הדירה המושלמת

../images/Emo41.gif הדירה המושלמת ../images/Emo41.gif

נניח שיכולתם לעצב לעצמכם דירה בכל אופן שרק תרצו: סידור החדרים, כמה יש מהם, הריהוט, הצבעים, הכל! איך היתה אז נראית הדירה החלומית והמושלמת שלכם
הרבה חדרים? ריהוט: ענתיקה או איקאה (או כל דבר אחר)? האם היו לה אז גם תוספות? (מרפסת ענקית , או גג משלכם). איך היתה נראית הדירה שמחר הייתם מוכנים לעבור לגור בה,ולא לעזוב בכלל
אני באופן אישי מאוד אוהבת חללים פתוחים ורחבי ידיים, אבל כשראיתי את הסרט "אמלי" חשבתי לראשונה "כזה אני רוצה" על הדירה של הדמות הראשית. יש שם את כל הדברים שלא הייתי חושבת לשים אצלי: טפטים מעוטרים, דירה קטנה, לא היה שם דבר אחד ששידר מרחב. אבל הכל שידר חמימות, וגם היה צבוע בצבעים נעימים של אדום וכתום.

עמית22

New member
לא יודע לגבי עיצוב פנים

אבל לדירה המושלמת שלי יש נוף של הרים ירוקים עם פסגות מושלגות ונחלים שוצפים וגועשים

sobolina

New member
הדירה המושלמת ../images/Emo26.gif

חייבת להיות בדירה מרפסת גדולה , ואם אפשר גם גינה עם נוף (בשביל שיהיה לילדים העתידיים שלי מקום משחקים לא
). אני בכלליות אדם שמאוד מאוד אוהב לארח , ותמיד מוקף במעגלי חברים , ולכן אני חייבת שיהיה לי סלון ע-נ-ק-י- בשביל כל השבתות שבהם אני אארח את החברים שלי+חגים+ארוחות אקראיות. אני רוצה כמה חדרים גדולים (שוב , כדי לארח..) ורצוי שתהיה יחידת הורים נפרדת. אני מאוד אוהבת מרחב , אבל מאוד חשוב לי שהדירה תהייה עם אווירה ביתית ולא אווירה של סלון , ולכן תמיד אפשר ליצור את השילוב של רהיטים עתיקים + רהיטים של איקאה (ותמיד אפשר להציץ בתכנית האהובה עליי בערוץ ה BBC - "חדרים משתנים" "בנות גדולות וחזקות" "עשה זאת בעצמך" וכו' - אחלה של סדרות ומראות באמת את הפוטנציאל הגלום בכל דירה ודירה).

גילדורי

New member
מממ בדירה שלי

חשובים לי 2 חדרים עיקריים, אולפן הקלטות בייתי וחדר שהוא בעצם בית גידול ושהוא המשך לגינה שיש בה הרבה שמש. בגינה גם כמובן מתקן לעשות על האש (אני לא זוכר את השם אבל זה מעיין בית קטן עם 2 קומות של גחלים ורשתות). הרבה מרחב פתוח ובקשר לעיצוב, הייתי מביא את ההומואים מ"טאצ' עליז לסטריט שיעיז" או איך שקוראים לתוכנית הזאת...הם עושים דברים ממש יפים... וזהו בערך...

למעלה