תראו קרפדה
ש שירה763 New member 26/10/08 #8 מצלמות בשרותי האח הגדול מה זה הדבר הזה? ראו שם שיחה בין שפרה לשי -נראה לי. בושה אמנם לא משדרים, אבל אנשי ההפקה רואים
מצלמות בשרותי האח הגדול מה זה הדבר הזה? ראו שם שיחה בין שפרה לשי -נראה לי. בושה אמנם לא משדרים, אבל אנשי ההפקה רואים
O ooommmr1 New member 26/10/08 #9 שלום! למישהו יש מושג איך אפשר להיות קהל בתוכנית ההדחה? צריך לקבוע איתם? תודה..
ג גלידת לימון New member 26/10/08 #10 לא נראה לכם התעללות תקציב של 64 ש"ח ל-8 אנשים וזה בלי להביא בחשבון את החדשים....
כ כוכב נולד 6 New member 26/10/08 #13 הראו מקודם מישהי לא מזוהה בחדר לא מזוהה. מישהי עם שיער חום ארוך,מי זאת הייתה? זה היה לשנייה אחת.
ח חכם חנוכה6 New member 26/10/08 #14 אהלן אנשים אני מקווה שזה בסדר לפרסם פה את הקומונה שלי שמיודעת לאוהבי האח הגדול בכלל וליוסי בובליל בפרט. אז כל אוהבי הדורבן מוזמנים לדסקס בכייף http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=33741&smsMsg= הקומונה ממש חדשה....מחכה לכם..ושיהיה לכם אחללה יום!!!
אהלן אנשים אני מקווה שזה בסדר לפרסם פה את הקומונה שלי שמיודעת לאוהבי האח הגדול בכלל וליוסי בובליל בפרט. אז כל אוהבי הדורבן מוזמנים לדסקס בכייף http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=33741&smsMsg= הקומונה ממש חדשה....מחכה לכם..ושיהיה לכם אחללה יום!!!
B BeN ShaDe New member 26/10/08 #16 יוצא מחר לטיול שנתי עד יום רביעי בערב. איזה עיתוי מצאו להם אלה לטיול שנתי. בכל מקרה , יש פה עוד מישהו שיוצא מחר? כשאני אחזור אני אתעדכן (ובטוח יהיו הרבה עדכונים) ואראה את התוכנית של שלישי , בתקווה ששפרה תעוף. המשך ערב נעים!
יוצא מחר לטיול שנתי עד יום רביעי בערב. איזה עיתוי מצאו להם אלה לטיול שנתי. בכל מקרה , יש פה עוד מישהו שיוצא מחר? כשאני אחזור אני אתעדכן (ובטוח יהיו הרבה עדכונים) ואראה את התוכנית של שלישי , בתקווה ששפרה תעוף. המשך ערב נעים!
B BeN ShaDe New member 26/10/08 #28 אני אשתדל כמה שיותר להנות כאשר הטיול שנתי הוא לצפון בשיא הגשמים. :/
R rinatt1 New member 26/10/08 #12 אני חושבת שחייבים להוסיף תקציב לחדשים - אם יכנסו 4 או 5 דיירים חדשים , צרכים להוסיף להם תקציב כי אז זה כבר לא יהיה 64 ל- 8 אנשים אלא 39 ש"ח ל- 13 אנשים.
אני חושבת שחייבים להוסיף תקציב לחדשים - אם יכנסו 4 או 5 דיירים חדשים , צרכים להוסיף להם תקציב כי אז זה כבר לא יהיה 64 ל- 8 אנשים אלא 39 ש"ח ל- 13 אנשים.
ר רומנטיקן מדופלם New member 26/10/08 #15 יש באתר של קשת אפשרות רשום "בא לכם לראות את המודח בגודל טבעי". באתר הישן יש את זה
S sam i m New member 26/10/08 #19 המצלמות בשירותים פועלות רק כאשר המצלמות בחדר המקלחת (לא התא של השירותים) קולטות שנכנסים שני אנשים לשירותים. התקינו שם מצלמה בתקרה בדיוק כדי לתפוס שיחות כאלו. באחד הימים שפרה הסבירה שהיא תהתה לגבי זה וההפקה הסבירה לה שהמצלמה בשירותים עובדת כך.
המצלמות בשירותים פועלות רק כאשר המצלמות בחדר המקלחת (לא התא של השירותים) קולטות שנכנסים שני אנשים לשירותים. התקינו שם מצלמה בתקרה בדיוק כדי לתפוס שיחות כאלו. באחד הימים שפרה הסבירה שהיא תהתה לגבי זה וההפקה הסבירה לה שהמצלמה בשירותים עובדת כך.