ההופעה ב 26/11

רוק2005

New member
הסעה להופעה חגגית ב11/26מכפר-סבא

אני מעוניין לארגן הסעה להופעה חגיגית של שייגעצ ב11/26 מכפר-סבא לכל מי שמעוניין שיתקשר לפאלפון 054-4576195

miu zzz

New member
אם יש סיכוי שתעבור דרך גני תקווה

אני אוכל לבוא... אבל זה בכלל דרך הפוכה אז אם אתה יכול תודיע... גני תקווה היא באזור של קרית אונו,סביון,פתח-תקווה ואם תבוא לשם אני אוכל לארגן לך איזה עוד 5 אנשים(אם לא יותר) לנסיעה

../images/Emo41.gif ההופעה ב 26/11../images/Emo41.gif

26/11 כולנו מתפקדים במועדון התאטרון ההופעה מתחילה רק ב22:00 אבל כרגיל אקדים 3-4 שעות, ונתחיל את ההופעה (אני שורה ראשונה כמובן
) במופע של איפה ג'וש ולהקהת הPאנק רוק הכי שווה באיזור usless I D ...אחרי זה יהיה את ההופעה המרכזית של שייגעצ שהם יארחו את שחר אבן צור ורוני סופרסטאר(יאי!!!!!!!!!)
ואחרי ההופעה כל הפורום נלך להציק לחברי הלהקה בעזרת הפרוטקציות של נמש וגלי
ואחרי זה נצא לאכול איפשה ונתפזר.... ב 26/11 כולנו שם! ד"א לדעתי כבר אפשר להזמין כרטיסים אני אתקשר מחר

../images/Emo79.gif למה...

למה אתה חושב שיש לי פרוטקציות...?
[אני יודעת שקוראים את מה זכתבתי למעלה בטון כזה תוקפני.. אבל תקרא אתזה בטון מופתע כזה..] בכל אופן...אינלי [ךצערי] פרוטקשנז..אני סתם נדחפת אליהם כל הזמן

Elf1

New member
מה זאת אומרת עם רוני סופרסטאר?!

אין לי שום כוונות להעליב את קהל המעריצים פה של רוני, אבל עם כל הכבוד, אחרי ששייגעצ השמיצו אותה, קטלו אותה מכל הכיוונים, ואפילו התבדחו והצהירו כי יסכימו להופיע איתה על במה רק עם תלבש את הביקיני שהיא מפרסמת, הם עולים ומופיעים איתה בהופעה החגיגית ב26 בחודש? וגם לא נראה לי שהיא באמת תופיע בביקיני, אז תעשו לי טובה... מה קרה לעקרונות ולערכים של הלהקה, שהרי רוני נוגדת אותם בכל צורה שהיא? רוני היא זמרת פופ, ופה מדובר במופע רוק! יובל מנדלסון בכבודו ובעצמו לא הפסיק לגנות את ביצועיה של הזמרת והטקסטים שלה, ובהופעה האחרונה בבארבי בת"א, הוסיף וטען כי "יש בחוץ יותר מדי רוני סופרסטאריות ומאיה בוסקילות" ולא נראה לי שהוא התכוון לזה בצורה הטובה... תסלחו לי אבל זו כבר צביעות. אני לא יכולה להגיד שאני לא מאוכזבת מהלהקה...

yardenbm

New member
זה לא היה בצחוק כל העניין של רוני ?

היא אשכרה באה? איך בכלל היא מסכימה אחרי כמה שהם ירדו עליה ?!?!?!?!?!? איזה טיפשה היא בונה? אה תגידו חברה שלי אמרה שרשום באתר של היהודים אם אני לא טועה שהם גם מופעים בתאטרון ב26.11 יש מצב שהם יהיו גם??

כה היא באה

אבל כל מי שאני אומר לו את זה נלחץ! היא באה לפאקין שיר אחד רק לשיר את הפזמון של סופרסטאר בנורית אתם לא מבנינים לעזאלזל זה לא שהיא תשיר שירים שלה בלאט!

Hezi The One

New member
אה כן כמובן שאני שם...

ידעתי על זה את ההורים שלי בערך לפני חודש וחצי

למעלה