הגלריות

PopPy

New member
../images/Emo41.gifהגלריות../images/Emo41.gif

אז ככה... לאור הביקוש לשרשורי תמונות, הגיע הזמן לפתוח את הגלריות שלנו. כידוע לכם (ואם לא ידוע לכם, עכשיו אתם מגלים
) - גולשים יכולים להעלות תמונות לגלריות. לכן, במקום לפתוח שרשורי תמונות שגם נורא מאיטים את הפורום וגם הולכים לאיבוד נורא מהר אפשר יהיה להעלות את התמונות לגלריות שלנו, והן גלריות המוקדשות ל: אמילי דה-רוין (טס הרדינג), ברנדן פר (מייקל גארין), ג´ייסון בר (מקס אוונס), וויליאם סדלר (שריף ג´ים ולנטי), כל הצוות, ליז ומקס, מהנדרה דלפינו (מריה דה-לוקה), מייקל ומריה, ניק ווצ´סלר (קייל ולנטי), יצירות של חברי הפורום/פאנארטים, קולין הנקס (אלכס צ´ארלס וויטמן), קתרין היגל (איזבל אוונס), שירי אפלביי (ליז פרקר), תמונות המכילות ספויילרים, תמונות של חברי הפורום.
כללים להעלאת תמונות לגלריות
הגבלת הגודל של תמונות שניתן להעלות יותר גדולה מההגבלה בפורום- חצי מגה.
שימו לב שהתמונה שאתם מעלים כבר לא נמצאת בגלריה ומישהו אחר העלה אותה לפניכם!
תמונות המכילות ספוילרים - אך ורק בגלריה שיועדה לכך!
יש להקפיד ולשייך את התמונות לקטגוריה המתאימה. אין לי ולנדב דרך להעביר את התמונות קטגוריה לכן תמונה שלא תהיה בקטגוריה הנכונה - סביר להניח שתמחק מהגלריות.
בגלרית התמונות של חברי הפורום, אפשר לוותר על בוק שלם לכל אחד
תמונה-שתיים יספיקו
. שימו לב שאסור לפרסם תמונה של מישהו אחר ללא רשותו - זה נקרא אווטינג וזו עבירה על החוק (ולא רק של תפוז..).
מומלץ לציין את השם שלכם בסוגריים יחד עם כותרת התמונה כדי שכולם ידעו מי העלה את התמונה. הגלריות עדיין לא עלו כי יש כרגע איתן קצת בעיות. כשייפתרו התקלות בגלריות הן יועלו ותוכלו להעלות אליהן קבצים.

shasha14

New member
אחלה!../images/Emo45.gif ../images/Emo19.gif

אז אני יעלה את התמונות שלי לשם מתישהו

shasha14

New member
נ"ש - לא קשור אבל מישהו ראה

בmtv את היומן של אשטון קוצ'ר??? איזה מושלם..........

למעלה