הגיגים, שאלות ובקשות

d a n i t t

New member
מתי צבר אמר

שהוא היה מתחיל עם ג'ני אם לא היה לה חבר? תביאו לינק!

Punkd1

New member
ההצגה התורנית של רנין שוב רוצה לפרוש

קודם כל אני רוצה להגיד שאני ממש מבואס שאשר הלך הבית ממש לא יהיה כפי שהוא היה בלעדיו ... אבדה כבדה ... למי שרואה עכשיו באינטרנט ,ערוץ20 , רנין כרגיל בוכה לצבר ולשפרה ומאיימת לפרוש ... מתבכיינת על כמה רע לה ועצוב לה וקשה לה ... חלאססס שתפרוש כבר נמאס ממנה.

עצובון

New member
התחזית, להמשך התוכנית ותיזכרו מה אמרתי

לאט לאט נוצרת קבוצה חדשה, איתי הבין ששי שם אותו מטרה, והוא מפתיע ומבין שהוא חייב להתחבר לעינב ויוסי , והוא יחתבר לעינב ויוסי וסוחב איתו את עינב, במידה ושי לא יעשה מהלך מפתיע הוא בשבעות הקרובות ימצא את עצמו בהדחה פעם ראשונה , איתי כמובן יסחוב איתו את ואנסה, לאון ימשיך להיות באמצע, הקבוצה השניה זה שיפרה צבר שי ורנין שתראה עוד כמה סימני חולשות ויש סיכוי שתעבור למחנה יוסי, המועמדים לשבוע הבא הם איתי עינב יוסי שיפרה ושי

maya 25

New member
יוו שליאון הזה יסתום כבר!!!

אי אפשר לעשות מיוט לבנאדם,אני לא יכולה לשמוע אותו יותר, הא שר בכל דקה אפשרית ובגללו אי אפשר להקשיב לאף אחד אחר! יאלה שיעוף הביתה כבר!

"מושהה"-בעיית צפייה

מישהו-יודע-מה-עושים-אם-אני-לא-מצליחה-לצפות-באח-הגדול-באתר-של-קשת? הכל-היה-בסדר-עד-עכשיו... כתוב-לי-"מושהה"..

the doctoRR

New member
מצאו את ההבדלים ../images/Emo3.gif

אני לא יודע אם רק אני שמתי לב לזה אבל שפרה מאד מזכירה את וולמה מסקובי דו.

DJ Psykick

New member
אני אולי לא עוקב מספיק, אבל איך בדיוק איתי

מבין ששי שם אותו כמטרה? נ.ב. גם אני בדיוק שמתי לב לקבוצה החדשה שמתהוות לה.

עצובון

New member
אני יסביר

איתי על הכוונת של שי ושל צבר , שהם בלי שום קשר מצבעים אחד ליוסי ואחד לעינב, וחובה שיהיה מינמום 3 מודחים, צבר ושי לא יצבעו לואנסה או שיפרה או לאון או רנין, התמונה יכולה להשתנות רק עם שי יקבל שכל ויבין שהוא חייב את יוסי איתו, כי לא משנה כול מחנה שהוא יקים יוסי פשוט יעבור הדחה על הדחה ובסוף שי ימצא את עצמו לבד עם שני הבובלילים

עצובון

New member
אוקי נכון אבל,,,,,,

בתוכנית הראשונה באיתי הצביע ליוסי, היום לא ניראה לי שהוא יציבע ליוסי , מה שאני מנסה לומר שזה מישתנה מתוכנית לתובנית, והפעם ניראה לי שיתרכזו שוב ביוסי למרות שלדעתי זה מיותר זה כיאלו הצבעה מבוזבזת כי הקהל מחזיר אותו

Ping Poong

New member
לא. אני רואה בהוט.

כלום לא פתוח לי במחשב חוץ מהמסנג'ר. חוץ מזה שכל פורום אחר בתפוז עובד לי במהירות שיא, וככה גם כל אתר אחר חוץ מתפוז. כנראה הפורום ממש עמוס=\

droriko

New member
יש עומס יתר בפורום

זה קורה בעיקר אחרי שהתוכנית בערוץ 2 נגמרת

למעלה