הגיגים ושאלות

oritr69

New member
עיני והביצית תחילתה של ידידות חדשה

ראש בראש עד הגמר?????????????????

טואנדה

New member
../images/Emo70.gifתגובת הדיירים../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo59.gif

ובכן, כל הבלבלה שלנו על המה דעתינו על ה"אחים החורגים" שהגיעו לבונקר שווה לת... לעומת התגובות הצפויות של "בעלי הבית". ובכן זו גירסתי: יוסי
על ה"וואבוס" (שחר): "אללא יוסתור מזפה (מה זה פה?) אולי הוא ישב מאחורי הדלת ובלע את הדיירים שהדיחו אותם"? על ה"גרוזינית" (חגית): "הביאו לנו "אבוללה" שתפחיד אותי? את הדורבן לא מפחידים עם מכשפה בתלתלים" על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): "6 שפות? מה תעשה איתם ? לאו בוא רגע, אתה מבין למה צריך 6 שפות אם כולם מדברים פה עברית? על ה"20 ביקיני" (אינה): "הדורבן לא יצטרך שום תרגיל זותי כמו שישליק נופלת בגריל" ונסה:
על ה"וואבוס" (שחר): "10 בצים? לא מאמינה לזה אני רוצה עכשיו! לראות ת'בצים שלו!!!!!" על ה"גרוזינית" (חגית): "באמ'שלי זותי מתאימה ליוסי עכשיו יוכלו לדבר על כאבי גב , בעיות זיכרון וכאלו דיבורים של זקנים" על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): "אהההההה מזה פה רק חנטרישים חנונים אשכנטוזים מביאים לי ? מזה? אין צרפתים ממרוקו?:" על ה"20 ביקיני" (אינה): "אהההההההההה 20 ביקיני, ימח שמה ושם אמ'אמ'אמא שלה" איתי
על ה"וואבוס" (שחר): "נחמד" על ה"גרוזינית" (חגית): " אחלה" על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): "סבבה" על ה"20 ביקיני" (אינה): "תודה לאח הגדול , עכשיו אני אוציא לוונסה את העיניים" שיפרה
על ה"וואבוס" (שחר): "כמות הבצים שהוא אוכל מכילה 57 ק"ג כולסטרול, מצד שני הכושר שהוא עושה מביס בצורה אבסולוטית את ה50 ק"ג שמתוכם , לכן בחשבון פשוט זה סתם ביזבוז של אוכל , אז בוא נאכל לו את כל הבצים ולא ישאר ל"בזבזן" הזה כלום, ושיתפוצץ!" על ה"גרוזינית" (חגית): "מעצבת תכשיטים? גם כן מעצבת בבצלאל היו רוגמים אותה באבנים ואני אישית הייתי זורקת אותה על אבן, בושה למילה עיצוב" על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): 6 שפות? אני באחת הטיסות שלי פגשתי גמד שדיבר 67 שפות והוא גם סיפר לי שהוא בא מעולם אחר ובמקרה ראיתי בדרכון שלו שכתוב בראשי תיבות E.T., והוא נגע בי ומאז אני יודעת להגיד "אני" ב98 שפות" על ה"20 ביקיני" (אינה): "יווווווווו כמה קמטים יש לה בבית השחי" צבר
על ה"וואבוס" (שחר): "אני לא מאמין לו" על ה"גרוזינית" (חגית): "אני לא בוטח בה" על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): "אני יזמן אותו לשיחה אני אבדוק אותו" על ה"20 ביקיני" (אינה): "אני לא אוהב שהיא מנסה לדבר על האנשים פה" רנין
על ה"וואבוס" (שחר): " וואלה בחיית אומי הייתי נותנת לטייסיר לשקול לו את הבצים" על ה"גרוזינית" (חגית): "וואלה בחיית שי חביבי מה אני צריכה לחשוב עליה? שי תגיד לי מה לחשוב בחיית חביבי" על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): "אהם....אי פיל.....אהם....אי.... הוא איז איט שי..... שו הדה טייסיר?" על ה"20 ביקיני" (אינה): "20 ביקיני ינעל אבו אבוק יאבינת שרמוטה , 20 ביקיני וגם עולים עליה יופי ?????????????? והבעות הפנים של הצמד לאון ועינב לאון
על ה"וואבוס" (שחר): "אחחחחחחחחח...." על ה"גרוזינית" (חגית): "אוייישששששששששששששש" על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): "וואייייייייייייייייייייייייייייי" על ה"20 ביקיני" (אינה): " וואלה? 20 ביקיני? הלוואי שתמות עלי ותיתן לי אחד" עינב
על ה"וואבוס" (שחר): " 10 ביצים....חחחחחחחחחחחח......שפרה תמות עליו" על ה"גרוזינית" (חגית): "אימא'לה מזה הדבר הזה שמלה שחורה? היא לא שמע שצהוב זה השחור החדש"? על ה"הינשוף ההולנדי " (יוני): "לא הטעם שלי אבל עם מה שיש בבית ..." על ה"20 ביקיני" (אינה): "20 ביקיני? תוך חודש הם אל עולים עליה" סלמתאק. סטו.

