הגיגים

balbala5

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל יוסי עינב ואיתי...

עושים לי אלרגיה . לא יכולה כבר לשמוע את הקול של יוסי או את הטמטום הבהמי של עינב ואת הסכסכן הגדול מכולם איתי שרוקד על כל החתונות וחושב שהוא הכי חכם. אני מקווה שהדיירים החדשים יעשו להם בית ספר ושלא נראה אותם יותר על המסך #

BEAUTY האחת

New member
מי יודע מה כתוב על לאון במעריב לנוער היום?

ישנו פרסום עם כותרת האומרת : כל הסודות של לאון שעוד לא סיפרו לאף אחד

MovieMaster

New member
לגבי המכתב שמצאה רנין

שימו לב אנשים: מה לדעתכם יותר גרוע? זה שמישהו ניסה להעביר לדיירי הבית מסר בשבר המשימה של עינב ולאון, או זה שתייסיר העביר מכתב אהבה לרנין? מה לפי דעתכם האינטלגנטית, היה מעוניין האח הגדול להסתיר ולטייח שרנין קראה במכתב שמצאה? אני מהמר על האופציה הראשונה, שאחרת רנין לא היתה מספרת לדיירי הוילה מה שהאח הגדול דרש ממנה מפורשות שלא לספר, גם לא אם היו לוחצים אותה לקיר. לדעתי האישית רנין לא קיבלה שום מכתב מתייסיר, היא גם לא יכלה לדעת מה התאריך ומה השעה, כי אין לדיירי הבית שום דרך לדעת זאת, ועל כן כל התזה על כך שהם תיאמו מראש ביניהם, משוללת כל יסוד. אנשים, ההפקה פשוט צוחקת עליכם, ורנין שיחקה אותה בגדול עם סיפור הכיסוי שלה על תייסיר. זו גם הסיבה שלמרות שהאח הגדול רואה ושומע הכל, הוא לא קרא לה אפילו פעם אחת מאז שהיא ספרה את זה לשלושה. ואל תתנו שיעבדו עליכם...

יש לי שאלה כללית על ראלטי ועלינו-

אנחנו כבר למודי נסיון יש לנו פז"מ בתוכניות ראלטי..... עכשיו השאלה שלי (ואני מנסה להבין גם את עצמי) אם כבר למדנו שאין ממש דבר כזה ראלטי מה שאומר -שיש ביום,והתערבות של הפקה, וזה לא מה שאנחנו רואים בתוכנית- על כול הריבים,ריכולים ובכלל, אלא יש מישהו ש אולי אומר להם תנהגו כך וכך הם יודעים דברים "עוזרים" להם לשחק אותה מופתעים ו טבעים וכ"ו בקיצור שאלתי היא - אז למה כול פעם מחדש אנחנו נשאבים לתוכנית הראלטי הבאה?

שהוא למד 12 שנים בבית ספר דתי אז

שלא ישחק אותה לא מבין כלום בדת כשהוא מבקש מאשר לדעת איך שמים תפילין

clearer

New member
אני הפסקתי לראות ריאליטי מבויים לפני שנה בערך

הסיבה שאני צופה באח הגדול היא שיש לי את ההזדמנות לראות במשך כל השבוע את ההתנהלות ללא בימוי או עריכה. - ולהשוות אותה ביום ראשון ושלישי, למה שמראים בערוץ 2. המסקנה שלי היא שהעריכה משחקת תפקיד עצום. אבל עדיין, "האח הגדול" זה ריאליטי יחסית "נקי" ולא מבויים. (מלבד העריכה שיכולה לתת דגש ולהזניח משהו אחר), כמו הקטע הזה שלא נכנס: http://il.youtube.com/watch?v=HWG7UnLR8cg זזם כנראה ההפקה החליטה לשמור על שי.

א.השאלה כללית מה הענין שלנו בתוכניות כאלו כש

אנו יודעים שיש התערבות. הרי הענין של תוכנית ראלטי בבסיסה זה מה שאנו רואים ככה זה קורה ואנו אוהבים להציץ וכ"ו אבל,לפחות בישראל, למדנו שאין דבר כזה . ראינו שיש התערבות של הפקה למשל ראה ערך ישרדות.. אז מה "החומר" שמושך אותנו? כמו חומרי טעם וריח בחטיפים שממשיכים לגרות אותנו לאכול. דבר אחר מנין לך שהיום יום שאתה רואה באח זה לא בחלקו מבוים,שאולי אומרים להם תנהג כך וכך או מגלים דברים וכ"ו

clearer

New member
בדיוק

וכמו שאני בטוחה כשאני רואה ריאליטי מבויים, שהוא מבויים. כאן אני בטוחה שאני רואה ריאליטי לא מבויים. וזה תענוג מבחינתי. מבחינתי זה ניסוי פסיכולוגי מרתק.

droriko

New member
חוץ מזה

תחשבי שעל כל 5 דקות "שיחה" 5 דקות לפני הבימאים תידרכו את השחקנים כביכול מה להגיד בשיחה הזאת. מה שאומר שבחישוב פשוט על כל יום צילומים יש יום שלם של חזרות , אז אני שואל לאיפה נעלמו כל ה-58 יום האלה?

eli7r

New member
וואלה לא חשבתי על זה

ואגב תל"י זה לא בי"ס זה בית ספר מסורתי או משהו כזה תל"י זה ר"ת שלתגבור לימודי יהדות, אבל להניח תפילין אני בטוחה שהוא אמור היה לדעת.

davidlev0255

New member
אני מת על יוסי , על עינב פחות , אבל למה איתי

סכסכן ? הוא נראה לי האדם הכי מיושב ונורמלי שם ?

davidlev0255

New member
אם עינב הייתה משחקת לבד, בלי האבא, היא לא

היתה בעדיפות שלי, אבל בגלל שהאבא שלה וא יוסי הדורבן אז ... היא גם סבירה בעיני

למעלה