הדבר הטוב שקרה לכם השבוע

../images/Emo41.gifהדבר הטוב שקרה לכם השבוע ../images/Emo41.gif

רציתי להציע שנאמץ מנהג קסום שקיים בהרבה פורומים אחרים והוא שירשור שבועי על הדברים הטובים שקרו לכם השבוע- מנסיון זה תורם רבות למצברוח ופועל כנבואה שמגשימה את עצמה
אז אני מתחילה:
סיימתי בשבוע אחד 2 מבחנים ענקיים ו2 עבודות גדולות - הדרך לסיום התואר נראית באופק
בעל-הבית הסכים שנצא וכבר למחרת מצאנו שוכר במקומנו ועוד חודש בעז"ה אנחנו עוברים
המון סיעתא דישמיא, המון, ממש רואים במוחש
עכשיו תורכם- שתפו

איזה יופי טופי../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה לנו השבוע: (בעצם זה המשך של שבוע שעבר) אמונה ממשיכה להסתגל למטפלת החדשה, והיא משתפרת מיופ ליום
(עד עכשו היתה איתי ב
)

מיקי*

New member
תלמידים שלי סיימו את הבגרות בהסטוריה

ורובם בעז"ה עברו. החבר'ה שעשו בע"פ יצאו וחיבקו אותי אחד אחד. על שהצליחו כ"כ יפה בין 71-85. איזה כיף זה היה. וירידת מתח משמעותית מאד. עכשיו צריך לראות איך לאסוף אותם שוב כדי לעשות את היחידה השניה בקיץ.

קולולולולולולו ../images/Emo65.gif

איזה שיער מדהים!!! איך היתה החלאק'ה? זה שווה שירשור בפני עצמו
איפה חגגתם? למי הלכתם? והעיקר- איך הגיב הקטנטן לכל העניין?

נעמה92

New member
הדבר הכי טוב שקקרה לי

היו כמה הגעתי להחלטה מאד חשובה לגביי העבודה שלי, עכשו אני רק צריכה להתחיל יישם אותה- מה שלא פחות קשה.... ושאר הדברים אשיים, אבל בהחלט טובים מאד... אה.. ושהאוטו שלנו יצא מהמוסך

candy77091

New member
ומה אם לא היה דבר טוב השבוע?

היה מבחן כזה גרוע-ביום חמישי אני עדיין בתראומה מזה למדתי אליו 4 ימים!!! אפילו אחד מהם מ11 בבוקר עד 11 בלילה עם הפסקות צהריים-לאכול והמבחן היה כזה קשה,המרצה הכינה אותנו באופן גרוע אליו במבחן עצמו היא לא ידעה לענות על השאלות וגם במשך הסמסטר היא לא ידעה לענות על שאלות ולא ממש התמצאה בחומר,המתרגלים לא הגיעו למבחן וכמעט כולם יצאו בהלם מהמבחן הזה כי זה ממש לא היה צפויי ,במיוחד כשאת לומדת כמו מטומטמת כל השבוע ובסוף פשוט מסתבר שזה ממש לא זה.. השבת הייתה מבאסת גם כן(כעסתי על הרבה אנשים השבת) ובכלל היה לי שבוע לא משהו.. הדבר היחיד הטוב שהיה לי השבוע ובעז"ה יהיה לעד(אני מקווה) זה בעלי עם כל ההבנה והאהבה שהוא נתן לי.הוא שטף ואירגן את הבית בזמן שאני למדתי למבחן שיהיה לי היום(יום חמישי המבחן היה מ6-9 בערב והיון ,יום א' מבחן ב1 בצהריים,זה טירוף ולא יכולתי ללמוד בשבת,כי זה לא היסטוריה..)והוא ממש התחשב בי ולא הכביד עליי וממש הקל מעליי את כל העומס הזה..

../images/Emo201.gif

נשמע כל כך מתסכל! יש מצב לפקטור כיתתי? העיקר שיש במה להתנחם ומצאת נקודת אור

למעלה