|הדגש| סקר הכרות |סדגש|

AnAt CoLoMbO

New member
../images/Emo41.gif |הדגש| סקר הכרות |סדגש| ../images/Emo41.gif

איך קוראים לך ?
בת/בן כמה את/ה ?
מה התחביבים שלך ?
עדיף - חורף/קיץ ?
דיסק 1/2 של דניאל סלומון?
רבות הדרכים או אהבה ?
כלב או חתול ?
איזה מזל את/ה ?

AnAt CoLoMbO

New member
תשובות שלי ...

איך קוראים לך ? ענת
בת/בן כמה את/ה ? 15 וחצי
מה התחביבים שלך ? לשיר , לרקוד , לראות טלוויזיה ולהיות במחשב!
עדיף - חורף/קיץ ? גם וגם
דיסק 1/2 של דניאל סלומון? דיסק ראשון !
רבות הדרכים או אהבה ? רבות הדרכים קצת יותר
כלב או חתול ? כלב
איזה מזל את/ה ? מאזניים רולז !

תשובה

איך קוראים לך ? עומר בת/בן כמה את/ה ? עוד חודשיים 18 מה התחביבים שלך ? גיטרה, מוזיקה, מחשבים, חברים עדיף - חורף/קיץ ? חורף, כי בחורף אפשר להתלבש, ובקיץ יש גבול לכמה אפשר להתפשט דיסק 1/2 של דניאל סלומון? הא? רבות הדרכים או אהבה ? אהבה, כי לא שמעתי את רבות הדרכים כלב או חתול ? כלבה, בשם לוקה איזה מזל את/ה ? טלה

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

איך קוראים לך ? יוסף/יוסי/יוס בת/בן כמה את/ה ? 15 מה התחביבים שלך ? מוזיקה צופים מחשב חברים עדיף - חורף/קיץ ? קיץ דיסק 1/2 של דניאל סלומון? 2 רבות הדרכים או אהבה ? בעיקרון אהבה אבל עכשיו רבות הדרכים כלב או חתול ? כלב איזה מזל את/ה ? גדי

Hila87

New member
תשובה...

איך קוראים לך? הילה בת כמה את? 17 וחודשיים (למדייקים) מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, לשחק בעיקר... משחק בנשמה עדיף - חורף/קיץ? עדיף.. שיר מהמם.. חח שניהם! דיסק 1/2 של דניאל סלומון? אממ.. קשה קשה.. 1? או 2? לא החלטתי רבות הדרכים או אהבה? בנתיים אהבה.. כלב או חתול? כלב איזה מזל את? קשת

../images/Emo109.gif

איך קוראים לך ? שני
בת/בן כמה את/ה ? לא רחוקה מ16
מה התחביבים שלך ? מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה ... ועוד כל מיני דברים
עדיף - חורף/קיץ ? חורף
דיסק 1/2 של דניאל סלומון? דיסק 2
רבות הדרכים או אהבה ? רבות הדרכים
כלב או חתול ? שאלה קשה ... אמממ כלב.
איזה מזל את/ה ? שור
יומטוב לכולם

מסטולית

New member
לה לה לה

איך קוראים לך ? גילי בת/בן כמה את/ה ? 17 וחצי מה התחביבים שלך ? איסוף מפיות לצורכי יצירה [?!] עדיף - חורף/קיץ ? חורף דיסק 1/2 של דניאל סלומון? השני אני חושבת רבות הדרכים או אהבה ? רבות הדרכים
כלב או חתול ? איכס איזה מזל את/ה ? עקרב

©big smile©

New member
אני רוצה. ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? ענבר. :] בת/בן כמה את/ה? 15 וקצת. מה התחביבים שלך? לרקוד ומוזיקה. עדיף - חורף/קיץ? חורף. דיסק 1/2 של דניאל סלומון? הראשון, אני עוד לא מכירה את השני. רבות הדרכים או אהבה? אהבה. כלב או חתול? כלב. איזה מזל את/ה? עקרב. :)

hodayoyo

New member
תשובותת ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך ? הודיה בת/בן כמה את/ה ? 17 מה התחביבים שלך ? אממ מחוברת 24 שעות למוזיקה ולמחשב עדיף - חורף/קיץ ? חורףףף דיסק 1/2 של דניאל סלומון? גם וגם
רבות הדרכים או אהבה ? רבות הדרכים... אהבה חרושש כלב או חתול ? כלב, אני אלרגית לחתולים
איזה מזל את/ה ? דלי

תשובות..../images/Emo9.gif

איך קוראים לך ? אליאור. בת/בן כמה את/ה ? 20. מה התחביבים שלך ? גיטרה, מוזיקה, ומחשבים. עדיף - חורף/קיץ ? קיץ
דיסק 1/2 של דניאל סלומון? 2. (את 1 עוד לא שמעתי..
) רבות הדרכים או אהבה ? רבות הדרכים
כלב או חתול ? חתול. איזה מזל את/ה ? סרטן.

M A R K I

New member
אנייי. . . ../images/Emo26.gif

איך קוראים לך? מרווה
בת כמה את? 18.2
מה התחביבים שלך? חברים, מוזיקה, טלויזיה. . כרגיל. . .
עדיף- חורף/קיץ- קיץץץץ
דיסק 1/2 של דניאל סלומון- 1
רבות הדרכים או אהבה? אהבה
כלב או חתול? גם וגם!
איזה מזל את? קשת

y a ® d e n

New member
../images/Emo83.gifתשובות שלי.../images/Emo109.gif

איך קוראים לך ? ירדן
.
בת/בן כמה את/ה ? 15 וכמה חודשים טובים
.
מה התחביבים שלך ? כל הרגילים
אין צורך לפרט
.
עדיף - חורף/קיץ ? אביב
.
דיסק 1/2 של דניאל סלומון? הראשון.. עוד לא שמעתי את כל השני.
רבות הדרכים או אהבה ? רבות הדרכיםםם
.
כלב או חתול ? וואו.. זה ממש קשור ענת
שניהם
.
איזה מזל את/ה ? מאזניים
.

T h e Rose

New member
אני :]

איך קוראים לך ? רוז בת/בן כמה את/ה ? 14 מה התחביבים שלך ? מוזיקה, ספרים, מחשב עדיף - חורף/קיץ ? לא סגורה על זה.. סתיו/ אביב דיסק 1/2 של דניאל סלומון? 1 רבות הדרכים או אהבה ? רבות הדרכים
כלב או חתול ? חתול איזה מזל את/ה ? עקרב

../images/Emo27.gif

איך קוראים לך? נעמן סער בת/בן כמה את/ה? 16.2 מה התחביבים שלך? צילום, מוזיקה, גיטרה.. קשה לי לפרט עדיף - חורף/קיץ? חורף, סתיו, אביב. דיסק 1/2 של דניאל סלומון? אני חושב שאני מעדיף את 'רבות הדרכים'. רבות הדרכים או אהבה? כלב או חתול? חתול איזה מזל את/ה? לא אוהב אסטרולוגיה, קשת לצורך העניין.

../images/Emo109.gif

טל נמש 18 וחצי חורף
מתחת לפוך. דיסק שני נראה לי.. הוא עמוק יותר..
רבות הדרכים
מאזניים.

walk on

New member
אני עונה

איך קוראים לך ?קים בת/בן כמה את/ה ? 18 וחצי מה התחביבים שלך ? יש הרבה עדיף - חורף/קיץ ? קיץ דיסק 1/2 של דניאל סלומון? 1 רבות הדרכים או אהבה ? אהבה כלב או חתול ? חתול איזה מזל את/ה ? שור

למעלה