מדהים איך חודש אחרי התוכנית-וכולם מעצבנים!
בסך הכל 29 יום מאז שהתחילה התוכנית, וככבר אני מרגישה שאין אפילו מתמודד אחד שלא מביא לי את הסעיף כשאני רואה אותו על המסך... מכמה פייבוריטים שהיו לי בהתחלה, הגעתי למצב שאני בוהה בטלוויזיה בשיעמום, ומעבירה אחרי 2 דקות. הנה הניתוח שלי, נכון לעכשיו... בקצב הזה באמת שאין לי כבר מה להמשיך לראות
שיפרה - כמה חיבבתי אותה בהתחלה... נכון להיום היא די מרגיזה אותי... ואני לא יכולה להסביר אם מדובר בניסיונותייה הכושלים להביע את עצמה מבלי להישמע פלצנית, מהשימוש החוזר והבלתי נסבל במילה כאילו, או מהעובדה שבבת אחת תפסה את הצד של שי, אחרי שהיתה כל כך נקייה בעיניי. אני לא מעוניינת עוד לראות אותה הולכת, אבל אני כבר לא מקשיבה למה שהיא אומרת. אני לא חושבת שהיא עוד תפתיע אותי בתוכנית הזו, ואם כן אז לרעה. צבר - לא חיבבתי בהתחלה, אחר כך חשבתי שהנה הוא מתעורר ומביא עניין, ועכשיו שוב הוא מרגיז נורא. החשיבות הבלתי נסבלת שהוא מכניס לכל משפט שלו, חוסר יכולתו להיות סתם אדם קליל שמקיים שיחות חולין בלי מטרה, ובעיקר חוסר יכולתו להתקדם כבר למשהו מעבר עם מישהי מהבחורות שם, שמכרכרות סביבו 24 שעות ביממה. בשיחה אתמול בפינת עישון עם שפרה ורנין, לא יכולתי לסבול את הגישה המתנשאת והמרוחקת שלו... את העובדה שהוא לא מיישיר מבט אפילו לאדם שאיתו הוא מדבר... לא ברור לי מה הוא עושה שם. פנים יפות, שכמו ג'ני, מתחילות להימאס. שי - קצרה היריעה מלפרט. מעצבן בטירוף, אבל כדי שיהיה משהו מעניין בוילה, אסור שהוא יעוף בשלבים האלו. שיעוף מאוחר יותר! רנין - ממש לא אהבתי אותה, לאחרונה אני מאוד נהנית לראות את הדרמה קווין בפעולה. היא בעיקר מצחיקה אותי, כשהיא לא שרה כמובן. רוב הזמן גם היא מעצבנת, אבל מצחיק לראות את הנפילות מתח שלה ואת השינויים הקיצוניים בין שמחת חיים לא נורמלית לדכאון עמוק. התגובה שלה אתמול לעזיבתה של ג'ני פשוט הפילה אותנו מהכסא - היא שחקנית אמיתית, היא צריכה לקבל אוסקר על משחקה באח הגדול. אשר - נגמרה לי הסבלנות אליו. לא אוהבת את כל הכרכורים של ההפקה סביבו, לא חושבת שהוא דתי אמיתי, לא כל מי שאוכל כשר ומתפלל הוא דתי, ומרגיז אותי שהוא מרגיש הכי בבית בזכות ההפקה מכל שאר המתמודדים שם - וזה עוד לפני שעושים תוכנית לכבוד העובדה שאשתו ילדה בשעה טובה, מה שבטח יכניס לו אדרנלין ומצב רוח להמשיך, בניגוד לשאר, שהולכים וכמלים מרוב שיעמום ודכאון. איתי - עדיין מפחיד אותי, בעיקר שהוא מחייך ואז נעשה רציני או כשהוא רוקד. לא יהיה בינו לוונסה כלום, הבחור פשוט לא מושך מינית נקודה. ונסה - דווקא היא שעיצבנה אותי תקופה ארוכה מוצאת חן בעיניי נכון להיום. אז נכון שהיא צורחת, הורסת בדיחות וסיפורים בשיטתיות, נוטה לדבר אל עצמה כשאחרים כבר נעלמו מהשטח, אבל היא אמיתית מאוד בינתיים, ולא מפריעה לי כמו שאר הממודדים. עינב + יוסי - שניהם היו פייבוריטים בהתחלה. נמאס לי משניהם. יוסי כבר לא מצחיק אותי יותר, הוא מיצה את עצמו, הוא חריג על הנוף של החבר'ה בני ה 20 ולא מתאים לדעתי. עינב פרחה בלתי נסבלת, מתנהגת בבהמיות, ומיצתה את עצמה מבחינתי עוד בהתקפת הניקוטין שעברה כשהיתה צריכה להיות 6 שעות בלי סיגריות. מה שמטריד אותי ומבאס אותי ביותר לגבי הצמד חמד, שבעל כורחנו ניאלץ לראותם בגמר, כי פשו לא ידיחו אותם - יש להם לובי רחב מדי, ולא משנה מה יעשו, הם יישארו. זה די מכור מראש כבר לטעמי, ומוריד מהטעם. ליאון - נשמה טובה ועדינה. אבל מתחילה להפריע לי מאוד העובדה שהבחור לא תורם משהו מהותי לבית. הוא אנושי וחם, אבל לא מבשל, כמעט ולא מנקה... הוא ממש על תקן חתלתולה שכל היום מתרפקת על הבנות ועוברת ממיטה למיטה, ואני מניחה שזה יהיה נחמד לעוד שבוע שבועיים, לא לעוד חודשיים. קרן - לא מסמפטת אותה מהרגע הראשון. היא בוגדנית לדעתי, וקיוויתי שהיא תלך, ולא ג'ני. ממש לא אצטער אם לא אראה אותה יותר, ובטח לא אצרוב אותה בתודעתי. אשמח לקבל את תגובותיכם