הגיגים, מחשבות ושאלות

d e a d m a n

New member
תקשיב ילדון,

אצל שיפרה, מדובר בטיפוס מוכר: הבחורה הקישטית, כזאת שכל מילה שלה, מצטיירת כאילו לקוחה מסרט אמריקאי מלוקק, שנוטף דבש. היא לא אומרת מה שבליבה, אלא מה שהיא רוצה שיחשבו שיש בליבה. ואתה, אכלת את הפיתיון, חמוד. כשתגדל תבין.

Lomsahne

New member
חמודי...

כנראה שאנחנו לא מסכימים,לדעתי היא הכי אמיתית זכותי לא ?

d e a d m a n

New member
בונבון....:)

תשמע, איש חכם אמר לי פעם - "השקרנים הכי טובים הם אלו שנראים האנשים הכי טובים". וכשתתבגר, ותכיר אנשים רבים יותר, טיפוסים מכוערים ממגוון רחב, תשכיל לדעת שיש הפתעות בחיים. ושפרה היא אחת ההפתעות האלה. מתק השפתיים, החיוכים, ופיזור "פניני האנטיליגנציה", הכל זה סוג של תחפושת קיטש אחת גדולה.

Lomsahne

New member
תאמין לי...

שעברתי הרבה עם חברים בחיים-סמוך עלי.תן לזמן לעשות את שלו אם אתה כל כך בטוח.

סתונית5

New member
כמה שאתה צודק כולה קיטש....

עד כדי כך שהאמינה בגיל העשרה שהדת מדכאה נשים ויצאה במחאה ל"תפילת נשים" ובגללה גורשה מבית ספר. עד כדי כך קיטשית שכשהחליטה להפרד מהדת, התגייסה כלוחמת במג"ב. על מי היא עושה רושם גם זו הצגה גדולה אחת. עד כדי כך קיטשית שהלכה לבצלאל ולמדה 4 שנים מתוכן יצאה לחילופי סטודנטים לארגנטינה. משהו שרק סטודנטים מצטיינים מקבלים, אבל גם זה רק בשביל הרושם. תוך גדי כך טיפלה באחיותיה הקטנות. למה מי היא חושבת שהיא? היא גם קוראת ספרים, רואה סרטים, נוסעת בעולם וכל זה רק כדי לגרום לעינב בובליל לרגשי נחיתות. באמת בחורה דוחה.....

MEYTAL 14

New member
דוגמאות? פשוט נסה להזכר כמה ירדת על

הבובלינים ואיך אתה נגדם כל הזמן. תתבגר.

Lomsahne

New member
נו אבל אני רוצה דוגמאות...

כי לא ירדתי על הבובלינים,אם אתה קורא להעברת ביקורת ירדה אז זה כבר משהו אחר.

MEYTAL 14

New member
ביקורות כדוגמת זו עולות לי על העצבים:

"אתם ראיתם כרגע איך עינב דיברה? ולבנאדם כזה אתם מצביעים ? אבוי לי ולמדינה שאני חי בה." ואת זאת באמת שראיתי במקרה. אנשים יצביעו למי שבא להם כמו שאתה מצביע למי שבא לך.

Jason2

New member
צבר היה מועמד וניצל

אבל בכל מקרה הדיירים העמידו אותו להדחה.

TLV GUY2

New member
אהה ואם אפשר תנסה שגם שי ועינב ייכנסו

למרות שכנראה זה בלתי אפשרי בקשר לשי...

למעלה