הדבר הטוב של השבוע

../images/Emo41.gif הדבר הטוב של השבוע../images/Emo41.gif

ממשיכה במסורת שהתחלנו שבוע שעבר. מוזמנים לספר מה הדבר(ים) הטוב(ים) שקרו לכם השבוע
וכן- חייבים למצוא משהו טוב, גם אם השבוע היה בקנטים
מתחילה:
התמוגגתי מהמשחק-פורום השבוע שהיה חמוד לאללה לדעתי, ושמחתי ללמוד עליכם דברים חדשים
יומיים+ קסומים של שלג
שגרמו להרבה שעות משפחתיות בטח היו עוד- אבל זה בשביל הסיפתח

ברור נו..

יומיים של חופש! סתם כך באצע החורף.. היה כיף.. ומחר שישי..באה שבת באה מנוחה.

פשוט משרשרים מתחת לכל מי שניחש לגביך

מה היתה התשובה הנכונה (כלומר מהו המשפט השקרי). אם בא לך להשקיע - אפשר לסמן
או
... באמת לא ראית שעונים?....

אז תשלח לי במסר ואני אעדכן שם ../images/Emo13.gif

ואל הדרך תשלח לי גם קצת תפו"א ואולי גם עוף- כי אני לא מצליחה לדמיין איך בכלל מפלסים מחר דרך לסופר עם ערמות השלג האלו....

candy77091

New member
הדבר הטוב ביותר

עברתי את אחד המבחנים בשלום-אני עדיין בהלם מהציון כי זה הקורס בתחום שאני הכי שונאת בתואר והכי לא מבינה בו כלום והתפללתי לפני המבחן שאני באמת לא יודעת כלום וגם לא למדתי הכי הרבה לפניו כי היה רק יום אחד ופשוט דיברתי לה' ואמרתי לו שרק הוא יכול להציל אותי ורק אם יקרה נס אני אעבור בקורס הזה.(כבר חזרתי פעם אחת על קורס בתחום הזה ולכן יש לי טראומה כבר מזה..) ובאמת קרה נס!היתה לי שאלה אחת מיותרת שהייתה מזה מסובכת כולם פחדו לגשת אליה,פתרתי אותה ובסוף כתבתי בצד-לא לבדוק ,השאלה נבדקה כנראה המרצה לא שם לב וקיבלתי עליה 20 נק מתוך 25...(ואפילו לא כתבתי על איזה סעיף עניתי בכל שלב בשאלה..)

הדברעם הטובים של השבוע:

כמובן משחק הפורום המשעשע
|קרח|שהפך את העיר שלנו ליפה יותר
הדברים הרעים של השבוע(אם אפשר): אמונני משתעלת ומיום שני החום עולה ויורד, היינו ביום שלישי אצל הרופאה וזה לא כ"כ עזר, היום נלך שוב.

בקשר לשיעול של אמונה:

אני ממליצה לך מנסיון אישי שלי עם ביתי שהשתעלה לפני שבוע בערך- קחי מעט שמן זית ותמרחי לה על החזה ותלבישי אותה שכבות שהיא תזיע. תחזרי על זה כמה שידרש. בברכת רפואה שלימה!

רפואה שלמה /tapuzforum/images/emo201.gif

גם הבן שלי חולה מיום שני, אבל אפילו לא הלכנו לרופאה... הבאסה זה שגם אישי הצטרף אליו, ואין דבר שאני יותר שונאת בעולם מגבר חולה :-/

/tapuzforum/images/emo201.gif

גבר חולה בבית?! -מעדיפה להיות חולה ושהוא יהיה בריא. תכניסי אותו למיטה לשישי שבת רק מנוחה תזרז החלמה. רפו`ש.

תודה רבה../images/Emo140.gif

בנוסף לאקמול ולנורופן שהיא כבר מקבלת, היא קיבלה
נוסף מהרופאה "אנטיביוטיקה" מקוה שזה יעזור

למעלה