הדורבנים אצל יאיר לפיד

little bony

New member
../images/Emo41.gifהדורבנים אצל יאיר לפיד../images/Emo41.gif

היום ברבע ל10 ערוץ 2 אני חושבת תקנו אותי אם אני טועה

little bony

New member
אוי ווי.. זה היה מעניין..

היה בכלל לא משו.. ויאיר לפיד משעמם.. היה קטע של הופעה שלא היה מי יודע מה ואז אח"כ כלום.... אפילו לא החליפו איתם מילה... התבאסתי מקווה שלפחות מי שהיה שם נהנה

יוסדוס

New member
אני אומר לכם....

בושה....... מזה? איזה זיופים תקעו שם? למה היה רק שיר אחד(להזכירכם שמשינה היתה ביאיר לפיד היו 2 שירים)? למה לא היה ראיון?(אם אתם שואלים אותי הראיון היה צריך לבוא על חשבון הזוג הזה שעושה סרטי סקס) טוב תמיד יש הופעות אם ביצעוים יותר טובים....... בבי ולילה טוב

miss boscorelli

New member
זה ממש לא הופר../images/Emo70.gif

תמיד אצל יאיר לפיד האומנים המוזקליםם שרים 2 שירים... וזה ממש לא הופר שהדורבנים שרו רק שיר אחד!!! ויש הרבההההה לראיין את הדורבנים לדוגמא: שהדורבנים הם הלהקה הכי מצליחה ושהדיסק "קובי" מכר 10,000 עותקים

TaKe Me DuDi

New member
אוףףףף

ישבתי כמו ילדה טובה וחיכיתי וזה מה שהיה
בושה
ני רוצה עוד

StagaDish

New member
שלום! ../images/Emo24.gif

ראשית, אני חדש כאן... אז אני אציג את עצמי מעט: אני גיל דקל, מאילת! בן 18 וחצי ואני בעצמי בסיסט (לכן, אתם בטח מבינים את המשיכה הראשונית שלי לדורבנים - שכן הבסיסט שלהם הוא ת-ו-ת-ח!) בכל מקרה, אני נמצא בלהקה שנקראת "שחר והתבלינים" וכל החיפאים שכאן (או אלה שמסביב) מוזמנים ביום חמישי הקרוב ביותר להופעת רוק "חנוכאית" במועדון הרוקוביץ' שלידן מרידיאן חיפה, על החוף! (מעל 18 כמובן). לפרטים נוספים, אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי! ועכשיו, חזרה לעניננו... ראשית, רציתי לציין שיש לכם כאן אחלה פורום! מעבר לכך, ראיתי אתמול באמת במקרה יאיר לפיד, ואכן התאכזבתי מאד מההופעה שהיתה שם לדורבנים (פידבקים! מה זה?!)... זיופים של הווקאליסטים.. והזמר (אני מצטער, אני לא כ"כ בקיא בשמות חברי הלהקה - אני פשוט אוהב את המוזיקה) נראה קצת דביל, כאילו לא ממש התחשק לו לשיר. זהו בנתיים! מה המצב אתכם?

StagaDish

New member
ועוד קצת בשביל הצבע..

(אגב.. אם פרסום אישי של להקות לא מקובל\אסור בפורום הזה, אני מצטער מראש, ואבין אם ימחקו הודעותי!) קצת תבלינים... הנה תמונה שלי (יותר של הגיטריסט שלנו - אני מאחוריו!)

little bony

New member
מממ...

הבסיסט זה אייל... והוא נראה טוב אתמול כרגיל אבל איתי קצת שר בטון לא נכון.. גבוהה מדי.. חפייפ יום שישי אני בהופעה.. יהיה שווווה

StagaDish

New member
אגב.. איפה ההופעה הזו ביום שישי??

אני כנראה אשאר בצפון הארץ בוויקאנד.. אז אולי נקפוץ לאות הופעונת..? איפה? כמה עולה כרטיס? וכו..? (אם יש לי את ההנחות הללו מהדיסק שלהם, זה עדיין תקף? - קצת בתולי בכל הנוגע להופעות שלהם - לא הייתי עדיין
)

StagaDish

New member
אה.. טוב.. לא חשוב..

ראיתי את זה בלוח אירועים.. יהיה קצת קשה להגיע לת"א מחיפה.. =\ שלא לדבר על לחזור. נו מיילא.. נקסט טיים.

*-*SUNSHINE*-*

New member
בסיסט:-O

תעשה לי ילד?
ואכן,היה מוזר אתמול ביאיר לפיד.. איתי התרגש מידי או מה? והבסיסט שלהם(אייל המתוקק) באמת תותח,נו טוב הוא אמר שאני יפה ,איך לא נפרגן לא? סתם הוא באמת מעולההה חוצמזה מה המצב איתכם? מה המצב יא..טוב נו חרוש לא?

StagaDish

New member
../images/Emo24.gif

שטויות.. בתור מוזיקאי בעצמי.. הופעות שהולכות לכיוון הלא נכון מבעסות בדר"כ את הנגנים יותר מאשר את הקהל - שברוב המקרים לא שם
בכלל. לא נחרים אותם בגלל הופעה מיותרת אחת.. שעוד היתה אחרי זוג "כוכבי" פורני שדומים לפקאצות... אוף.. כמה טיפשה(ומכוערת) היתה הכוכבת(המכוערת) הזו... (אבל השיחה שלו עם ג'וליאני היתה מגניבה דווקא
)

DanaDuck

New member
אכן מאכזב

למרות שהיינו חברי מאמ"ה ורובינו ישבנו בשורה הראשונה והיה נחמד. לא יודעת, היה קצת מאכזב גם באולפן. הלהקה הוזמנה לשם ב-4 ורק ב-10 בערך הם עלו לשיר וישר אחרי זה ירדו ולהקת-הבית חזרה. איך שהכל נגמר, כל הקהל העצום של החיילים ושל העובדים הסתלק משם בין רגע וזה השאיר אותי עם הרגשת ריקנות מעצבנת כזאתי- סורי טל.

כה מאכזב...

אבל פסדר...לא נורא. היו חמודים וזה מה שחשוב. ותחשבו על זה ככה, אנחנו שראינו הופעות וראינו אותם במיטבם רואים את ההופעונת הזו כלא משהו, אבל לאנשים שלא מכירים אותם זה דוקא עשה רושם טוב אני חושבת. מה לא? ותגידו, יצפאן זה גם יהיה כזה שיר אחד וזייהו?

little bony

New member
תראי...

אם מישהו רואה אותם והוא לא יודע באיזה סולם הם אמורים לשיר ומתי יש קולות רקע אז אולי הוא נהנה מההופעה.. אני בתור אחת שיכולה להגיד לך מה כל אחד עושה בכל קטע בהופעה ראיתי את זה בעין לא ממש יפה..

למעלה