אבא שלי באח הגדול

הי, אני לא רואה טי וי כי אין לי זמן ופנאי אבל מי לא מציץ על משהו שכל המדינה מדברת. אז סתם לידע כללי, בטח אתם

Past Shatterer

New member
אז מה אתם חושבים?

חגית באמת נכנסה לתוכנית בעזרת בקבוק של "מי עדן" בטעמים או שאין מצב? בפרזנטציה שלה היא לא הזכירה את זה בכלל (לא שזה אומר משהו). מה דעתכם?

"את בועטת בכל המסגרות" ראוי לשרשור נפרד

הבקורתיות של צבר לכדה את שפרה בנקודה הכי משמעותית של חייה: שפרה נותרה בנשמתה נערה מרדנית בת שש-עשרה, בת סוררת ומורה, אגוצנטרית וחסרת חמלה ורגישות לזולת. היא פשוט נתקעה בגיל הזה. קורה שאנשים נתקעים באיזשהו גיל. אבל הכי נורא להיתקע בגיל ההתבגרות החזרה בשאלה שלה הייתה ניסיון של מחיקת זהות ויצירת זהות חדשה מאפס, שזה אסון שרק מתבגרים יכולים להאמין שהוא אפשרי והתוצאות שלו הן הרות אסון. אי אפשר למחוק את עברך בלי למחוק גם חלק מנשמתך אתה חייב באיזושהי צורה בתור חוזר בשאלה לשמור על זיקה כלשהי לעברך ולהבין שהוא לעולם ישאר חלק ממך אצל חוזרים בשאלה, חרדים בעיקר, ההורים נאלצים לרוב להתכחש לבניהם הסוררים. במקרה של שפרה, שלא הייתה חרדית אלא דתית לאומית, נראה לי שהיא זו שהתכחשה להוריה, וגררה גם את אחיותיה למרד ולנתק מההורים ומהמסגרת המשפחתית. וזה ממשיך הלאה, שפרה המג"בניקית, לא פחות, מצדיקה היום כעניין של מה בכך, השתמטות מהצבא ואין לה בעיה מיוחדת עם הדעות של רנין על הצבא והכיבוש, מה שמוציא את צבר הפטריוט מדעתו צבר לכד את שפרה כמי שבועטת בשיטתיות בכל מסגרת ויורקת לכל באר מאוד מעניין ששניהם, שפרה וצבר, כל כך קרובים. גם צבר סובל מאטימות רגשית מסוימת אבל זאת מגיעה ממקום שונה לחלוטין. מנוגד. צבר נולד כילד רגיש מאוד ונבון עם חושים חדים לסובבים אותו. אליס מילר ב"הדרמה של הילד המחונן", כתבה בדיוק על ילדים מסוגו של צבר. הילדים הללו, בגלל רגישותם ותבונתם, מתחילים בגיל צעיר מאוד לענות על הציפיות של ההורים מהם, ונכנסים למעגל הרסני שבו הם מפסיקים להתייחס לצרכים הפנימיים שלהם, לרגשותיהם, והופכים ל"ילדים הטובים והמושלמים" של הוריהם, כאלה שעומדים בכל הציפיות. ההורים של צבר, בניגוד לשפרה, הם האנשים היקרים והחשובים לו בעולם, והוא כבר נתן לכך ביטוי לא אחת בתוכנית (אמר פעם שהוא לא רוצה לאכזב את אביו). הוא מעולם לא מרד בהם. האטימות הרגשית של צבר היא המחיר של אותה התכחשות לרגשותיו ולצרכיו הפנימיים. הוא פשוט לימד עצמו כל השנים להתכחש להם, שכן כל יהבו היה לעמוד בציפיות של הוריו. גם הביקורתיות (שמתחילה מביקורת עצמית מוגזמת) והשכלתנות המופרזת שלו מגיעים מאותו מקום. המפגש הזה בין צבר לשפרה נראה שלא יכול להחזיק לאורך זמן. זה מפגש של אולטרא רגישות עם היעדר רגישות, של אנשים שהחוויות המעצבות של חייהם ואישיותם פשוט מנוגדות

