מישהו יודע מה הפייסבוק של אח של שי ???

אני רוצה להגיד לו כמה "אוהבים" את אח שלו ... ואת הפייסבוק של רנין ? איזה 2 אנשים שנואים - אני מקווה מאוד שהם עשו לעצמם נזק תדמיתי מהתכונית ולא רק שהם לא יהנו מפרסום ממנה אלא אנשים לא יתקרבו אליהם .

שי שטרית עובד בתוכן סוללרי סכנה!!

זה לא טוב שהאח הגדול נותן לאדם ליתחרות שהם יודעים מראש שהוא עובד בתוכן סוללרי שיש לו גישה ובטח לעסק שלו שיכול לשלוחSMS חופשי ולפי דעתי זה עברה על החוק

m i r u s h i

New member
עצם זה שהגעת לפה,

מראה שגם אתה חסר חיים,בדיוק כמונו :) מזל טוב על הגילוי ואל תשכח להזהר מהדלת בדרך החוצה. P:

איתי בל

New member
לא באת וטענת לא אנחנו לא חסרי חיים

הוא דיבר עליכם את לא באת ונתת לו קונטרה על זה ולא דנת איתו בנושא את החלפת נושא והעברת את זה עליו בעצם אמרת הכל עובר אלייך וקקי בידייך ואני אומר שזה לא עוזר כי נניח ובאמת חסר חיים מצידו לבוא ולקרוא כאן ולהגיע למסקנות ולכתוב זה לא עושה אותך או אותם או אותנו ליותר או פחות חסרי חיים זו לא תחרות... גם אם הוא הכי חסר חיים שבעולם זה לא עושה את מה שהוא אמר ליותר או פחות נכון כך שזה סחר טעם זה כמו שיגידו לך שבארץ יש הרבה עוני יש 30 אחוז עניים ואז תגידי כן אבל בארה"ב או לא יודע איפה יש 50 אחוז זה לא משפר את מצבם של אותם 30 אחוז עניים... ולא מעודד אותם במיוחד

24 שעות 1

New member
מישהו בפורום מכיר את משפחת בולביל

שידווח להם במהרה לפני שיהיה מאוחר עוד היום 1. על כניסתו של שי לאח הגדול ולבקש להעיף את הליצן מספיק לו 2. ששי שיטרית עובד עם העסק בתוכן סוללרי (יכול לשלוח אלפי הודעות ברגע)

Saladin

New member
נו באמת איזה שטויות.

אז לפי מה שאת אומרת שי לוקח את התכנית בהתחלה בהליכה ובעצם משקיע סכום מסוים בהודעות סלולריות בשביל לקחת את המיליון. השאלה כמה סמסים מספיק לשלוח בשביל שההשקעה תהיה משתלמת חח. אף אחד לא יכול לדעת את זה .

אני עבדתי בצאט קולי ואני מבינה טוב

תוכן סוללרי זה עסק שעובד עם אחד מחברות הגדולות כמו אורנ'ג פלאפון או מרייס והם מספקים לו קווים בלי סוף שהוא יכול לישתולל איתם חופשי אפשר לעלות על שי לפי המספרים שהספק נתן לו והוא יכול לSNS מחול לעשות עקוב אחריי לאותם מספרים עם חקירה טובה אפשר לעלות על שי שטרית

melodynoa

New member
עינב (23) וליאון (22) עובדים בחנות בגדים

ולאון עוזר לפרנסת המשפחה. עינב אפילו אוהבת לעבוד, לפי מה שהיא אמרה. ליאון רוצה ללמוד בעתיד (הוא רק בן 22) קרן הפיתוחניקית קרעה את התחת בעבודה קשה. נראה שגם שי (הדיקטטור) עובד קשה. ונסה מפרנסת את עצמה, מאלפת סוסים. איתי עובד ועבד, והוא באמצע לימודים. רנין עושה דברים רוחניים, היא באמת לא צריכה את המיליון. יוסי לגרסתו יושב בבית כל היום, ולגרסת בתו מסתובב על היום בין אתרי הבניה, הוא קבלן. אשר עובד בדואר. שיפרה דיילת וגרה ומגדלת את שתי אחיותיה הקטנות והוצאותיה מחושבות. צבר כרגע בעבודה סטודנטיאלית. בוריס עובד בהום סנטר או משהו כזה. ג'ני דוגמנית. נעמה מורה לשעבר וכעת כתבת וסופרת.

קפרי

New member
ולכן, אקווה שהכסף ילך למי שצריך באמת אבל

בתנאי שגם יתרום את מה שצריך לתוכנית.

הצחקת אותי יוסי זה תעשיה של כסף ויחצנות

הצעתי לא להצביע מה שלא תעשו אי אפשר על הגב הכספי של יוסי. לא להצביע תעזבו את המושחתים האלה לשחק בינם לבין עצמם. כל שקל שאתה מצביע הולך יותר משישים אגורות להפקה.

למעלה