ההופעה של אוהדי ב23.12

../images/Emo41.gifההופעה של אוהדי ב23.12../images/Emo41.gif

הופעה חורפית, קצבית ומלאת חיים ההופעה ה12 שלי... כן מה ששמעתם חחח שאמרתי לאוהד שזה ההופעה ה12 שלי הוא היה בהלם, ואני כיסיתי את פניי מבושה, (אוי פדיחה
) הוא לא שר את "אל תברחי כשבא האור" וזה היה חסר לי, כמו כן הוא לא שר את שיר השרקיות המפורסם וחבל כי אני התכוננתי לזה כל החודש אפילו עשיתי חזרות והכנה לשריקה, טוב אוהד, תזכור בהופעה הבאה אל תשכח את שני השירים הללו בבקשה
היה קפוא בחוץ, יותר מהקרחון של הטיטניק
אבל חמים בלב
היה כיף!! שבת שלום לכם
אני עפתי לישון. אוהד תודה, נתת לי כוחות לניתוח. מקווה להיות גם בהופעה ב19.1,(ההופעה האחרונה) ליאת

dolphini

New member
הוא קוסם

הייתי בהופעה. אוהד עשה לי קסם...היה מדהים... הלוואי ויכולתי לראות כל יום..... אחחח איזה יוצר מדהים !

ayaliar

Well-known member
עוד מעט נגמר..

זה היה סיום מוצלח לשבוע מעולה
כל כך התגעגעתי לשירים האלה. לא שמעתי את האלבום או את השירים החדשים בערך חודש, ובאיזשהו שלב זה כבר היה בכוונה. ידעתי שאני אהנה יותר אם אני אתגעגע אליהם. אני לא יודעת אם זה בגלל שהתרגלתי לאורך של ההופעות של עברי לידר או בגלל שאף פעם לא מספיק לי מלשמוע את אוהד, אבל ההופעות מתקצרות לי כל פעם. ויש רק עוד אחת
(אבל אח"כ יש עם דני רובס
) אחרי ההופעה דיברנו עם אוהד קצת והוא הפתיע אותי עם המילים החמות, שאני מאמינה שמופנות לכל הפורום הזה. הוא אמר שאנחנו מרגשים אותו ושהוא לא לוקח כמובן מאליו את האהבה הזו שהוא מקבל מאנשים שסה"כ, לא מכירים אותו. הוא אמר שהוא אוהב אותנו ושמח לראות אותנו
הוא גם אמר שאם רוצים לארגן מפגש פורום אז אפשר, מתישהו אחרי ההופעה האחרונה, ככה שאם יש הענות מצדכם, אני בכיף אזיז את העניינים, רק תגידו. אה ועוד משהו.. אלעד ויסמן דפק נפקדות אתמול
ולא יכולנו לשיר לו היום יום הולדת
אז מזל טוב אלעד בקרוב תמונות

בקשר לפמגש פורום

אל תעשו בלעדיי טוב? כי אני אמורה לעבור ניתוח. ואיה היה לי כיף לראותך אתמול. חחח היה קורע שהצעתי לידו מפגש בחומוסיה
חחחחח

ayaliar

Well-known member
ברור שלא נעשה בלעדיך../images/Emo70.gif

גם אמא שלי צריכה לעשות את הניתוח הזה. שמעתי שזה ממש פשוט אז אל תדאגי יותר מדי.. אחרי שתתאוששי סופית, נעשה מפגש

dabnir15

New member
איוש אני אשמח אם תוכלי לארגן את

זה בהופעה האחרונה:) ותודה על הדיווח:) שמח שנהנתן!

ענת 19

New member
אויי זה נשמע שממש ניהנתם!

איזה כיף לכם!!! אני כ"כ מחכה להופעה האחרונה (למרות שבעסה הופעה אחרונה...) איזה יופי אני ממש מחכה למפגש פורום! אני אשמח סוף כל סוף לפגוש את כולכם. תספרו עוד ההופעה ואם יש תמונות נשמח לראות! ליאתי תרגישי טוב ואל תדאגי בעז"ה יהיה בסדר. אני אחזיק לך אצבעות, מתי הניתוח? שיהיה שבוע טוב וחורפי... כמו שאני אוהבת

תודה זה יהיה ב5.1....הניתוח..

נעשה מפגש אבל צריך שיהיה הסכמה איפה ומתי אם כולם. לא שאחד יגיד פה אחד יגיד שם. אם לא יהיה מסודר לא יהיה מפגש וחבל. גם אני אשמח לפגוש אתכם.

ayaliar

Well-known member
../images/Emo41.gifקצת תמונות מאתמול../images/Emo41.gif

הייתי מרוכזת בהופעה (ובאיזה יצור יפיפה שישב מאחורי
) אז צילמתי רק מעט תמונות.

למעלה