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifמתי ליאון ועינב אמורים לחזור?????

BMCB

New member
הרגע שפרה, צבר ואיתי פרשו גם הם לישון.

ועכשיו אני חושבת שכולם ישנים. [מלבד חבריי הסוויטה...]

droriko

New member
לדעתי את מזלזלת בצבר

אני לא אוהב את הניתוח שלך על צבר שגוי כי את יוצאת מנקודת הנחה שהוא אובייקט ולא כאל בן אדם . את מניחה שהמין האנושי הוא בעצם מין של רובוטים שאם תתכנת חלק מהם בצורה מסויימת הם יצאו בצורה מאד מסויימת. למשל אם בן אדם היה ילד פלא נקרא לזה, וההורים שלו ובבית ספר הרעיפו עליו שבחים אז זה אומר שהוא יהיה בהכרח אדם ממסדי לחלוטין שיציית בצורה עיוורת חלכל מסגרת שהוא קיים בה. זה לא עובד ככה, לא חסרים אנשים שמתמרדים במערכת דווקא בגלל המיאוס הזה מהשבחים ועקב כך גם מתמרדים בצורה קיצונית יותר . חוץ מזה זה נשמע מדבריך כאילו צבר הוא אדם חסר אופי שאיפוא זהה לחלוטין לשאר המשובטים שחוו את אותם הנסיבות.

leelach

New member
עכשיו עינב וליאון מספרים לרנין ולוונסה

מה היה בסוויטה, ורנין וונסה מספרות להם שהם שמעו אותם מדברים והם היו בטוחות שזה הדיירים החדשים-- בקיצור הם הצליחו לשכנע אותן שהם עשו מסג' מפנק מהולנדי וחצי פרסי חחחחחחחחחחחח עכשיו עינב וליאון הלכו לעשן, ורנין ווונסה לא מאמינות להןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נראה להן חשוד ביותרררררררררררררר

My Little Fairy

New member
ברור שלא.

צריך להיות נבוב שכלית לגמרי בכדי להאמין לבולשיט הזה. הם בטח יודעים שאמורים להכנס דיירים חדשים. הנה עכשיו יוסי ואיתי מדברים על מתי יכנסו החדשים.

נועה21

New member
יש כאן משהו לא הוגן

המשימה של עינב ולאון היא להסתיר את עצם הימצאותם של הדיירים החדשים. הבעיה היא שאתמול בלילה היתה פשלה רצינית שבה הדיירים הוותיקים שמעו את לאון מדבר עם הדיירים החדשים. עכשיו הם לא יצליחו במשימה, זה ממש לא פייר

למעלה