הגיגים, מחשבות ושאלות

דורון

New member
אני די בטוח שמדובר באיתי...

צבר ושי תיאמו שלשום בלילה את ההצבעה נגדו בשיחה בסוכה. אמרו שהוא אפס, בושה למין הגברי, מעצבן, סמרטוט ועוד שאר פנינים. אבל תמיד יכול להיות הפתעה וזה בסוף יהיה שי.

droriko

New member
האמת שהפעם הם לא תיאמו ביניהם

הם ליכלכו עליו כן ?, אבל אני לא שמעתי שום רמיזה להצביע לאיתי, בטח לא כי הוא מסכן אותם במשחק . אגב באותה שיחה הם גם ליכלכו על יוסי שהוא כל הזמן מתסיס (דבר שהם אומרים כבר שבועות ומצביעים לו בגללו)

shy6

New member
כמעט בטוח שזה איתי

ה"קבוצה" של עינב,יוסי,ונסה..לא מספיק מאוחדת בשביל להפיל את שי,בעוד בקבוצה האחרת מאוחדים מאוד וכמעט בטוח שהצביעו איתי. אם באמת מדובר רק במישהו אחד חדש שלא היה על הגריל - אז זה איתי. והוא ילך הביתה, והנה עוד שבוע משעמם ללא שום שינוי.

אם לא יהיו אסאמסים לא תהיה תוכנית

זה האמצעי שמכסה את כל ההוצאת אחרת לא היתה תוכנית. הם מסתמכים על האסאמסים.

יNOT

New member
אני חושב שאת טועה

הSMSים זה כסף אין ספק בכך
אבל ה
האמיתי בא מהפרסומות ,מרייטינג של התוכנית
(זו דעתי בכל מקרה )

Jason2

New member
ה-SMS שולי

וזה אמצעי להשיג חסות מחברת הסלולר, כל הכסף בא מהפרסומות.

דינה128

New member
בקשת וקופרמן בונים על אנשים כמוך

אומרים שההפקה עולה להם יותר מ60 מיליון שקל. אז למה את מסמסת רק 8 ש"ח בשבוע, לא יפה, תסמסי יותר, הרבה יותר כדי שהם יצליחו לכסות את הסכום. חחחחח אני לא ממש מתכוונת לזה. תביני, סכום כזה האסמאסים לא יכסו. למרות שעכשיו את יכולה להבין למה בשבוע שרק יוסי היה על הגריל עם צבר, שפרה וקרן הם שינו את זה ליוסי, עינב, אשר וקרן. כי ברור שלעינב ואשר יסמסו יותר מאשר לצבר ושפרה. אבל את הכסף הגדול באמת הם בונים יותר על הפרסומות וככל שיש יותר רייטיניג יש יותר פרסומות

למעלה