ההופעה בזאפה

זוהרים

New member
../images/Emo41.gif ההופעה בזאפה ../images/Emo41.gif

טוב. אני פשוט חייבת לפתוח על זה שרשור לפני שאני הולכת לישון. חייבת! זאת היתה אחת ההופעה שהכי נהנתי בה בזמן האחרון, ובכלל! וגם זאת היתה ההופעה הראשונה שלי, שלהם.. אז בכלל. היה מדהים! [ועכשיו אני עפה לישון
]

שניר1984

New member
טוב אז ההופעה בזאפה!

היה מלא ומפוצץ באנשים כצפוי! נראה לי שאמיר היה חולה או משהו כי הוא כמעט ולא דיבר כל ההופעה, בכלל ההופעה רצה והוא לא דיבר כמעט בין שיר לשיר. היה עוד פעם את השיר החדש, שהפעם שמעו אותו כי הסאונד היה די טוב. בנוסף הם ניגנו פעם שנייה בהסטוריה בהופעות את השיר "לא איתה" (שיר חדש) שיר פשוט מעולה, באמת שיר מצוין (הפעם הראשונה שהוא נוגן היתה בבארבי תל אביב ארבעה ימים לפני ההופעה בבארשבסקי בראשון, אני לא זוכר מתי זה היה בסוף יולי בערך). זהו אנשים טובים אין לי תמונות מהמקום אבל היה מעולה מקווה שנראה אתכם בהופעות הבאות

זוהרים

New member
../images/Emo45.gif

עבדתי עליכם לא הלכתי באמת לישון
בשיר "לא איתה", הוא אמר כזה בסוף "אז כנראה שזה לא יהיה איתה.." אז חברה שלי אמרה כזה "אז איתי!" ואיתי חשב שהיא אמרה "אז עם מי", אז הוא כזה "אז עם מי, אז עם מי באמת?" משו כזה, היה משעשע
יללה לילה טוב באמת הפעם

eladi88

New member
רגע רגע

רגעעעעע אני הייתי בהופעה הזאת ארבעה ימים לפני ההופעה בבארשבסקי בראשון...ואני לא זוכר ששמעתי את השיר הזה "לא איתה".... אההההה ושמתם לב שאמיר חולה יותר מידי פעמים בזמן האחרון? תהיה בריא!

mory89

New member
זה השיר הזה שהם אמרו שהוא חדש

ותהינו איך קוראים לו.. טל התחיל לחשוב על השם של השיר..(או שזה היית אתה)

eladi88

New member
לא נראה לי....

יש את השיר שנוגן בהופעה החגיגית...שלא ברור איך קוראים לו... ויש את השיר שגל ואני מדברים עליו..."לא איתה"...

mory89

New member
רגע, השיר הזה אבל היה בבארבי

כשהיינו, כשחברות שלי באו איתנו.. נכון?

eladi88

New member
לא יודע....נחכה לתשובה מגל...

הוא יסביר מה הולך פה ולמה הוא התכוון

שניר1984

New member
קצת סדר בשירים החדשים....

או קיי אז יש את השני שירים החדשים שכולנו מכירים (ויודעים?) - "ליד הגורל" ו"כי אם לא אז בשביל מה?" עכשיו יש את השיר שהם ניגנו בהופעה בבארבי ארבעה ימים לפני הבארשבסקי שקוראים לו "לא איתה" שאז נדמה לי שאמיר ניגן אותו אקוסטי ואתמול זה לא היה אקוסטי אבל שיר ממש, אבל ממש יפה. ויש את השיר החדש חדש שנוגן בחגיגית בהדרן, וגם אתמול נוגן בהדרן שאני כבר זכרתי איך קוראים לו אבל משום מה שכחתי, ואתמול עם הסאונד של הזאפה גם הבינו לשם שינוי את המילים. זהו, שבת שלום

שולטים.

כל כך נהניתי שאין לכם מושג!! עוד פעם עוד פעם!!!! זה היה כל כך מרגש והיו אחלה אנרגיות וההופעה עברה בכיף!!! הם שולטים, פשוט שולטים. מתי מפגש פורום????? 3>

mory89

New member
אם הם שוב יחליטו להיות מקסימים

(כמו שהם תמיד) ולבוא, אז כן. אבל זה תלוי בהם.. לא בנו.. (אולי קצת גם בנו בעצם..)

SheXi Billie

New member
הייתי אתמול בהופעה שלהם=]]

וואי אתמול הם הופיעו בזאפה והייתה להם אחלה הופעה=]] חוץ מזה שהיו שם יותר מדי סיגריות ושהם אחרו בחצי שעה היה ממש שווע=]] אולי אחר כך אני אעביר למחשב תמונות מהפלא ואני אעלה אותם=]]

ASL21

New member
הייתי גם

איזה חמודים הם, דיברנו איתם בסוף ההופעה והם היו כאלה חמודים!!!

למעלה