ההופעה בכפר המוסיקה בניצנים

../images/Emo41.gifההופעה בכפר המוסיקה בניצנים../images/Emo41.gif

באמת שהייתי יכולה לספר לכם איך היה אם ה-
שלי לא הייתה מתקלקלת בדרך והייתי מצליחה להגיע לשם באמת
ואפילו אני התארגנתי, והתכוננתי, וחיכיתי וציפיתי כל כך! אין לי בכלל מזל עם ההופעות של רונה וגם היום אני לא אצליח להגיע, עד שיש הופעות באמצע שבוע.. בכל אופן- מישהו היה כדי לספר לי מה הפסדתי?

indie1

New member
אני הייתי

ד"א, אני הדס ואני סמויה בפורום כבר שנה בערך... אז היי :)) ההופעה של רונה הייתה אמורה להתחיל בשבע אבל התעכבה ב15-20 דקות. כשהיא סוף סוף עלתה היו ממש מעט אנשים בקהל :\ אני הייתי בשורה הראשונה מול רונה - לא היה קשה לתפוס את המיקום הזה. כאילו שהקהל המועט לא הספיק, בתחילת ההופעה החליטו להשמיע בעמדת די.ג'יי ליד הבמה מוזיקת R&B, אז רונה אמרה משהו כמו "אני רואה שיש לי תחרות... אולי אני צריכה להתחיל לנגן R&B". ההופעה הייתה קצרה, ואפילו לא היה הדרן :( אני חיכיתי שם כמו מפגרת איזה 10 דקות בתקווה שאולי בכל זאת היא תעלה שוב
זה ממש ביאס אותי כי עשיתי את כל הדרך לשם רק בשביל רונה (נינט ושי גבסו הם לא כוס התה שלי...) השירים, לא לפי הסדר: גלויה הקול שקורא לי בתוך אגם קפוא נס טיול בהיר לחיות נכון עשר שניות my prison by the sea הפעם האחרונה five years של דייוויד בואי שהיה מדהים
כמו שכתבו בשרשור למטה, חוץ מכמה אנשים שכנראה באו במיוחד בשביל רונה, הקהל (המועט) באמת לא היה בעניינים. חבל... אבל בסה"כ ממש נהניתי, אחרי הכל זאת רונה

DeepThoughts

New member
למה אהוד יערי?

אני מקווה שהיא לא התבאסה.. היא אמרה משהו בין לבין או שהיא לא הייתה בקטע? בכל זאת שמחה שנהנית ויער- לא נורא, בטח תהיי בהופעות אחרות..

indie1

New member
אין לי מושג למה אהוד יערי ../images/Emo3.gif

היא אמרה מדי פעם תודה אבל חוץ מזה נראה כאילו היא בעיקר מתה לעוף משם :| (אבל אולי זו רק אני) כפר המוזיקה הוא המוני מדי, אז זה מובן למה רונה לא תיקשרה עם הקהל שרובו לא התעניין בה במיוחד. ותודה :)

כן כן אני מקווה

להצליח להגיע להופעות הבאות באיזור המרכז רק לפי מה שהבנתי ההופעה בספטמבר תהיה בצוותא, ואני מעדיפה במקום אחר בכלל.. אבל אני לא אתפנק. ממש לא. [ואולי גם את תגיעי! יהיה כיף...]

bזוהר

New member
פאק

וואו שיט.. איזה באסה. טוב לא נורא, רונה לא צריכה את הקהל הזה, יש לה קהל נפלא משלה והוא גודל ומלא אנשים מכירים אותה. כנראה שהמקום הזה וסוג הקהל בו לא בשבילה. בסה"כ לפעמים יש גם הופעות כאלה ואני שמחה בשביל רונה שלפחות זו הייתה הופעה קצרה! והדס תודה רבה שכתבת.. חיכיתי ממש שמישהו יכתוב אז תודה רבה
שמחה מאוד שנהנית.

ענבר1

New member
ההופעה הייתה ממש קצרה

נראה לי חצי שעה גג. הייתי מספרת לכם איך היה אבל בכלל שכחתי מכל העיניין, ישבתי לי בחוף עם גיטרה וכמה חברים ונזכרתי שיש הופעה שניה אחרי שהיא נגמרה.

DeepThoughts

New member
קצת מצחיק, לא?

את הולכת ברחובות ת"א אחריה וכשהיא מופיעה לידך, את לא שם..

ענבר1

New member
איזה דיפלומטית

את אומרת מצחיק אני אומרת סתימות ועיניין הלופים נועד בשביל לשגע כמה אנשים שאני מאוד אוהבת.. ואולי בקרוב זה יקרה שוב

DeepThoughts

New member
five years

אני חושבת על זה שהיא שרה I'd never thought i meet so many people מול מעט אנשים חבל,

Welcome ../images/Emo9.gif

ותודה רבה על העידכון... [ברור שממש נהנית! הייתה לך הופעה כמעט פרטית של רונה, את יודעת כמה אנשים חולמים על זה?
]

bזוהר

New member
אוי איזה באסה,אני ממש מצטערת בשבילך

יש את ההופעה במרתף10, אולי תצליחי להגיע אליה? ויהיו בקרוב עוד מלא הופעות היא כל הזמן מופיעה.. אולי תתנחמי בזה שזו הייתה הופעה מאוד קצרה

כן כן אני אתנחם ../images/Emo6.gif

והאמת היא שאני מתנחמת יותר בזה שהיא ביצעה פחות או יותר את הסטליסט הרגיל ולא הפתיעה עם אחד השירים הישנים =]

livia

New member
אני הייתי דקה לפני שהיא סיימה את ההופעה/:

איחרנו להופעה ,באתי בדיוק במילה האחרונה של השיר האחרון. זה היה אחד מהמבאסים. באמת היה מבאס לראות שהיה לה כל כך קצת קהל.

למעלה