ההופעה בצוללת במילה אחת:שלמות

../images/Emo41.gifההופעה בצוללת במילה אחת:שלמות../images/Emo41.gif

טוב כמעט שלמות,אם הם לא היו מוותרים על אציטון בסוף. אבל ממש קרוב לשלמות. קודם כל פלייליסט:(שניר טוען שהוא זהה לזה שהיה בכפ"ס) 1)בואו ונחזור לפתח תקווה 2)בכיף 3)פתח תקווה 4)
טמפון עם דם
(ביקשתי מניר לפני ההופעה שיעשה כי לא שמעתי אותו עדיין בהופעה אז הם שרו אותו והוא הקדיש אותו לי
) 5)היום שלנו 6)רוק ישראלי 7)נקרופיל 8)סרט של סקס 9)יפן 10)מה לאכול 11)עין הנמר 12)זיתים 13ולמרות הכל) 14)אם הדרך 15)אין לי 16)בקבוק עלי 17)מסעדות דגים הדרן: 18)ככה מפנקים(גירסאת הקהל והאורגן של ניר בלבד) 19)כפכפים 20)פירמידות 21)אלטאזכן 22)פולנים *נכתב בפלייליסט ונשכח באכזריות:
אציטון
* הייתה הופעה ממש טובה,אחלה אנרגיות,אחלה קהל(והרבה עם מותר לציין),ניר ממש זרם הפעם(מתי הוא לא?) והפעם גם גיא שמי זרם והיה מאוד מצחיק. היו המון קטעים טובים לא נתחיל לספר על כולם נשאיר לאחרים לספר. אחרי ההופעה נכנסנו לחדר אמנים והיה ממש מצחיק. ניר אכל מהקליק שהבאתי לו והוא חתם לי על הפלייליסט. ניר נכנס לאטרף של חתימות והתחיל לחתום לאנשים על המצח ועל הציצי. בקיצור היה טוב וטוב שהיה. פעם ראשונה שאני שומע בהופעה את טמפון עם דם,נקרופיל,רוק ישראלי ויפן. אגב עכשיו הזמן להזכיר שלפני הגירסאת קהל של "ככה מפנקים" ניר עשה מחזורת שירי אביב ועיוות אותם בצורה מצחיקה. למשל "רקובה שלי,הו בננה,הו בננה" בקיצור היה פנאן. אחלה פוגו. ותודה לטובי ולכל האנשים הטובים שהעבירו איתי את ההופעה. נפגש בהופעה הבאה בירושלים הבנויה :)

Skicker

New member
עכשיו ביאסת אותי יותר שלא באתי...

אבל טוב שנהנהתם שיהיו עוד הופעות בי-ם

Barbos7

New member
הופעה נחמדה

פעם ראשונה שיצא לי לשמוע אינפקציה בכלל, אז פעם ראשונה בהופעה הזאת.

Y036

New member
טובורג! ../images/Emo6.gif

באמת היה ענק, רק חבל שהם לא עשו את אציטון. הא, ראיתי אותך בחדר אומנים בסוף, עמדת שם על המדרגות ונתת לו את הקליק לא? גם מתישהו דחפו אותי עלייך בפוגו -_- יש לי חתימה מניר טרטר! על הפלייליסט! והוא כתב עוד באהבה X: גם הייתה את ההופעה בצוללת לפני 3 חודשים, אז הם עשו שירים טיפה יותר מוכרים. למה הם אף פעם לא עושים את זכוכיות והתגעגעתי? וגם את שוקי. טוב, אני על 5 שעות שינה, ליל"ט

NavNavh

New member
חח וואלה צודק..

חחח "אני זוכר בכיתה ו'.." באמת למה הם שרו שירים פחות מוכרים? חיכיתי כ"כ לאציטון כי ראיתי שהיה אותו בפלייליסט אז זה ביאס אבל לא נורא.. היה אחת ההופעות היותר טובות שלהם.. :) אני מרוצה שהלכתי.

AsafGur

New member
אתה הזה עם הבנדנה?

אני הזה מפתח תקוההה חחח... ניר כזה מלךךך!!חח איך הוא עושה "יש פה 3 חבר'ה שהגיעו מפתח תקווה בטרמפים,אז השיר הזה היה מוקדש בעיקרון להם" חחחח... הוא גם חתם לי על הפוסטר של ההופעה... בקיצור היה תותח..והיה קשה לחזור בטרמפים ב3 בלילה ממחלף לוד... כן,אנלא מאמין שאני גר בפתח תקווה...

hkatsman

New member
היי גם אני מפ"ת

אני הזה שמתי שהיה שקט עשיתי כזה ''מהההה?''. חח לאונרדו יזבל עפת עלי בפוגו הרגת אותי.

Tin Doll

New member
חח מי אתה?

אני טובי.. :) זאת שהביאה לכם 5 שקל. חברה שלי הנמוכה..

Tin Doll

New member
כן..

אמממ אני לא זוכרת כ"כ מי אתה. אתה זה שעמדת מאחורי ודחפתי אותך לפוגו? בכל מקרה, מגניב.
.

hkatsman

New member
וואיי זה היה קשה

לקחנו מונית לכניסה לירושלים, ומשם טרמפ לשדה תעופה, ואז הסתבכנו כי לא ידענו איך לצאת משם. אחרי כמה התווכחויות החלטנו ללכת ברגל אז המשכנו ללכת עד מחלף לוד שזה 4 ק"מ משם. שם היה רמזור שתמיד ירוק אז לא יכולנו לעצור טרמפים!! אבל למזלנו הייתה איזה פנייה ימינה שעברה בה מכונית כל איזה 10 דקות. אז עצר לנו שם איזה אחד והצטופפנו איתו באוטו והוא הביא אותנו עד לנחלים שזה איזה 15 דק' מפ"ת ומשם עצרנו טרמפ אחרון כמעט עד הבית. הייתי בבית ב3 וחצי=\

SV Design

New member
הייתה הופעה מעולה

ממש כיף ומצחיק... מאוד נהנתי.. והיו הרבה מאוד אנשים יחסית לרוב ההופעות בצוללת...

למעלה