הגיגים ושאלות

איך אתם יכולים..

לתת את קולכם לסכסכן המניפולטיבי הזה? לבחור שלא בוחל בשום אמצעי ומסכסך על ימין ושמאל? סוטר בלחי אחת ומלטף בשניה. שי אדם לא אמיתי,צבוע ברמ``ח אבריו.אני בטוחה שצבר יתבייש ב``חבר`` שלו ובעצמו כשיצא משם. אני אתן את קולי ליוסי מסיבה אחת פשוטה- שי יצר סכסוך בין ונסה לאיתי,סכסוך מיותר. מדליק אש בין שפרה ויוסי כשגם כך אין שם אהבה,אז למה? כדי להיות מניאק?גבר? איכס! לשפרה לא אצביע כי היא מתנשאת ומשחקת אותה שמתנשאימ עליה.היא היתה הפייבוריטית שלי בהתחלה וחבל. דבר אחד בטוח..אם שי לא יצא החוצה זה יהיה מחפיר. ואם יוסי יצא- אין בכלל טעם להמשיך לצפות כי יהיה משעמם..פשוט מאד. אגב, אני חוששת שישנה התערבות של ההפקה וזאת גילה שי ועל כן, אמתין לתוצאות מחר ואז אשקול כתיבת מייל חריף ונוקב להולנדים כדי שיבדקו עבורנו אם נעשית הטיית כף. חג שמח.

shy6

New member
חמודה

מה הקטע לקחת את הווידאו שהעלתי ולעלות אותו שוב מהניק שלך כולל מה שכתבתי באינפו? באמת שלא איכפת לי ובכיף, אבל לא הבנתי בשביל מה..

cookies10

New member
התוכנית של

האח הגדול באה מהולנד ולא מאמריקה ולמה לא הכרנו אותה עד עכשיו.... . .

פיפרמנט

New member
השי הטרויאני../images/Emo123.gif

כמו שהתלהבו מהסוס הטרואיני וחשבו שהוא מתנה -כך שי הצליח לתעתע בהתחלה.... אבל מהר מאוד יצא השי מהשק.. השאלה : מצד אחד כמובן שהוא יוצר אש ובלעדיו תהיה קואליציה הגמונית משעממת. מצד שני הוא פשוט בן אדם רע והטיפש הזה יראה את השארותו כפרס. אני שומעת עכשיו את הדיבור שלו -אמא'לה ! זו ממש אלימות מילולית! אני אישית הייתי מפחדת לחיות עם האח האלים הזה. ערס חמום מח. ערס חמום. לגבי המח -לא בטוח... ובכלל מבחינתי הריאלטי הבא היה יכול להיות מצלמה בבית הבובלים משהו בסיגנון "האוסבורנים".

armondo

New member
שי במצוקה.

מרוב ששי במצוקה שהוא ברשימת ההדחה, הוא מנסה בכל דרך להיות הקדוש המעונה של האח הגדול ומנסה דרך שפרה וצבר , להסיט את כולם נגד יוסי ועינב, הוא מחפש כל דרך לחמם את כולם על יוסי ועינב י וזה שהוא אומר זבלים זה משפט מכבוד?מסכן הבחור במצוקה ועושה הכל כדי לשרוד, לא שי ממחר בערב תהא חלק מאיתנו ותוכל לסמס גם עבור ה"חברים שלך שכך אתה מכנה אותם"

armondo

New member
שפרה וצבר.

איך ששפרה מנצלת את טוב ליבו של צבר, מסכן צבר.

האח85

New member
רנין הזאת מעצבנת!!!!

היא מחממת את שפרה על יוסי, היא אומרת לשפרה שהיא צריכה לצאת על יוסי על מה שהוא אמר עליה... העיקר גברת רנין שמעה את הקללה אתמול בערב ו"פתאום" היא נזכרת לתמוך בשי... מה קרה היא לא יכלה להגיד את זה לשפרה עוד היום בבוקר????

שאלה לאנשי הסטטיסטיקה של הפורום

מי הדייר ה"מדיח" ביותר? כלומר: לאיזה דייר קרה הכי הרבה פעמים שאחד מ 2 הדיירים שהוא העמיד להדחה, הודח בסופו של דבר באותו שבוע? מקווה שהבהרתי נכון את השאלה שלי.

אני במקומו הייתי מאושר

שכמעט כל מי שאני רוצה שיודח, מודח באותו השבוע. חבל שאיתי נראה רחוק מלהיות מאושר. ושוב, תודה על האינפורמציה.

m i r u s h i

New member
סתם הייתי חייבת לרשום

שאני לא יכולה להפסיק להריץ בקטעי וידאו באתר את המשימת התחשמלות! אני מתה על ונסה שם [ובאופן כללי. P:] שכל זרם חשמלי היא פשוט מתפוצצת מצחוק
אחד הקטעים הטובים בתוכנית הזו P:

BMCB

New member
בעניין הסוויטה אתמול...

למישהו יצא לראות איזשהו דיבור קטן על מה שהלך שם אתמול?

למעלה