ההופעה בצוותא

חזרתי מהבכורה בצוותא

אין לי פשוט מילים לתאר את ההופעה הנדירה הזאת!! היה מדהים.. הביצועים וההפקה המוזיקלית הכל היה מושקע ומדהים בטירוף! שי היה מאושר, היה מפוצץ בטירוף.. המון רעש המון צעקות המון המון שיתוף פעולה.. היה פשוט מקסים.. באמצע ההופעאה ני ועוד 4 בנות מהרישמי העלנו לשי פרחים.. פגשתי את שי גם אחרי ההופעה.. הוא היה מאושר.. היה פשוט מדהים לראות.. ההופעה הטובה ביותר שהייתי בה עד היום, והייתי בלא מעט
היה פשוט מדהים מדהים מדהים יש המון תמונות.. להעלות את המוצלחות??

אהלן מי היה בהופעה?? תספרו חוויות

למי שנשאר לשמוע את השדרן המעצבן שהפריע הרבה לא הצלחתי לשמוע את כל ההופעה לצערי התחלתי לשמוע מארים ראשי ועוד באמצע הרדיו השתגע התחלתי לשמוע ערבית ועד שמצאתי שוב את גבסו לקח זמן ושתבינו שאת כל זה הקלטתי מזעזע אז רציתי לדעת את רשימת השירים?ואם הוא סיפר משו מיוחד? ממה ששמעתי אהבתי במיוחד את המילים החסרות ואת זה שהוא אמר אלימות היא כירסום יסוד הדמוקרטיה מתי יהיו לו עוד הופעות בת"א?

בינתיים לא ידוע על עוד הופעות בת"א.

אבל אני מאמינה שאולי יהיו בהמשך.. אני הייתי באולם.. היה מדהים! פשוט ככה, מדהים! הוא נתן את כל כולו שם למעלה, ראו שהוא מאושר מהמעמד.. כל השירים כל הקהל שר וראו שהוא מתרגש מזה.. זה היה מדהים.. באמת שאני נהנתי.. היו אנרגיות מצוינות.. שי היה מקסים.. גם העיבוד המוזיקלי של ההופעה והסאונד היו מצויינים.. ואיך ההורים שלי הלכו שם גאים, אוי זה היה כייף.. הייתה באמת הופעה מושלמת.. לא הצלחתי לישון בכלל בלילה..

MORIYAE

New member
וואוווו...כיפ'לך../images/Emo70.gif

שמחה שנהנית... ותעלי תמונות

תודה שניכם:)

ניסיתי לשלוח הודע עם תמונה וזה לא נתן לי.. אז אני מעלה עכשיו הכל על קישורים:)

למעלה