הגיגים

ExsoTic Cop

New member
הדיירים החדשים בבית האח הגדול

אספן בקבוקים מאשדוד? טרנסג'נדר בן 40? מי יהיו הדיירים החדשים שייכנסו לבית "האח הגדול"? אחרי מיונים שנערכו ליותר מ-500 איש, הרי לכם כמה מהפיינליסטים שמועמדים להיכנס לבידוד למשך 50 יום הכתבה בלינק המצורף.. ונעשה מזה דיון איזה דייר אתם הייתם מכניסים או רוצים שיכנס?

ri8

New member
משחקים???

מישהו יודע על מה מדובר?: האח הגדול אמר לרנין שהוא לא מספק מישחקים והוא לא אחראי על הבידור(18:40).

tink1984

New member
שאלה

אתמול בתוכנית היה מכשיר מגניב כזה ששיגר אנשים, הוא קצת הזכיר לי בנג'י, רק הפוך. מישהו יודע איך קוראים למכשיר הזה ואיפה הוא נמצא בארץ? ממש עשה לי חשק לעלות על אחד כזה....

superjets

New member
הוא אמר את זה לעינב כשהיא נכנסה לאח הגדול

כשהיא ורנין רצו איזה משחק להעביר את השעמום.

יNOT

New member
אתה צופה רק מהיום בתוכנית? ../images/Emo4.gif

לא.
אתה באמת צריך לשאול שאלות כאלה?
הרי כבר נחפשנו לנוהל הזה פעמים אין ספור... (אני בטוח שמישהוא יסביר לך בצורה אחרת )

כי הרי

לקשת יש בלעדיות על הקטעים בתוכנית והם רוצים שאת הדברים "העסיסיים" הם ישדרו ב-22 בלי שכבר ראו את זה וזה לא יעניין. שימו לב שיש הרבה קטעים ב-22 שאני אישית לפחות לא ראיתי בסידרה ואני רואה ממש הרבה במהלך היום.

Q u a Q u a

New member
חוסר עניין לציבור

"כמה אנשים אמרו לי ש..." "מי האנשים שאמרו לך ש..." "אני לא יכול לנקוב בשמותיהם של האנשים שאמרו לי ש..." "אני זקוקה לאיפורמציה של שמותיהם של האנשים שאמרו לך ש..." "איני יכול לספק לך את האינפורמציה של שמותיהם של האנשים שאמרו לי ש..." וכך עוד ועוד ועוד ועוד

nadd

New member
הכי משעממים זה שפרה וצבר

עפ"י מה בוחרים מי ישאר מי הכי טוב - לא מ הכי רע - לא צבר מדבר מינימאלי - 2 מילים ושותק שפרע קצת מעצבנת טון הדיבור שלה

למעלה