כמה דברים שחשוב לי להגיד..
ובתקווה שזה גם יתפתח לדיון מעניין ואם המנהלים מוצאים לנכון שזה אינו מצדיק הודעה חדשה אתם מוזמנים לשרשר.. עד עכשיו מעולם לא פתחתי הודעה חדשה אבל יש כמה נושאים שחוזרים על עצמם פה הרבה ודעתי בעניין: לגבי כל ההודעות על ציר הרשע, ציר הצדיקים, המתמודד הזה רשע והשני צריך להשתחוות לו וכו': אני מציעה להסתכל על הדברים בצורה מציאותית. האמת הינה לעולם סובייקטיבית ואף פעם אינה מוחלטת אף בן אדם לא צודק לגמרי ולא טועה לגמרי, כך גם לגבי מערכות יחסים אין אף אחד שאשם בהכול או אחראי להכול ולהפך אין אף אחד שלא אשם בכלום ולא אחראי לכלום. כששני אנשים רבים, מתווכחים או לא מסתדרים אחד עם השני לכל אחד יש תחלק שלו מי יותר ומי פחות. ואנחנו עוסקים פה בתוכנית מציאות ובאנשים מהחיים ולא בסרט הוליוודי עם מלאך ושטן, רשעים וצדיקים בקיצור אני מציעה אנשים ואני כוללת בכך גם את עצמי כי גם אני חוטאת בעניין, שאולי נחזיר כבר את הסרט ההוליוודי שאנחנו חיים בו לבלוקבאסטר, ההשכרה היא ל48 שעות ולא ל50 יום..
, ואז גם אולי נתחיל להתמודד עם המורכבות של הסדרה של אנשים ושל החיים, ואולי אפילו חס וחלילה נתחיל להנות מזה ולנהל דיונים שהם קצת יותר מעמיקים, מעניינים ומרחיבים את המיינד מאשר הדיונים על ציר הרשע וציר הצדיקים. דבר שני בקשר לדיונים על האמת ועל צביעות, וההתקוממות שיש לנו מאנשים צבועים, דווקא עינב זאת שמוזכרת פה בעיקר כאמיתית אמרה עכשיו ללאון משהו נכון, לא כל פיפס שאומרים לך על מישהו אתה צריך ללכת ולספר את זה לאותו בן אדם, ואני אישית לא מספרת הרבה לכלוכים שאני שומעת, כי גם בחיים שלי בחוץ עם החברות הכי טובות שלי שאני הכי אוהבת, קורה לפעמים שאחת מעצבנת את השנייה ומרכלת על השנייה, זה טבעי, וזה מובן כי אף אחד לא מושלם, וזה חלק מהעניין של להיות בן אדם חברתי ולא לפגוע באנשים יתר על המידה, ותאכלס היא בהחלט צודקת. מי מאיתנו לא מרכל או משחרר קיטור כשהוא עצבני ואפילו אומר מילים לא יפות באותו רגע של כעס? ואם זה דברים קטנים ולא דברים משמעותיים אז אין שום צורך ללכת ולהגיד את זה לבן אדם השני כי הוא סתם ייפגע. ושנהייה בטוחים שאם מרכלים איתנו גם מרכלים עלינו וגם אנחנו לא נרצה לדעת. דבר שלישי ואחרון, דווקא עכשיו כששי יצא נראה לי שיש סיכוי למערכות יחסים יותר פתוחות ומקבלות האחד את השני בבית, כי במקום לסכסך מאחורי הגב, כעת כשהשליטה של שי פגה, יש לאנשים הזדמנות לדבר אחד עם השני כמו שהיה היום עם יוסי ושיפרה ולשים את הדברים על השולחן, וגם אם השיחה הייתה רחוקה מלהיות מושלמת לפחות נוצר דיון ודברים נאמרו ולא נשארו בבטן, כך שהכעס לא יצטבר, שזה כבר התקדמות ממה שהיה עם צבר ואשר שהיה יכול להיגמר אחרת לגמרי ללא ליבוי האש מצד שי. למרות שאולי אבל רק אולי בנתיים, מסתמנת יורשת לשי בדמות וונסה, שעד שהעניינים נרגעו היא מחממת את איתי על צבר..מישהו שהיא כביכול אוהבת ועוד מאחורי גבו, יש אמרה שאומרת שמה שהכי מעצבן אותך סימן שזה קיים גם בך, ובנתיים היא זאת ששי הכי עיצבן אותה והיא היחידה שנכנסה בו. תודה למי שקרה עד לכאן ואני אשמח לקבל תגובות בנושא, ולא יודעת לי יש תחושה שה50 יום שנותרו נפתחו בטוב היום ושאולי נוכל ללמוד על איך אנשים שונים גם לומדים להסתדר ולא רק לומדים איך לריב, אותי אישית זה יותר מעניין ומלמד ונראה לי שזאת גם המטרה של המשחק הזה.