ההופעה בבארבי

../images/Emo41.gifההופעה בבארבי../images/Emo41.gif

היה מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מפוצץ!! בית הבובות, אני מתה עליכם! אתם גדולים מהחיים!!! [אתם מוזמנים להעלות חוויות ותמונות!] ירדן :]

הופעה בארבי ../images/Emo99.gif

אוווווווווווווווווווווווווווח' היה מדהים פשוט! מקום קטן ואינטימי כלכך כלכך כלכך בית הבובות סטייל [ חה זה נשמע פאקצי אבל לא מצאתי מילה אחרת.. ] עמדתי שורה ראשונה בדיוק מתחת לאמיר
קפרעליו כמה פעמים הוא הסתכל לי בעניים
פלייליסט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם למרות שה-שיר שלי היה חסר\: כל מה שהייתי צריכה כדי שההופעה הזאת תהיה 100 % זה עומד מול ראי שמאוד מאוד הורגש בחסרונו ובחיסרון עוד שירים רבים כמו אמן , ציורים של יובל , חלומות שפיספסת וכו'... יש לי תמונות יפות ממממממממש אבל הפלאפון המכעוער שלי לא מסכים להעלות... נראה אולי כשהוא יסתדר! בכל אופן, היה מדהים! הנראה אותכם בהאנגר? וברמת גן?

יש אפילו שתיים.

יש עכשיו המון ארועים כדי שלא יהיה משעמם בשביתה וזה.. אז יש אחד ברמת גן 3.12 בכיכר רמבם או מה שזה לא יהיה[מישהו רמת גני? איפה זה?!] ובית הבובות ורן דנקר ועילי בוטנר מופיעים שם והכניסה חופשית אני חושבת.. והנה משהו שברגע זה גיליתי
יום אחרי זה, יש עוד משהו לשביתה אבל בת"א יש הופעה של בית הבובות ושל מאור כהן בהאנגר 11 .. פרטים בקישור! ובחייייייייאת תבואו, צריך למלא את ההנאגר!

Lee Roni

New member
הציורים של יובל היה :)

ובאמת היה כיייייייייף!!! אלעדי, דני, ירדן והבובות, עשיתם לי ת'ערב! :] בקרוב קצת תמונות. שבתשלום :))

לא היה!

היה?
לא נכון לא היה. היה אישה כנענית וזה איכשהו קצת דומה אבל מליון אחוז לא היה ציורים של יובל):

נוופ..

זה לא רק ב"ה.. מאור כהן גם יהיה שם וזה בכלל כזה משהו למאבק ולשביתה ובלהבלה קיצור, הופעה האנגר 10 שקלים! תבואו בהמוניכם וספרו לחברכם

Lee Roni

New member
אני גם לא שובתת, וגם יש לי יום למחרת מבחן.

אווץ'. באסה.

למעלה